D
divlja
Gost
Sizif:Mislim da loše kapiraš. Tu, zapravo, leži najveći problem.
I ti takodje.
Ako necete da se spominje Biblija, onda bih molila ateiste da se na nju ne pozivaju u raspravi. Licno nemam nista protiv.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sizif:Mislim da loše kapiraš. Tu, zapravo, leži najveći problem.
Obersturmfuehrer:svi mi nekad prekrsimo nesto.
samo, mi nismo jednaki, ja sam ipak malo "jednakiji" od tebe....
ristob:Sve religije i sve vere. Religija i vera je praktično isto. Ko zna razume.
Kad mi neko drži predavanje iz oblasti za koju je kvalifikovan a ja dovoljno ne poznajem tu oblast, ja se povlačim. Svi su izgledi da ti nisi dovoljno kvalifikovan da držiš predavanja iz oblasti religije i vere. Slažeš li se sa time?Obersturmfuehrer:nije ni priblizno isto, ako ima i malo slicnosti onda mozemo da postavimo i pitanje "koja je to religija ispravna i koja je to religija najbolja/dobra"... a takvo pitanje je suludo...
ako verujes, valjda verujes u taj nadprirodni entitet sto ga zoves bog, onaj tamo iz indije ga zove krishna, a musliman ga zove alah...
ristob:Imaš li što protivu da ovde, pored ove teme, otvorim temu Tumačenje Biblije
ristob:Da bi se diskutovalo, moraju se sučeliti različita mišljenja.
Tek sad vidim da si zatvorio Astralovu temu i to zbog mene. Pa zar ti ne vidiš da se teme istomišljenika završavaju i pre nego počnu. (Tako je na svim forumima). Jednostavno se slažete u svemu i nema ništa novo da se otkrije. Da bi se diskutovalo, moraju se sučeliti različita mišljenja. Mi, koji drugačije mislimo, nalazimo da su teme vrlo interesantne i da uvek ima šta da se kaže. Međutim, vi naše rezone doživljavate kao maloumne i grozite se i od pomisli da sa nama razgovarate, koliko nas gordo gledate sa visine. Nemamo ništa protivu. Ako vam smeta naše društvo, pa i ovo u SF, mi ćemo to bez ljutnje prihvatiti.
ne. To je sustina religije - da osetis Boga.
To sto ti odbacujes takvu mogucnost govori o tome da nisi slobodnog uma.
Bog = energija bezuslovne Ljubavi koja prozima coveka ako je njegov um dovoljno slobodan i prijemciv za takvo nesto
alles_gut:ne. To je sustina religije - da osetis Boga.
To sto ti odbacujes takvu mogucnost govori o tome da nisi slobodnog uma.
Bog = energija bezuslovne Ljubavi koja prozima coveka ako je njegov um dovoljno slobodan i prijemciv za takvo nesto.