Naucnik sa Informera - Posle 5-tok oktobra, DOS zabranio cirilicno pismo, kojim srpski narod pise hiljadama godina !

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
42.255
Cuveni naucnik sa Informera Nenad Matejic na poredavanju koje drzi za siroke narodne mase kaze - Nismo mi primietili posle 5 - tog oktobra, a time smo naceti bili, izvrsena je potpuna latinizacija Srbije, oni su nama zabranili nase cirilicno pismo, kojim hiljadama godina srpski narod pise....nasi preci su pisali njime.
32.55 min

Posle petog oktobra u Srbiji je politika izazila na latinici ? , a nasi preci su hiljadama godina pisali cirilicu ? ?
:think:

Boze kakav idiotizam.
Daloko sam od nekog fana petooktobaraca ali covek jednostavno pise lazi.

Nego da te pitam nesto NIKITA,

Jos pre desetak godina su tvoji SNS-ovci najavili zakon po kome ce firme koje koriste Cirilicu placati manje poreze. STA BI SA TIM ZAKONOM?

P.S. Informer, Pink Kurir, Telegraf, Alo, Hepi.... Ama bas sva SNS glasila su na Latinici.
ZASTO?
A pink cak vrlo cesto na svojim filmskim kanalima koristi titlove na Hrvatskom. Pa kako je to moguce kod Ace Srbina?

Наравно да је нису забранили. То би чак и за њих било превише. Не могу да кажем да нису о томе маштали, али је нису забранили. Латиницу су фаворизовали. А директор народне библиотеке, неки Ласло је паклено мрзео Ћирлицу цепао ћирилчне књиге, и то је факат и историјска чињеница.

Boze kakav idiotizam.

Jos pre desetak godina su tvoji SNS-ovci najavili zakon po kome ce firme koje koriste Cirilicu placati manje poreze. STA BI SA TIM ZAKONOM?

P.S. Informer, Pink Kurir, Telegraf, Alo, Hepi.... Ama bas sva SNS glasila su na Latinici.
ZASTO?
A pink cak vrlo cesto na svojim filmskim kanalima koristi titlove na Hrvatskom. Pa kako je to moguce kod Ace Srbina?
Moja stranka je SZR, a ne sns

Cuveni naucnik sa Informera Nenad Matejic na poredavanju koje drzi za siroke narodne mase kaze - Nismo mi primietili posle 5 - tog oktobra, a time smo naceti bili, izvrsena je potpuna latinizacija Srbije, oni su nama zabranili nase cirilicno pismo, kojim hiljadama godina srpski narod pise....nasi preci su pisali njime.
32.55 min

Posle petog oktobra u Srbiji je politika izazila na latinici ? , a nasi preci su hiljadama godina pisali cirilicu ? ?
Lik se žali na TV koja je na latinici.

Boze kakav idiotizam.

ZASTO?
Па тако што је он наставак петооктобараца и њихове политике. Мислим да је суштински преузео политику од ЛДПа, а реторику.... заиста не би знао. Можда од радикала. Што е више у заставе убијају, већа је издаја. Мада је све то једна непрекинута власт од 5. октобра. Разлике су козметичке. Они су ове и довели на власт, и пола их је прешло у СНС

Moja stranka je SZR, a ne sns
SNS brale....to je tvoja i stranka i porodica.

Nego, obzirom da nas svakodnevno bombardujes idiotlucima iz Informera i slicnih glasila, daj nam reci dokle se doslo sa pomenutim zakonom najavljenim pre desetak godina?

32.55 min

Cuj cuveni naucnik sa Informera :D

Već dugo godina ne uzimam dnevnu štampu, a na internetu pratim samo naslove. Ja sam navikao da se služim sa oba pisma svakodnevno i ne slušam ni one što bi da barataju samo sa ćirilicom. Mi smo takve sreće da jednostavno moramo znati oba pisma, kako se ne bi smo doveli u smešnu situaciju da prevodimo latinične tekstove, dok bez ćirilice ko smo, šta smo

Boze kakav idiotizam.
Sasi u boljem društvu
1766915206014.jpeg

ZASTO?
To su osnove kapitalizma - proizvodiš ono što OGROMNA VEĆINA traži
Na primer: MAJMUNI OPET BLOKIRALI RASKRSNICU

1766915350235.jpeg

DOS je geheralno bio jako los.
Sama ideja da Srbija postane moderna demokracija je okay, Djindjic je bio velika nada.
Da nisu htjeli cirilicu ne treba cuditi je taj pokret bio prepun ljudi koji iz nekog razloga mrze Srbiju i sve ono sto je u povijesnom smislu definira.
Tko takve ljude ima na vlasti ne trebaju mu drugi neprijatelji, a vi ste takve doveli na vlast 2000.
Sa Milosevicem s druge strane, to je bio izbor izmedju loseg i losijeg.
Tko zna kako bi se ponasao Djindjic da je ostao ziv.

Back