NAUČNIK PRIZNAO NA SAMRTI: Radio sam s vanzemaljcima

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
129.187
Vanzemaljci koji rade u bazi visoki su oko metar i po i stari oko 230 godina. Imaju pet prstiju na rukama i pet na nogama, rekao je naučnik

bojd-busman-vanzemaljci-1414442208-584918.jpg

VAŠINGTON - Istraživač Bojd Bušman, priznao je na samrti da vanzemaljci žive na Zemlji i da ih je on sretao u Oblasti 51, vojnoj bazi u Nevadi.

Bušman je preminuo 7. avgusta, ali je pre toga ispričao sve o „malim zelenim“.

- Neki NLO i vanzemaljska bića stacionirani su u bazi Oblast 51, a postoji specijalna ruta koja vodi iz svemira do nje. Vanzemaljci koji rade u bazi visoki su oko metar i po i stari oko 230 godina. Imaju pet prstiju na rukama i pet na nogama. Imaju po tri rebra sa svake strane i tri kičmena stuba, a komuniciraju s nama telepatski - objasnio je Bojd.

Vanzemaljci koji rade u bazi visoki su oko metar i po i stari oko 230 godina. Imaju pet prstiju na rukama i pet na nogama, rekao je naučnik

bojd-busman-vanzemaljci-1414442208-584918.jpg

VAŠINGTON - Istraživač Bojd Bušman, priznao je na samrti da vanzemaljci žive na Zemlji i da ih je on sretao u Oblasti 51, vojnoj bazi u Nevadi.

Bušman je preminuo 7. avgusta, ali je pre toga ispričao sve o „malim zelenim“.

- Neki NLO i vanzemaljska bića stacionirani su u bazi Oblast 51, a postoji specijalna ruta koja vodi iz svemira do nje. Vanzemaljci koji rade u bazi visoki su oko metar i po i stari oko 230 godina. Imaju pet prstiju na rukama i pet na nogama. Imaju po tri rebra sa svake strane i tri kičmena stuba, a komuniciraju s nama telepatski - objasnio je Bojd.

najbolja su ova 3 kicmena stuba, mi zemljani tesko opsluzujemo i ovaj jedan, u svakom smislu

224.gif

Kada jednog dana budem ispuštao dušu, moraću i ja nešto žestoko da lupim. Pada mi na um da priznam da sam Napoleon Bonaparte, teleportovan kroz vreme.
Sama deportacija na onaj svet će moje reči učiniti jake kao beton, a masa njih će krenuti da istražuje moj život ne bi li se proslavili!

Da, tako ću da učinim! Ono, poslednja šala i tako...

Kad osoba ispusta dusu,onda ta osoba pokusava da kaze nesto bitno od znacaja,sto moze da promeni nesto (zakopan cup od zlata?)..ako toga nema,onda govori bliznjima koliko ih voli,i slicno.. Cisto sumnjam da je pravio poslednju salu za Kraj.

Ovo svakako ima logike , inace na hiljade , pa i milioni ljudi vec hiljadama godina unazad su tvrdili kako su videli vanzemaljce, NLO-e, kako su dolazili u kontakt sa njima , pa sad nemoguce je da su svi lazovi , ludaci, da haluciniraju ili sta vec , svakako ima tu necega, ono kako se kaze gde ima dima ima i vatre.

Recimo dovoljno je nekoliko svedoka da kazu da si ti nesto uradio sto nisi trebao i da te posalju na robiju , a ovamo hiljade i hiljade svedocanstava se tek tako omalovazavaju.

Mada generalno ljudi takve stvari ne zele da prihvate i kategoricki ih odbacuju jer im je lakse tako , jer se to prosto ne uklapa u neku njihovu sliku "savrsenog" sveta i neke racionalne percepcije kakvu oni imaju u svojim glavama.

Ovo svakako ima logike , inace na hiljade , pa i milioni ljudi vec hiljadama godina unazad su tvrdili kako su videli vanzemaljce, NLO-e, kako su dolazili u kontakt sa njima , pa sad nemoguce je da su svi lazovi , ludaci, da haluciniraju ili sta vec , svakako ima tu necega, ono kako se kaze gde ima dima ima i vatre.

Recimo dovoljno je nekoliko svedoka da kazu da si ti nesto uradio sto nisi trebao i da te posalju na robiju , a ovamo hiljade i hiljade svedocanstava se tek tako omalovazavaju.

Mada generalno ljudi takve stvari ne zele da prihvate i kategoricki ih odbacuju jer im je lakse tako , jer se to prosto ne uklapa u neku njihovu sliku "savrsenog" sveta i neke racionalne percepcije kakvu oni imaju u svojim glavama.

ti si to savrseno opisao tj objasnio
to je tacno ono sto nam se desava

oni koji se ne plase ovih ideja, plase se nekih drugih :)
svi to prezivljavamo

Baza 51,je odavno poznata po tajnim experimentima,narocito sa vanzemaljcima..tako da ovo nije novost.
Prilaz Bazi je strogo cuvan od nezeljenih radoznalaca,ali ljudi opsedaju okolinu nebi li snimili nebo,jer je primeceno
da nocu slecu objekti pravo u bazu..Ima tu jos dosta da se kaze,ali onaj koga zanima pronaci ce,pa onda prosuditi
ima li tu necega ili nema.

Back