Blues Brothers
Elita
- Poruka
- 18.498
Kako se snalazite na ovoj vrucini, parizer, majonez jel vas hvata srackaКо је уопште та ,, научница "?? Шта је она ,,дипломирала" и када?? На ком факултету?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako se snalazite na ovoj vrucini, parizer, majonez jel vas hvata srackaКо је уопште та ,, научница "?? Шта је она ,,дипломирала" и када?? На ком факултету?
A kome ce uvali kaput hahaVučić kaput!
Помешао си ме са неким.Ништа ја, брајко, нисам помешао, немо мени да се фолираш, добро ја знам ко је шта овде писао и коју је опцију подржавао.
Опет си ме помешао са неким. Дуле, јеси пио нешто вечерас ? Ова врућина ти ударила у главу. Кад сам ја писао било шта о Мариники ?Него, реци ми, јел си седео са Мариником на овим протестима? Ваљало би да је мало угрејеш??
Zasto se ne uselite na ta imanja.Bice gerilski rat, srpski Dzon Konor će da predvodi pokret otpora i da uništi mašine rio tinta u paramparčad!
Long live resistance!!!
Zasto se ne uselite na ta imanja.
Napustite gradove i lepo na livade u satore.Kao indijanci .
Nije nego zima ide ladno guzi hahaJes pa da me nađu lako
Bolje tekila - gerila
Ima priča da je planirano tamo da se gradi no naš predsednik ne bi bio upamćen kao neko ko iskrivljuje stvari da i ovoga puta to nije uradio . Znači takav rudnik još ne postoji.Каже као одговор Госпођи Санак где је она рекла како се нигде у Свету не обављају то Рударење близу насељених Места..
Он је њој одговорио следеће:
-Ви нисте у Праву. Ја знам један Пример једног Града у Финској,једне Финске која себе сматра високом еколошком Државом,где се 3 Км. од тог Града ради ископовања Литијума-.
Који Град је у питању????
Znači, ti bi da kopaš? Zašzo? SNS ti rekao da je to dobro. OK. Tvoje mišljenje, ali nemoj više na forumu da prosipaš patriotizam. Uhvati se u kolo sa Đukom bizonom i Draganom J.Vučičevićem i lobirajte da zapadno koruptivna kompanija razvaljuje Srbiju za par miliona godišnjeplacenica nesrba hrvatske bosnjadije i aljbanaca kojise svim silama trude da srbiju odvrate od onog sto treba zapadu kao voda zemlji, litijuma
jer strahuju da ce srbija iskoristiti tu potrebu za danasnjim blagom, litijumom, i preokrenuti podrsku zapada u svoju korist po pitanju regiona
nikako im ne odgovara da srbija ima nesto sto ce toliko biti potrebno zapadu
ovi pojedinacni strucnjaci toboz saradnici nisu nsita drugo no ocito placenici nesrpske ekipe iz regiona koja se eto nasla pametnom da govori protiv onoga sto govori zapad
obcina placenica cutina a cuta proustasko bosnjacki igrac
mene niko kupiti ne mozeZnači, ti bi da kopaš? Zašzo? SNS ti rekao da je to dobro. OK. Tvoje mišljenje, ali nemoj više na forumu da prosipaš patriotizam. Uhvati se u kolo sa Đukom bizonom i Draganom J.Vučičevićem i lobirajte da zapadno koruptivna kompanija razvaljuje Srbiju za par miliona godišnje
u ime naroda EKOLOSKI POKRETI kazes ?
Obrazovanje:Ко је уопште та ,, научница "?? Шта је она ,,дипломирала" и када?? На ком факултету?
Ne daje Rusija. Rusija jedva ima veze sa Srbijom i sama ima velike probleme. Ukrajina joj upala u Kursk, vodi isrpljujući rat protiv Zapada.mene niko kupiti ne moze
nemoj da prduckas
prvo ponudi ovde odgovore kako opravdavas da podrsku litijumu pored usa engleske i nemacke daje i rusija dok su protiv iskljucivo nesrbi ?
Znači ako su sve vlasti od Boga onda za sve ratove je direktno kriv Bog ma nemoj?Е сада да те атеиста научи. Патријарх када би се сложио са реченицом коју је за актуелног министра здравља написао @nesko101 директно би се супроставио ономе шта пише у православној Библији, у Посланици Римљанима, глава 13, а која гласи (цитирам): "Нека сваки човек буде покоран власти ма које владају, јер нема власти која није од Бога. Сваку власт која постоји Бог је поставио на њен положај. 2 Зато, ко се супротставља власти, противи се Божјем уређењу, а они који му се противе навући ће осуду на себе. 3 Јер оних који владају не треба се бојати кад се чини добро, него кад се чини зло. Дакле, ако не желиш да се бојиш власти, чини добро, па ћеш добити похвалу од ње. 4 Јер она је Божји слуга за твоје добро. Али ако чиниш зло, бој се, јер не носи мач без разлога. Она је Божји слуга, осветник који искаљује његов гнев над оним који чини зло."
И овде си показао незнање. Црква и јесте по уставу раздвојена од државе.
Седи један.
Pre će tebe,mene i sve Srbe da preokrenu i bace kilometar pod zemljom nego što ćeš nešto izboriti davanjem rudnika za oslobođenje okupiranih teritorija.mene niko kupiti ne moze
litijum koji joj moze pomoci da preokrene zapad oko nekih pitanja u regionu a znamo da su zapadu licni interesi ispred svega
E stavi me na ignor ko ja tebe i mirna bačka.A gdje drugdje s manijakom iz golubarnika, nego u ludaru?
Ti prestani da cekas da ti neko iz bg i ns brani rodni kraj pa da zbog kompleksa mrzis histerično svaku vlast u bg a pri tom da vredjas srpski narod kako ti je kriv jel te 50 godina šiftar ćuško klempe po ušima i iseljavao straseci vas.Znači ako su sve vlasti od Boga onda za sve ratove je direktno kriv Bog ma nemoj?
Pre će tebe,mene i sve Srbe da preokrenu i bace kilometar pod zemljom nego što ćeš nešto izboriti davanjem rudnika za oslobođenje okupiranih teritorija.
KAKO SE SLAŽE OVO PRVO I POSLEDNJE ŠTO SI NAPISAO?
POSLE OVOGA TI NIKO NEĆE NIŠTA VEROVATI.
Jak je argument "medjunarodna cenzura" i znanje "stručnjaka" za slepce dosta argumenata...ne razumem što ne bi doveli deda Miloja sa Zlatibora koji se bolje razume u ekologiju od tih "stručnjaka"...U ovom kratkom tekstu ima bar 5 vrlo jskih argumenata ali slepci ne vide ni jedan jedini, sad da li zato što su zaists slepi kod očiju ili im je plaćeno da se prave slepi to već ostaje da se proveri
Ko ne zna, ovim delom nauke o ekologiji se bave ekološki analitičari, hemičarke su tu kao pomoćni radnici, ako ih neko ne promoviše u ekološke stručnjake politikom...
radi istine, svi ti nazovi stručnjaci ne dozvoljavaju stručnjacima da se zaposle, jer oni bolje znaju sve struke od stručnjaka...