jedini ali samo za tebe.Jedan od jačih naučnih argumenata i naravno, jedini...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedini ali samo za tebe.Jedan od jačih naučnih argumenata i naravno, jedini...
Tlja , ona je samo neka tamo savetnica a Vučić ima prave stručnjake; Doktora Smrt sa saradnicima.- ........ изјавила је докторка Сања Сакан, научна саветница Центра изузетних вредности за хемију и инжењерство животне средине при Институту за хемију, технологију и металургију......
Iz tvojih usta u božje uši.Vučić će biti predsjednik Srbije do kraja života. Tito je umro u 88. godini ovaj će vladat bar do stote. Još pedesetak godina
Такви као комшија су коловође антивучићевске опорбе!Теби као атеисти је свеједно, па онда боље не помињи патријарха, јер су твоји колико јуче писали да је црка раздвојена од државе и писали захтеве и памфлете против СПЦ.
Why did the lithium price crash?placenica nesrba hrvatske bosnjadije i aljbanaca kojise svim silama trude da srbiju odvrate od onog sto treba zapadu kao voda zemlji, litijuma
jer strahuju da ce srbija iskoristiti tu potrebu za danasnjim blagom, litijumom, i preokrenuti podrsku zapada u svoju korist po pitanju regiona
nikako im ne odgovara da srbija ima nesto sto ce toliko biti potrebno zapadu
ovi pojedinacni strucnjaci toboz saradnici nisu nsita drugo no ocito placenici nesrpske ekipe iz regiona koja se eto nasla pametnom da govori protiv onoga sto govori zapad
obcina placenica cutina a cuta proustasko bosnjacki igrac
A gdje drugdje s manijakom iz golubarnika, nego u ludaru?takvi bi i Teslu strpali u ludnicu da su mu bili savremenici.
„Šef Vam je država, zato što Vas država plaća. Država izdržava Vašu porodicu, baš kao i moju. Kao što je moja dužnost da se borim za državu, tako je i Vaša. Ne tražim od Vas da pogazite bilo koje moralno načelo. Ne tražim od Vas da kažete ono što ne mislite, ne tražim od Vas da pogazite svoju struku. Naprotiv, tražim da kažete sve što mislite, vidite i što ste istražili i podržaću što Vi kažete, nemam problem sa tim. Nemojte to, ako mi kažu ovi ili oni, koji se bave politikom ili ne znam čime, nećemo tu da budemo, ili ćemo to da radimo na ovaj ili onaj način, pa da kažete, e nisu oni, neću ni ja. A onda ću da dođem na protest u Mali Zvornik, pa da kažem ‘e ljudi, ovo je katastrofa, ali moja država me je pozvala da dođem i da kažem, ali ja neću to državi da kažem, nego na protestu! Jel to fer?“, pitao je uznemireno Vučić.
Е сада да те атеиста научи. Патријарх када би се сложио са реченицом коју је за актуелног министра здравља написао @nesko101 директно би се супроставио ономе шта пише у православној Библији, у Посланици Римљанима, глава 13, а која гласи (цитирам): "Нека сваки човек буде покоран власти ма које владају, јер нема власти која није од Бога. Сваку власт која постоји Бог је поставио на њен положај. 2 Зато, ко се супротставља власти, противи се Божјем уређењу, а они који му се противе навући ће осуду на себе. 3 Јер оних који владају не треба се бојати кад се чини добро, него кад се чини зло. Дакле, ако не желиш да се бојиш власти, чини добро, па ћеш добити похвалу од ње. 4 Јер она је Божји слуга за твоје добро. Али ако чиниш зло, бој се, јер не носи мач без разлога. Она је Божји слуга, осветник који искаљује његов гнев над оним који чини зло."Теби као атеисти је свеједно, па онда боље не помињи патријарха,
И овде си показао незнање. Црква и јесте по уставу раздвојена од државе.твоји колико јуче писали да је црка раздвојена од државе
Pitaj Tomu diplomu vučićevog učitelja.On sve zna.Ко је уопште та ,, научница "?? Шта је она ,,дипломирала" и када?? На ком факултету?
То није одговор на моја питања.Pitaj Tomu diplomu vučićevog učitelja.On sve zna.
Што би морао да јој образлаже који је то Град, ако је Председник рекао да зна за такав Град,то је сигурно тако...!Који Град је у питању???
Ајде не измишљај. До јуче сте у Новом Саду писали захтеве против СПЦ, оснивали "Коалицију за секуларну државу", а сад сте одједном забринути што се патријарх не јавља.Е сада да те атеиста научи. Патријарх када би се сложио са реченицом коју је за актуелног министра здравља написао @nesko101 директно би се супроставио ономе шта пише у православној Библији, у Посланици Римљанима, глава 13, а која гласи (цитирам): "Нека сваки човек буде покоран власти ма које владају, јер нема власти која није од Бога. Сваку власт која постоји Бог је поставио на њен положај. 2 Зато, ко се супротставља власти, противи се Божјем уређењу, а они који му се противе навући ће осуду на себе. 3 Јер оних који владају не треба се бојати кад се чини добро, него кад се чини зло. Дакле, ако не желиш да се бојиш власти, чини добро, па ћеш добити похвалу од ње. 4 Јер она је Божји слуга за твоје добро. Али ако чиниш зло, бој се, јер не носи мач без разлога. Она је Божји слуга, осветник који искаљује његов гнев над оним који чини зло."
И овде си показао незнање. Црква и јесте по уставу раздвојена од државе.
Седи један.
Па ти си стао са њима у колону, шта се сада буниш?Ајде не измишљај. До јуче сте у Новом Саду писали захтеве против СПЦ, оснивали "Коалицију за секуларну државу", а сад сте одједном забринути што се патријарх не јавља.
Нешто ти се математика не слаже.
Не можеш један дан писати против византијских цркава у Војводини и тражити отцепљивање Војводине а други дан бринути о патријарху.
Мислим можеш, али настаби да сечеш грану на којој седиш што се мене тиче.
Нисам ја левичар ни хомосексуалац, нити сам писао бљувотине о црквеној архитектури Војводине.Па ти си стао са њима у колону, шта се сада буниш?
Зар није Милош Француз стао у исти строј са Ђиласом, Мариником и осталима?Теби су сви против Вучића једно исто.
Verujem da ovi naučnici koji objavljuju radove nemaju pojma da postoji struka ekološki analitičar, jer bukvalno ni jedan ne radi u naučnim institucijama...čime se onda rukovode "naučnici"....
Помешао си ме са неким, ало смири живце, привиђа ти се Ђилас, Милош и остали. Нити сам ја нешто писао о њима нити смо уопште почели било какву тему о њима.Зар није Милош Француз стао у исти строј са Ђиласом, Мариником и осталима?
Ајд само то одговори, ако имаш части?
Jedan od jačih naučnih argumenata i naravno, jedini...
Ништа ја, брајко, нисам помешао, немо мени да се фолираш, добро ја знам ко је шта овде писао и коју је опцију подржавао.Помешао си ме са неким, ало смири живце, привиђа ти се Ђилас, Милош и остали. Нити сам ја нешто писао о њима нити смо уопште почели било какву тему о њима.
Разумем ја да треба да исплатиш за оно што те плаћају и да браниш лопове, али немој претеривати.
јел ти са твојом Чалмом на Глави...Ништа ја, брајко, нисам помешао, немо мени да се фолираш, добро ја знам ко је шта овде писао и коју је опцију подржавао.
Него, реци ми, јел си седео са Мариником на овим протестима? Ваљало би да је мало угрејеш??
Ајде не измишљај. До јуче сте у Новом Саду писали захтеве против СПЦ, оснивали "Коалицију за секуларну државу", а сад сте одједном забринути што се патријарх не јавља.
Нешто ти се математика не слаже.
Не можеш један дан писати против византијских цркава у Војводини и тражити отцепљивање Војводине а други дан бринути о патријарху.
Мислим можеш, али настави да сечеш грану на којој седиш што се мене тиче.