Naucite Web programiranje i radite za firme iz inostranstva

• Začetnik teme Začetnik teme Dulelegenda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
D

Dulelegenda

Gost
Web programiranje je danas izuzetno traženo na programerskom tržištu. Poznavanje script jezika i Active Server Pages (ASP) tehnologije, HTML i XML programiranje, kreiranje dataBase podržanih stranica, web portala i komponenti za podršku intraneta svrstavaju svakog programera u red ozbiljnih konkurenata za svaki internet programerski izazov. Kurs Web Developer ima za cilj savladavanje osnovnih i naprednih programerskih tehnika izgradnje dataBase podržanog intenet programa (lokacije) i to sa klijentske tako i sa serverske strane. Osnovne teme ovog kursa su HTML programiranje, VB i Java script, DHTML, Cookies, ASP stranice, IIS aplikacije.Sertifikat microsoft web developer-a po zavrsenom kursu.

Kurs traje 2 meseca,broj mesta je ogranicen.Za detaljne informacije javite se na telefone

011/268-2486
011/268-3390

ili posetite nas sajt www.vincaskola.co.yu

Dulelegenda:
Sertifikat microsoft web developer-a po zavrsenom kursu.

Jedan moj drug je isao na kurs u Vinča Školu!!!
NE IDITE TAMO!!!

Iskustvo mog druga je sledeće:
1. kursevi su među skupljim u Beogradu.
2. nastavno osoblje nije zainteresovano da vas nauči, već samo da "otalja" svoj posao.
3. dobićete CD sa demo softver-om kog ćete moći da koristiti za vežbu - ništa licencirano.
4. NE DOBIJATE NIKAKVU LITERATURU, samo neke smešne skripte i sl.
5. sertifikat koji dobijete kažu da je microsoft web developer, a ustvari je običan Vinča škola sertifikat, plus dobijete priču da važi kao MS sertifikat.

Nezaposleni Web Develope:
Ma kakav posao na zapadu. Ja sam magistar Informatike, sa jednom masom pravih certifikata, sa 10 god staza, sa super Englekim, Njemackim itd. Moje znanje prelazi mnogo vise nego te "igrackice" za WEB, ali zadnje dvije godine, apsolutno je nemoguce naci posao ovdje na zapadu.

Zato se vracam kuci!!
Gde si napabircio 10 godina staza? U struci? Napolju?
Sa tim kvalifikacijama, samo debeo nedostatak srece i poznanstava te je mogao spreciti da ne radis u struci i barem zivis tamo solidno...
Koju god oblast da pomenes, moze se naci posao, ako znas da ga radis.
Sad, ako si trazio suvise, ne znam... Ako "govoris" koji kompjuterski jezik (a kao magistar siguran sam da tu nema problema za tebe), ako umes sa Web-om, ako jos poznajes grafiku ili specificno programiranje (sistemsko na primer), ne mogu da verujem da nisi mogao naci za dve godine neku sljaku... ?
Tek ovde je neces naci, osim ako radis kao "slobodni strelac" i to za to isto zapadno trziste. A ako je tako, mozes i ostati tamo pa raditi. Ne razumem.

A "igrackice" koje pominjes, sta zapravo mislis. Ako mislis na Web Client-server programe, ili slicno, ne bih bas rekao da su igrackice.
Za to ti i ne treba neki certifikat, ako znas posao, sve legne na svoje mesto.

Zato, predlazem da ne mrdas odande, pokusaj opet, mora se nesto naci, raspitaj se, surfuj, pitaj, povezi se, nadji poznanstva, sljakaj za manje u pocetku, dokazi se... Mora da upali, pa imas znanje, zvanje i certifikate, a i prakse ti ne manjka.

Back