Naucimo nesto novo

Abdurrahman

Primećen član
Banovan
Poruka
953
Esselamu alejkum we rahmetullahi we berekatuhu !!!

Draga i cijenjena braco i postovane sestre Tim ISLAM - Vjera istine je za vas pripremio nesto fino za period od

19.01 do 22.01.2004

Ponedjeljak

19.01.2004

Za Ponedjeljak iz naseg programa vam preporucujemo ;

u 19:00 (po S.E.V) predavanje UZIVO u ciklusu predavanja na Temu *** Komentar Rijadus Salihina***

sa predavacem prof.Huseinbasic Elvedin, u 20:30 imamo prijenos UZIVO sa “Radio NABA” u ciklusu predavanja na temu “Komentar Sahiha Muslima” sa predavacem prof. Selvedinom Haskicem, a u 22:00 UZIVO nastavak predavanja u ciklusu

“El –Fitten – Smutnja 3 dio” sa nasim bratom Halil ef. Makicem

Utorak

20.01.2004

Preporucujemo vam u 19:00 (po S.E.V) predavanje UZIVO iz KUVAJTA u ciklusu predavanja na Temu:

*** BULUGUL MERAM*** sa predavacem haf. Adananom Mrkonjicem, i u 22:00 predavanja UZIVO sa

prof. Ismetom Purdicem “TEMA CE BITI NAKNADNO POZNATA”

Srijeda

21.01.2004

U 20:00 nastavak naseg KVIZA pod nazivom..., poslije toga slijedi u 22:00 predavanje UZIVO pod nazivom

“Stajanje na Sirat cupriji” predavac: prof. Selvedin Haskic, a nakon predavanja imacete priliku pratiti ciklus

“PITANJA I ODGOVORI”.

Četvrtak

22.01.2004

Za Cetvrtak vam izdvajamo, u 20:30 Radio NABA, nastavak ciklusa predavanja UZIVO pod nazivom;

“TAHAVIJEVA POSLANICA” predavac: prof. Samir Avdic, a nakon toga u 22:00 slijedi nastavak predavanja UZIVO iz MEDINE “Komentar poslanice o obozavanju Allaha s.w.t” 3 dio - od Shejhul Islama Ibn Tejmije – predavac: Ebu Muhammed,

stoga vas pozivamo ...!

Dodjite da se zajedno druzimo i okoristimo o ovom vrijednom i poucnom islamskom znanju.

I pored svega nabrojanog Soba “ ISLAM – Vjera istine “ je otvorena 24 sata dnevno tako da se nadje za svakoga ponesto u ovom programu.

BUJRUM dodjite i pogledajte !!!

Mahsuz selam zeli vam Tim ISLAM - Vjera istine.

Ovo sve mozete pratiti putem Paltalka !!!

Kako nas naci ?

Kada se registrujete (gdje nemorate ostaviti vase tacne podatke, ali bi bilo pozeljno da vam je mail koristeci) onda cete instalirati Paltalk na vas racunar !

I poslije konektovanja nacicete nas tako sto idete na;

Groups,

By Lenguage Europe,

Soba @ * ISLAM – Vjera istine * @

Kada vidite ovu sobu napravite dupli klik lijevim misem i konektovacete se u sobu.

Ovdje se mozete linkovati na stanicu Paltaka, kako bi se registrovali ;

http://register.paltalk.com/reg/PalTalkRegister.jsp?

a ovdje mozete skinuti program Paltalka;

http://support.paltalk.com/PV73B523.exe

Pozivamo vas da i vi zaradite koji sevab i posaljete i preneste sadrzaj ovog E–mail-a svojim prijateljima i poznanicima kako bi se i oni insaAllah okoristili o ovom korisnom islamskom znanju !!!

Da vas Allah s.w.t nagradi najljepsom nagradom i uvede nas sve skupa u Dzennetul Firdews. AMIN

Primite puno toplih selama od Tima:

“ ISLAM - Vjera istine” !!!

Kada neko nesto tvrdi, on treba da ima jasan dokaz zato i da zna kao najprije sta tvrdi, da je siguran u to, medjutim, ja trazim od tebe dokaze da mi izneses da sam ja vojnik, da sam ja fanatik, a od mene trazi Allah-Bog da pozivam u Islam, i od svih muslimana koji imaju znanje, jer je to JEDINA ISTINA!

A ako zatreba, sto da ne, bicu i u Dzihadu inshAllah, jer svoju vjeru svako brani, medjutim necu biti u ''dzihadu'' kao mnogi koji siluju, ubijau neduzne itd...

Испустио си већ познате епитете за Мухамеда: епилептичар, пљачкаш, убица, педофил... тако да ти је реченица непотпуна. :roll:

Back