oziman
Veoma poznat
- Poruka
- 11.376
Poznate su price koje su presle u urbane legende o majci koja je ne bi li spasla dete ispod autobusa dobila neverovatnu snagu sa kojom je uspela da sama podigne autobus, i izvuce svoje dete ispod njega.
Cuvsi ovo, tesko je u to poverovati ali najnovija vest koja se desila u Paracinu ovih dana, mislim da svima pokazuje i potvrdjuje one Sekspirove reci iz Hamleta:
Prica ide tako da je ograda od pola tone pala ne devojcicu i da je covek prolaznik uspeo da ogradu podigne sam i spase devojcicu od sigurne smrti.
Ono sto je ovde cudno jeste da ograda tezi preko 500 kilograma, da je drzavni rekord Srbije u tkz. Mrtvom dizanju.. 345kg., a da je svetski rekord izvedan nedavno od strane Andyja Boltona 1008 funti(457,5kg).
Covek iz Paracina je oborio svetski rekord za preko 50kg i vise.
On sam se cudi tome. Kada je posle dogadjaja pokusao da isto ponovi, video je da je nemoguce.
Da li je ovde u pitanju natrpirodna pojava i da li je adrenalin dovoljan za ovako nesto ? Sumnjam, jer da jeste, davno bismo imali drugacije olimpijske igre.
Urbana legenda o zeni koja je podigla autobus izgleda da je istinita, a da skeptici moraju da zacute u vezi takvih slucajeva.
Evo sta kaze covek:
Evo i cele vesti:
http://www.blic.rs/hronika.php?id=105677
Cuvsi ovo, tesko je u to poverovati ali najnovija vest koja se desila u Paracinu ovih dana, mislim da svima pokazuje i potvrdjuje one Sekspirove reci iz Hamleta:
"Ima mnogo stvari i na nebu i na zemlji o kojima Vaša mudrost i ne sanja.
Prica ide tako da je ograda od pola tone pala ne devojcicu i da je covek prolaznik uspeo da ogradu podigne sam i spase devojcicu od sigurne smrti.
Ono sto je ovde cudno jeste da ograda tezi preko 500 kilograma, da je drzavni rekord Srbije u tkz. Mrtvom dizanju.. 345kg., a da je svetski rekord izvedan nedavno od strane Andyja Boltona 1008 funti(457,5kg).
Covek iz Paracina je oborio svetski rekord za preko 50kg i vise.
On sam se cudi tome. Kada je posle dogadjaja pokusao da isto ponovi, video je da je nemoguce.
Da li je ovde u pitanju natrpirodna pojava i da li je adrenalin dovoljan za ovako nesto ? Sumnjam, jer da jeste, davno bismo imali drugacije olimpijske igre.
Urbana legenda o zeni koja je podigla autobus izgleda da je istinita, a da skeptici moraju da zacute u vezi takvih slucajeva.
Evo sta kaze covek:
- Moja kuća je preko puta „Skandinavije”. Sedeo sam u dvorištu kada sam čuo strahovit tresak. Istrčao sam iz dvorišta i video izbezumljeno dete. Bilo je zarobljeno ispod tog čeličnog džina! Nije mogla da mrdne, celim telom ju je kapija poklopila. Kada sam dotrčao, prestravio sam se jer sam video da joj iz ušiju ide krv. Ne znam kako sam skupio snagu da podignem tu kapiju, pozvao sam pomoć pa je doletela komšinica i izvukla dete. Milica je bila svesna, a ispod nje je bila bara krvi. Ne znam odakle mi snaga. Evo, malo pre sam pokušavao da podignem kapiju i nema šanse da to uradim - priča Dragan Đorić koji je Milicu M. izvukao ispod kapije i tako joj spasao život.
Evo i cele vesti:
http://www.blic.rs/hronika.php?id=105677