Svabov
Buduća legenda
- Poruka
- 25.291
Deda Mraz - zastitnik dece i onaj koji nagradjuje decu, ako su bila dobra.
Neki kazu da vodi poreklo iz Danske. Onoj deci koja su bila dobra i poslusna cele godine donosi poklone i nagradjuje ih. Spusta se kroz dimnjak, a ako nema dimnjaka ulazi kroz kanalizaciju. Ponekad zastane kod frizidera da popije koje pivo.
Meni je jedna baba pricala da je licno videla Deda Mraza, samo sto nije imao bradu vec je bio skroz cosav i celav, ali je imao propisano odelo. Njegove saonice nisu vukli irvasi, nego cagalji. Ali joj je doneo poklon. Lepu malu lutku sa 2 haljinice.
Molim vas, nemojte mi traziti dokaze, moderator je rekao da je to nepotrebno.
da li ste vi nekada videli deda mraza i sta mislite o tome?
Neki kazu da vodi poreklo iz Danske. Onoj deci koja su bila dobra i poslusna cele godine donosi poklone i nagradjuje ih. Spusta se kroz dimnjak, a ako nema dimnjaka ulazi kroz kanalizaciju. Ponekad zastane kod frizidera da popije koje pivo.
Meni je jedna baba pricala da je licno videla Deda Mraza, samo sto nije imao bradu vec je bio skroz cosav i celav, ali je imao propisano odelo. Njegove saonice nisu vukli irvasi, nego cagalji. Ali joj je doneo poklon. Lepu malu lutku sa 2 haljinice.
Molim vas, nemojte mi traziti dokaze, moderator je rekao da je to nepotrebno.
Almsivi:- Ne morate tražiti za svaku izjavu, ideju ili mišljenje dokaze, da se ne forsiraju postovi samo o dokazima.
- Jer su upravo 'nad' prirodne pojave i misterije teško dokazive, ili čak ne dokazive.
da li ste vi nekada videli deda mraza i sta mislite o tome?