Poslala sam laptop po kurirskoj sluzbi na servis u beograd ( racunar je pod garancijom) da bi mi sutradan javili da je u toku transporta racunar nakvasen vodom, da servis nije hteo da ga primi. Juce su mi dali informaciju da ce asus priznati garanciju ukoliko serviseri kazu da nije doslo do ostecenja. Moje pitanje je da li treba to da prihvatim tek tako. Malo mi je cudno da prvo nece da ga prihvate, pa sad kao opet da ga pogledaju. Stvarno ne znam sta da radim.
Molila bih bilo koga, ko se i malo razume, da me posavetuje. Da li moze da se desi da kasnije taj laptop crkne zbog ovog kupanja u kisi? Da li bih mogla da trazim od asusa da produzi garanciju? Molim Vas sve koji se razumete u tehniku za bilo kakav savet jer racunar je star nepune dve godine i kad smo ga kupovali nismo ga platili malo ( za nase pojmove 55000 tada nije bilo malo .
Hvala unapred.
Zorica
Molila bih bilo koga, ko se i malo razume, da me posavetuje. Da li moze da se desi da kasnije taj laptop crkne zbog ovog kupanja u kisi? Da li bih mogla da trazim od asusa da produzi garanciju? Molim Vas sve koji se razumete u tehniku za bilo kakav savet jer racunar je star nepune dve godine i kad smo ga kupovali nismo ga platili malo ( za nase pojmove 55000 tada nije bilo malo .
Hvala unapred.
Zorica