- Poruka
- 101.315
Jesti li konzumirali ako ste uopšte i čuli za Natokinazu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ObaPreventivno ili?
I ja sam tek onomad čuo. Danas čitam japanci radili studiju i pokazalo se jako dobro.Nikad čula.
Ako već imaš problema idi do lekara.Oba
I ja sam tek onomad čuo. Danas čitam japanci radili studiju i pokazalo se jako dobro.
Nije u pitanju da ideš ili ne ideš kod lekara nego da znaš da postoje alternativne metode za mnoge tegobe.Ako već imaš problema idi do lekara.
Ja u ovo iskreno ne verujem.
I vitamin C je dodatak ishrani (suplement) kada ga upakuju u kutiju
Slažem se, ali i on je isto penis na biciklu. (kad je upakovan u kutiju)I vitamin C je dodatak ishrani (suplement) kada ga upakuju u kutiju
Imaš izbor da jedeš pomorandžu umesto vitamina C ili da naučiš kako se pravi nato od soje da bi dobio natokinazuSlažem se, ali i on je isto penis na biciklu. (kad je upakovan u kutiju)
Alternativa za aspirin ako imas problema sa zelucem.
Ovo nije lek pa nema.A gde su neželjena dejstva, upozorenja etc?
Naravno da ima, zato je red uz reklamu navesti ko (ne) sme da ga uzimaOvo nije lek pa nema.
Nismo se razumeli, ovaj preparat nema zvanično navedena neželjena dejstva jer nije zvanično lek nego dodatak ishrani, nisam mislio da on sam po sebi nema neželjena dejstva.Naravno da ima, zato je red uz reklamu navesti ko (ne) sme da ga uzima
Potreban je oprez i konsultacija sa lekarom pre primene Nattokinn-a kod:A gde su neželjena dejstva, upozorenja etc?
Kao razređivač krvi se ne preporučuje ljudima koji već piju lekove za razređivanje krve jer može da dovede do krvarenje. Nešto kao i aspirin.Nismo se razumeli, ovaj preparat nema zvanično navedena neželjena dejstva jer nije zvanično lek nego dodatak ishrani, nisam mislio da on sam po sebi nema neželjena dejstva.
Kod većine suplemenata gde to treba naglasiti stoji upozorenje, kao ovdeNismo se razumeli, ovaj preparat nema zvanično navedena neželjena dejstva jer nije zvanično lek nego dodatak ishrani, nisam mislio da on sam po sebi nema neželjena dejstva.
To ti je varijanta pomesana sa vitaminom c i jos necim.Ovaj preporučuje ordinirajući lekar..
https://www.lv-pharm.rs/proizvodi/kardio-vaskularno/natto-nsk-plus/
Prilično je skup, zapravo cene se razlikuju od apoteke do apoteke, ali je preko 2 hiljade dinara.
Ne razumem ovaj deo:
" Posebnim ga čini to što je enzim natokinaze biljnog porekla, kombinovan sa dihidromiricetinom 98% i natrijum-askorbatom (vitamin C) koji zajedno postižu maksimalni efekat. Mešavina ove tri komponente upakovana je u acidorezistentnu kapsulu koja štiti enzim natokinazu od dejstva hlorovodonične kiseline želuca, kao i od dejstva enzima razlaganja dvanaestopalačnog creva "
https://www.apotekasrbotrade.rs/srpski/proizvod/natokinaza-natto-nsk-plus-30-kapsula-srbotrade
Da li osobe koje su imale čir na želucu i na dvanaestopalačnom crevu mogu da ga koriste ili ne?