NATO vojska u Srbiji - oglasila se Moskva

Значи да ти резонујеш и разговараш као дете и да ти није место у разговору са одраслим, одговорним и озбиљним људима.
А рекао сам ти већ да се нећу спуштати на тај твој ниво међусобног вређања и блесављења.

Значи да ти резонујеш и разговараш као дете и да ти није место у разговору са одраслим, одговорним и озбиљним људима.
А рекао сам ти већ да се нећу спуштати на тај твој ниво међусобног вређања и блесављења.

Hahahahahaha....
Jesi takav bio u skoli? Lupis neku glupost, i kada ti nastavnik kaze da obrazlozis, ti kazes "necu se spustati na tvoj nivo"? 🤣🤣🤣🤣

Pa ovo je smejurija 😂😂😂😂😂

P.S.
Zapravo, nije ni smesno, stvarno je bolest uzela opasnog maha.
Nema tebi leka....

Hahahahahaha....
Jesi takav bio u skoli? Lupis neku glupost, i kada ti nastavnik kaze da obrazlozis, ti kazes "necu se spustati na tvoj nivo"? 🤣🤣🤣🤣

Pa ovo je smejurija 😂😂😂😂😂

Чак ни оваквим увредама и провокацијама ме нећеш преварити да се спутим на твој примитивни ниво.
Својим начином писања и аргументацијом само говориш више о себи.

Чак ни оваквим увредама и провокацијама ме нећеш преварити да се спутим на твој примитивни ниво.

Pa ja imam argumentaciju.
Ti je nemas, zato ni ne mozes da odgovoris ni na jedno moje pitanje. Samo smisljas izgovor da neces da se spustis na moj nivo, a zapravo je istina da si toliko nesrecan covek ogrezao u mrznji da izmisljas razloge da nekoga mrzis.

I ja tebe ne vredjam, dobronamerno ti kazem da ides da se lecis od te mrznje, paranoje i ko zna cega jos, mada je verovatno kasno za to, metastazirala je bolest i nema vise tu leka.

Zavrsavam svaku diskusiju sa tobom. Nisi kvalifikovan. Nisi sposoban. Bolestan si. Ako se ikada izlecis, mozemo da diskutujemo.

Ispricavam se sta upadam, ali ti nemas pojma argumentirano raspravljati i skreces s rasprave. Na postavljena pitanja se odgovara. ocito je da ovdje, a i koliko vidim na drugim forumima "forumasi" naskakuju jedni na druge.
Karikiram, ako te covjek pita koje je kamion bio boje, onda se odgovori na postavljeno pitanje. Sve ostalo je offtopic i trolanje kao i ovo moje sta je offtopic. Razumijes bit mog pisanja?

Razumijes bit mog pisanja?

Разумем да и ти покушаваш да ме спустиш на тај ниво разоговра, а како каже наука:

1682259511838.png

Разумем да и ти покушаваш да ме спустиш на тај ниво разоговра, а како каже наука:

Pogledajte prilog 1330657
Inace decko pokusavam spontano zivjeti svoj zivot, ali ovo sam bas napisao planski i samo si s ovim potvrdio moju sumnju. Nemam ja kome sta spustat, a ti ne kuzis bit. Nastavi.

Back