NATO vojska u Srbiji - oglasila se Moskva

Не, него значи да нећу да разговарамо на нивоу дебила. Ако ти желиш да спушташ разговор на тај ниво, ја ти се нећу придруживати.
А не верујем и да не схваташ колико је такав покушај са твоје стране увредљив.

Uvreda je kada nazivas nekog genocidnim i nacistom bez ikakvog dokaza.

Uvreda je kada nazivas nekog genocidnim i nacistom bez ikakvog dokaza.
Можда је и више него увреда за десетине милиона мртвих да се правиш да не постоје, и да смишљаш начине да их гурнеш под тепих, јер твоја персона материјално бенефитира од тога.

Можда је и више него увреда за десетине милиона мртвих да се правиш да не постоје, и да смишљаш начине да их гурнеш под тепих, јер твоја персона материјално бенефитира од тога.

Koje su to desetine miliona mrtvih da ih je EU pobila?

Доста више тих дечијих фазона. Нису никоме забавни, а само показују колико си безобразан.

Koji deciji fazoni?
Jedino infantilno ponasanje ovde je tvoje.
Tvoj mozgić, verovatno usled svoje bolesne mržnje, ne može da ukapira da su nekadašnji ljuti neprijatelji, Nemacka i Francuska, danas prijateljske zemlje, da su osnovali uniju zemalja i okupili se da urade nesto dobro za svoj narod.

Zapravo je EU verovatno tvoj vlažan san, nego se ponašaš kao nezreli tinejdžer kojeg je odbila devojka pa sad ide po kraju i priča za nju da je kurrwa.

Ili imaš u sobi sliku Šešelja, a uspavljuješ se sa muzikom baje malog knindže.

Drugog objašnjenja nema.

Idi leči se - mržnja nikako nije dobra.

Koji deciji fazoni?

Ти твоји, где се правиш као да размишљаш као дете од 12 година, и тражиш објашњења за појаве које постају јасне људима већ у средњој школи. Рекох ти, нађи другу будалу да јој трошиш време са таквим блесављењем. Класичан малициозни хронофаг.

Ти твоји, где се правиш као да размишљаш као дете од 12 година, и тражиш објашњења за појаве које постају јасне људима већ у средњој школи. Рекох ти, нађи другу будалу да јој трошиш време са таквим блесављењем. Класичан малициозни хронофаг.

Leci se. Mrznja je jako losa.

Leci se. Mrznja je jako losa.
О нечијој мржњи прича човек који подржава људе који су долазили овамо да масовно убијају Србе зато што су Срби, никад се извинили нити покајали до дана данашњег, те их и даље злостављају где год могу. Боље се погледај у огледало пре него што тако нешто кажеш некоме.

О нечијој мржњи прича човек који подржава људе који су долазили овамо да масовно убијају Србе зато што су Срби, никад се извинили нити покајали до дана данашњег, те их и даље злостављају где год могу. Боље се погледај у огледало пре него што тако нешто кажеш некоме.

Ko je dolazio? Francuzi? Spanci? Česi? Danci?
Dolazili pod zastavom EU? :)

Sta je to objasnjeno?
Daj mi dokaz da je EU pocinila genocid.
Ne neke od njenih clanica pre nego sto su postale deo EU, nego cela EU pod zastavom EU.
Tebi se obracam da mu nema smisla sta objasnjavati, a ti se pjenis.
Ako se moze izvdojiti iz EU izdvojio bi Nizozemce u Srebrenici. Nisu napravile genocid, ali su ga takorec podrzale okretanjem leda. Dokaz o tome sta pisem mozes pronac na netu.

Tebi se obracam da mu nema smisla sta objasnjavati, a ti se pjenis.
Ako se moze izvdojiti iz EU izdvojio bi Nizozemce u Srebrenici. Nisu napravile genocid, ali su ga takorec podrzale okretanjem leda. Dokaz o tome sta pisem mozes pronac na netu.

Sorry, delovalo je kao da si rekao da nema smisla meni objasnjavati.

Radio sam sa covekom iz Holandije koji je bio tamo na licu mesta, kao oficir. I rekao mi je ovim recima: "da se nismo povukli, vi (Srbi) biste i nas pobili."
Sto i jeste istina, bilo ih je deset puta manje nego Srba, nisu imali nikakve sanse.

Ko je dolazio? Francuzi? Spanci? Česi? Danci?
Dolazili pod zastavom EU? :)

Наравно да нису носили заставу ЕУ. Ко да је тешко променити заставу, униформу или назив, за потребе агресивног рата. Заштио се правиш да си толико глуп да би нам трошио време? Чему та аутистична хронофагија?

Ево опет нас спушташ на ниво шестогодишњака. Све читаоце... 🙄 Значи ако неки Легија промени име у личној карти и прими тебе у Земунски клан, то више није онај криминални Земунски клан и он није крив ни за шта јер он није Легија, већ Митар Петронијевић 😅
Sta je to objasnjeno?
Daj mi dokaz da je EU pocinila genocid.
Ne neke od njenih clanica pre nego sto su postale deo EU, nego cela EU pod zastavom EU.

Наравно да нису носили заставу ЕУ. Ко да је тешко променити заставу, униформу или назив, за потребе агресивног рата. Заштио се правиш да си толико глуп да би нам трошио време? Чему та аутистична хронофагија?

Kojeg rata? Objasni mi konkretno gde kad i ko? Koji genocid, koje desetine miliona ljudi?
Nemoj mi "znas ti dobro", jer ne znam. Dakle, konktetno reci, ili prestani da pricas nebuloze.

Kojeg rata? Objasni mi konkretno gde kad i ko? Koji genocid, koje desetine miliona ljudi?
Nemoj mi "znas ti dobro", jer ne znam. Dakle, konktetno reci, ili prestani da pricas nebuloze.
Прекини ти да нас све третираш као да имамо шест година, јер је то веома увредљиво. А и то што нам злонамерно трошиш време оваквим блесављењем говори доста о томе колико поштујеш саговорнике.

Прекини ти да нас све третираш као да имамо шест година, јер је то веома увредљиво. А и то што нам злонамерно трошиш време оваквим блесављењем говори доста о томе колико поштујеш саговорнике.

Znaci izmisljas jer da znas da je EU izvrsila konkretno odredjeni genocid - konktetno bi odgovorio. :)

Definitvno si se razboleo od mrznje.
Pokusaj da se izlecis, inace ti zivot nece imati smisla.

Back