NATO vojska u Srbiji - oglasila se Moskva

Ti koje zoveš ratoborni imaju da zahvale na opstanku svojim precima koji su bili manje ratoborni i jaki uopšte.Ali su zato znali da koriste prevaru i neke zaista nimalo viteške metode borbe kakvo je npr trovanje protivnika.Na taj način su uspjeli da otmu od Lužičkih Srba značajan dio teritorija na današnjem sjeveru Njemačke,posebno u dijelu oko rijeke Labe.

Руси су срећом нежни према нама
(али видимо да умеју да буду и гори од Напетоваца кад неко залута, ко Укри у нацизам).

Све ће се то средити кад свет схвати Десет божијих заповести,
не убиј,
не отми,
не слажи,
не мрзи,
не протеруј,
буди бре добар немој бити зао ...

Успећемо и ми ретардирани то да схватимо, али пре тога морамо мало и да грешимо.

Били смо на правој страни у Првом и Другом св. рату,
али ето, испадосмо ђубрад неопрезно бранећи неке пролазне вредности
као што је Југославија, братство-јединство, социјална правда схваћена на затворски начин ...
Koje su jos cetiri?

Koje su jos cetiri?

То ми је размишљање од пре неки дан.
Данас сам био реалнији, значи песимиста.

Ти што су нас бомбама по глави тукли, никада неће,
нити могу бити наши пријатељи.
Повукли су црту међу нама.

Реално, ни Истоку не припадамо.
Како год се окренеш, проналазиш решења из Титовог времена.

Ок, значи сада и заувек сами, сами, сами.
После ће нам се придружити друге будале
чим схвате фору са деда Мразом.

Mi jedino ne možemo još uvek da budemo član jer su ljudi ovde većinom protiv toga zbog bombardovanja.

Нису овде људи против НАТО-а збога бомбардовања него због њиховог геноцидног односа према Србима, а од којих то бомбардовање било само једно испољавање. Баш због тога Србија никад не може постати члан НАТО, већ само окупирана територија која ће евентуално формално бити проглашена "чланицом" да би се тиме легализовала окупација. Знају добро то и они, и ми, и остале државе света.

Nema potrebe.
Da smo potpisali Rambuje, prodali Amerima prava na mobilnu telefoniju i sami uhapsili i osudili Milosevica, NATO bi razoruzao OVK, imao bazu u na Kosovu, a mi bismo se ratosiljali raspalih Rusa i bili u EU jos pre Bugara.

Ovako, imamo ponovo devedesete.

Само што нико нормалан не жели да постане део геноцине и неонацистичке ЕУ. Не да човеку савест, то је проблем. Колико год пара да нуде.

Што ниси питао који није. Краћи је списак. Скоро да нема народа на планети који нису геноцидирали.

Objasni mi. Ne znam. Prosvetli me. Koga je, konkretno, EU genocidirala. I kako, na koji nacin?

Samo, nemoj tvoj subjektivni stav, nego mi daj dokaz. Da vidimo, sta su UN proglasile genocidom, a da je EU ucinila.

Objasni mi. Ne znam. Prosvetli me. Koga je, konkretno, EU genocidirala. I kako, na koji nacin?

Samo, nemoj tvoj subjektivni stav, nego mi daj dokaz. Da vidimo, sta su UN proglasile genocidom, a da je EU ucinila.

Хајде, немој сад да се правиш наиван ко да си цео живот провео на WoW серверима. Овакве провокације смо прерасли пре неколико деценија.

И по чему су заостале, примитивне и корумпиране организације типа ЕУ, УН, мерило било чега. Само зато што се у медијима пуно прича о њима и што имају пуно динамита да те побију? Они немају никакав морални кредибилитет да се питају за нешто. Имају само насиље.

Хајде, немој сад да се правиш наиван ко да си цео живот провео на WoW серверима. Овакве провокације смо прерасли пре неколико деценија.

И по чему су заостале, примитивне и корумпиране организације типа ЕУ, УН, мерило било чега. Само зато што се у медијима пуно прича о њима и што имају пуно динамита да те побију? Они немају никакав морални кредибилитет да се питају за нешто. Имају само насиље.

Znaci nemas dokaz.

Znaci nemas dokaz.
Не, него значи да нећу да разговарамо на нивоу дебила. Ако ти желиш да спушташ разговор на тај ниво, ја ти се нећу придруживати.
А не верујем и да не схваташ колико је такав покушај са твоје стране увредљив.

Back