NATO vojnici su u Ukrajini: Stigla je potvrda

zasto ih nisu istovarili za ofanzivu? u natou sede ili nesposobni, ili ruski spijuni, realno je sve suprotno od onoga sto su pricali, na kraju ce da dobiju 6 umesto 60 - pa samo pogledaj tihi sto postavi, gde je 20.000 internacionalog legiona? ako ih je bilo 2.000 max.

rusi su presli, a makron rece da treba i eu da predje na ratnu ekonomiju, ne zbog f16 samo, pa oni su americki, nego da odvajate vi eu vise para, i da pravite vise municije i svega za rat, a ne da se subvencionise poljoprivreda, ne treba vam hrana u vecnim lovistima, vec da se opsrkbite oruzjem pre nego vas ruje uniste... ukre popustaju, rusi nadiru na celoj liniji fronta, a avioni dogodine? dok se obuce piloti? pa popisam ti se na nato onda, jer onda nato radi za rusku pobedu.
obucavanje pilota traje 4 godine, a svaki prelazak sa aviona na avion isto iziskuje obuku od mozda i godinu dana. i mas pilota koji ceo radni vek provede na jednom modelu, i ne bi znao da upravlja a kamoli izvodi dejstva na drugo, Svi ukrajinski piloti su koristili migove, a sa miga na americke sisteme je ogromna razlika, nije dovoljno samo znati poleteti leteti i sleteti, treba se obuciti i za borbu, manevri, upotreba raznih projektila, koriscenje sasvim razlicitih elektronskih uredjaja, borba u grupama..
Nisi sluzio vojsku zato ti je tako cudno
 

Back
Top