NATO ubio 12 dece u Avganistanu

Ipak Amerikanci se moraju bnoriti protiv terorizma i zato je moguce da se desi neka greska i da se umjesto terorista ubiju djeca ili civili.Mislim da je stanje u Afgganistanu daleko bolje od prethodne godine i da je stanje u cijeloj drzavi mirno i ima malih carki sa Talibanima tako da su Amerikanci postigli svoj cilj i satjerali Talibane u uski pojas.Mislim da je Amerika jak saveznik Pakistana i da zato Pakistan mora pomoci Americi da se oslobodi terorista jert to je nuzno kako bio Pakistan ostao Americkim saveznikom.Mislimd a se Pakistan ne treba ljutiti na Ameriku sto je izvela akciju ubistva Bin Ladena jer ako je Pakistan Americki saveznik odna je duzan da suradjuje sa Amerikom.

Ipak Amerikanci se moraju bnoriti protiv terorizma i zato je moguce da se desi neka greska i da se umjesto terorista ubiju djeca ili civili.Mislim da je stanje u Afgganistanu daleko bolje od prethodne godine i da je stanje u cijeloj drzavi mirno i ima malih carki sa Talibanima tako da su Amerikanci postigli svoj cilj i satjerali Talibane u uski pojas.Mislim da je Amerika jak saveznik Pakistana i da zato Pakistan mora pomoci Americi da se oslobodi terorista jert to je nuzno kako bio Pakistan ostao Americkim saveznikom.Mislimd a se Pakistan ne treba ljutiti na Ameriku sto je izvela akciju ubistva Bin Ladena jer ako je Pakistan Americki saveznik odna je duzan da suradjuje sa Amerikom.

Hebe se tebi i za pravdu i za sav muslimanski svijet, vazno je tebi kako je tebi! A da imas vlast i da ti je moc, bacio bi ti milion atomskih na ameriku.

Sigurno da ne bih bacio Ataomsku bombu na Ameriku jer Amerika je znacajan saveznik Islamskih drzava tako da oni koji se bore protiv Amerike su u stvari nekdasnje Haridzije koji su ubili Halifu Ali ibn Abi Taliba.Od tog vremena kod muslimana postoje Haridzije koji tumace Islam na znatno ekstremni nacin tako da i sam Afganski narod ne zeli Haridzije na vlast nego zeli jednu Islamsku umjerenu drzavu koja ce biti dobra za sve gradjane.Ovo sto se desilo je sanmio dokaz da i Amerikanci mogu pogrijesiti ali sigurno je da jue bolja smrt od bombe nego od toga da te nego ubija lagano.Mislim da se svi gradjani Afganistana vise boje smrti od Talibana nego od amerike koja se bori za pravdu i koja zeli unistiti Talibane koji siju smrt u Afganistanu i Pakistanu.

Mislim da vi ne razumijete da Amerika zeli od muslimana napraviti razvijen narod koji ce moci imati lijepe drzave za zivot.Muslimani moraju shvatiti da ih Amerika ne moze mrziti i da Amerika zeli unaprijediti Afganistan, Irak pa cak i Pakistan da to budu zemlje koje ce biti lijepe i slatke i koje ce biti razvijene.Ono sto cine Talibani je veoma lose i moze se svako uvjeriti da Talibani cine najveca zlodjela i da njih amerika mora sprijeciti i moora unistiti kako se ne bi terorizam prosirio i na ostale zemlje i kako bi afgtanistan mogao mirno zivujeti u lijepoj i dobroj zemlji.Mislim da se samo dobrom politikom Amerika moze primorati da bude muslimanski savzenik jer amerika zeli samo da ugusi terorizam kojki plamti Islamskim zemljama i zeli jasno poruciti da se ne mogu podmetati biombe u Dzamijama i da se ne mogu izvrsavati samoubilacki napadi jer to je losa stvar.

Jedan Amerikanac mi je rekao da Amerika zeli od muslimana napraviti gospodu a musluimani se zestoko tome otimaju.
Ne znam da li je to istina ili ne, ali sigurno je da ima i istine u tome jer muslimani moraju znati da nema jace drzave na svijetu nego sto je Amerika i da je ona izvor i predvodnik civilizacije, tako da muslimani moraju graditi drustvo na bazi Islamskih vrijednosti i moderne Americke civilizacije bas kao sto je to Saudijska Arabija.

apafghanistan1111111300.jpg

Vazdušni napadi u Avganistanu su veoma česta pojava.

U Avganistanu stradalo 14 civila

Avganistanski predsednik Hamid Karzai je izdao – kako navodi – „poslednje upozorenje“ snagama Sjedinjenih Država i NATO-a u vezi sa civilnim žrtvama, posle saopštenja avganistanskih funkcionera da je u vazdušnom napadu NATO-a u okrugu Navzad, u pokrajini Helmand, poginulo 14 žena i dece.
Karzai je osudio napad i naglasio da u neusaglašenim operacijama stradaju nedužni avganistanski civili. Avganistanski predsednik traži od koalicionih snaga da noćne napade svedu na minimum i usklade ih sa avganistanskim snagama da bi se smanjio broj žrtava. Kancelarija pokrajinskog guvernera je saopštila da su u napadu pogođene dve kuće u kojima su poginuli dve žene, pet devojčica i sedam dečaka i da je šest osoba ranjeno.
Portparol NATO-a je izjavio da je obavešten o civilnim žrtvama i da je na poprište napada upućen združeni tim isražitelja, tako da će koalicija posle procene izdati izveštaj. Lokalni funkcioneri kažu da je do bombardovanja došlo posle napada na američku marinsku bazu na tom području.
Istovremeno, republikanski senator Džon Mekejn danas je u Vašingtonu, kao gost televizije „Foks“, izrazio neslaganje sa namerom administracije da počne da povlači američke trupe iz Avganistana u julu. On je naglasio da bi umesto toga povlačenje trebalo da se odvija u skladu sa situacijom na terenu.

VOANews

Jedan Amerikanac mi je rekao da Amerika zeli od muslimana napraviti gospodu a musluimani se zestoko tome otimaju.
Ne znam da li je to istina ili ne, ali sigurno je da ima i istine u tome jer muslimani moraju znati da nema jace drzave na svijetu nego sto je Amerika i da je ona izvor i predvodnik civilizacije, tako da muslimani moraju graditi drustvo na bazi Islamskih vrijednosti i moderne Americke civilizacije bas kao sto je to Saudijska Arabija.

Gdje ce ti dusa, kad podrzavas amerikance protivu islamskih zemalja.

Meleci ce je odvuci u dzehenem ako tako nastavis.

http://ad2games.com/slave.php?w=9732_1137001063&p=9548&o=c&rand=81438e54e2906a307fb3fe23ec3b512e

Na RTL javljaju da su u NATO bombardovanju u Avganistanu ubijeno 12 dece,i da se NATO izvinjava zbog toga!
Naravno niko za taj zlocin nece odgovarati,jer to je NATO,ej to je sila,dovoljno je da se izvinu cak ni to nije neophodno,i nikom nista!Da li ce iko juriti NATO Generala koji je naredio napad?Jok,ko sisa decu Avganistana!Kakva reakcija moze biti ocekivana nakon ovakve akcije?
Zar nije tante za kukuriku!?
Mada uporedjivati gradjanski rat sa ratovima koje vodi NATO je apsurdno,ali ako je nesto zlocin,valjda ostaje zlocin ko god ga pocinio!?

http://ad2games.com/slave.php?w=9732_1137001063&p=9548&o=c&rand=81438e54e2906a307fb3fe23ec3b512e

Na RTL javljaju da su u NATO bombardovanju u Avganistanu ubijeno 12 dece,i da se NATO izvinjava zbog toga!
Naravno niko za taj zlocin nece odgovarati,jer to je NATO,ej to je sila,dovoljno je da se izvinu cak ni to nije neophodno,i nikom nista!Da li ce iko juriti NATO Generala koji je naredio napad?Jok,ko sisa decu Avganistana!Kakva reakcija moze biti ocekivana nakon ovakve akcije?
Zar nije tante za kukuriku!?
Mada uporedjivati gradjanski rat sa ratovima koje vodi NATO je apsurdno,ali ako je nesto zlocin,valjda ostaje zlocin ko god ga pocinio!?

pa to je nato..i izvini je mnogo..ko su avganistanci i njihova deca..mogu da ih nastancuju opet..a oni su se usudili da ubiju jednog americkog vojnika..ej..americkog..to sto je on agresor u njihovoj zemlji ko te pita..

Back