http://www.smedia.rs/vesti/vest/65606/Najmanje 14 civila, uglavnom dece, poginulo je u vazdušnom napadu NATO u provinciji Helmand, na jugu Avganistana, saopštile su lokalne vlasti.
Pa dobro,nije to isto...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://www.smedia.rs/vesti/vest/65606/Najmanje 14 civila, uglavnom dece, poginulo je u vazdušnom napadu NATO u provinciji Helmand, na jugu Avganistana, saopštile su lokalne vlasti.

NATO u svojoj poznatoj preciznosti
Ali nesto ne pricaju koliko im je vojnika do sad riknulo ...
Ginu ko blesavi
Imaju i siptari...ma nije to nista, oni tamo imaju po 15 dece
Па Американци су највећи елемент у међународним крсташким снагама у Авганистану,daj ne sernjaj ko bre gine
crncuge i olos americki? zabole njih za nato vojnike![]()
Nema veze nije mnogo, jos Karzai mora da se izvini amerikancima sto ga bommbaduju.

Ipak Amerikanci se moraju bnoriti protiv terorizma i zato je moguce da se desi neka greska i da se umjesto terorista ubiju djeca ili civili.Mislim da je stanje u Afgganistanu daleko bolje od prethodne godine i da je stanje u cijeloj drzavi mirno i ima malih carki sa Talibanima tako da su Amerikanci postigli svoj cilj i satjerali Talibane u uski pojas.Mislim da je Amerika jak saveznik Pakistana i da zato Pakistan mora pomoci Americi da se oslobodi terorista jert to je nuzno kako bio Pakistan ostao Americkim saveznikom.Mislimd a se Pakistan ne treba ljutiti na Ameriku sto je izvela akciju ubistva Bin Ladena jer ako je Pakistan Americki saveznik odna je duzan da suradjuje sa Amerikom.
Ali ako Krstaši napadnu Avganistan, onda Džihad postaje Fard al-Ayn tj. individualna obaveza.oni koji se bore protiv Amerike su u stvari nekdasnje Haridzije koji su ubili Halifu Ali ibn Abi Taliba.
.
Па Американци су највећи елемент у међународним крсташким снагама у Авганистану,
преко 2/3 хришћанских трупа у Авганистану су из Америке
daj ne sernjaj ko bre gine
crncuge i olos americki? zabole njih za nato vojnike![]()
Jedan Amerikanac mi je rekao da Amerika zeli od muslimana napraviti gospodu a musluimani se zestoko tome otimaju.
Ne znam da li je to istina ili ne, ali sigurno je da ima i istine u tome jer muslimani moraju znati da nema jace drzave na svijetu nego sto je Amerika i da je ona izvor i predvodnik civilizacije, tako da muslimani moraju graditi drustvo na bazi Islamskih vrijednosti i moderne Americke civilizacije bas kao sto je to Saudijska Arabija.
http://ad2games.com/slave.php?w=9732_1137001063&p=9548&o=c&rand=81438e54e2906a307fb3fe23ec3b512e
Na RTL javljaju da su u NATO bombardovanju u Avganistanu ubijeno 12 dece,i da se NATO izvinjava zbog toga!
Naravno niko za taj zlocin nece odgovarati,jer to je NATO,ej to je sila,dovoljno je da se izvinu cak ni to nije neophodno,i nikom nista!Da li ce iko juriti NATO Generala koji je naredio napad?Jok,ko sisa decu Avganistana!Kakva reakcija moze biti ocekivana nakon ovakve akcije?
Zar nije tante za kukuriku!?
Mada uporedjivati gradjanski rat sa ratovima koje vodi NATO je apsurdno,ali ako je nesto zlocin,valjda ostaje zlocin ko god ga pocinio!?