NATO proxy Ukrajina upala u regiju Kursk u Rusiji tačno na godišnjicu bacanja bombe na Hirošimu

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
26.127
...

Dakle...
Sinhronizitetno "slučajno"...NATO proxy upad u regiju Kursk u Rusiji se desio tačno na godišnjicu prve upotrebe atomske bombe nad ljudima...
Tj na godišnjicu bacanja iste na Hirošimu...
06.08.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/August_2024_Kursk_Oblast_incursion

Na jednoj drugoj temi o laylines-ima sam jos davno ukazao na to da kad na Google Earthu povezete mesto udara u Hiroshimi onu čuvenu kupolu...i na drugoj strani obelisk u centru Vatikana...na toj liniji se nalazi i havarisana Nuklearna Eleltrana Černobil u Ukrajini...

...

...

Dakle...
Sinhronizitetno "slučajno"...NATO proxy upad u regiju Kursk u Rusiji se desio tačno na godišnjicu prve upotrebe atomske bombe nad ljudima...
06.08.

Na jednoj drugoj temi o laylines-ima sam jos davno ukazao na to da kad na Google Earthu povezete mesto udara u Hiroshimi onu čuvenu kupolu...i na drugoj strani obelisk u centru Vatikana...na toj liniji se nalazi i havarisana Nuklearna Eleltrana Černobil u Ukrajini...

...
i?

Ja kad povučem liniju između mene i Scarlett Johanson, prelazi tačno preko njenog dečka.

...

Dakle...
06.08.

...
Aaa, hoćeš li ikad doakati Velikom Dizajneru...:D:hahaha:
Friendly advice, pristupi ti lepo masonima, da te sunce ogreje! :lol: Sam si slab.:)
Vrlo slab...😎

...

Dakle...
06.08.
Ceniš da je Ukrajinska komanda mnogo vodi računa o datumima i baš im je trebala ta godišnjica za napad?

Посерем се на Русију, Захарова и Руска власт једу г'вна подржавају велеиздајника силиконца, неће ни сто руса да пошаљу да помогну Србима на Косову. Већ 2003 отишли са Косова. К'рве проклете, једино 2015 ставили вето и то је све. Кинезе са правом милион пута више поштујем и Кинези имају искрене симпатије према Србима, апсолутна већина Кинеза у Србији су сјајно интегрисани и вољени од Срба. Еј тај њихов вољени силиконац је доказано продао оружје укрофашистима који су убијали русе и они ипак га подржавају, знају итекако да је литијум смрт за земљу и да би значио катастрофу за Србију и они подржавају, ништа нису бољи од проклетог запада и њихових пулена. Што се тиче украјинског напада на Курск и масакре на цивилно становништво, неспособни руси дозволили да се окупљају украјински војници на хиљаде код руске границе и ништа нису предузели.

6 avgust 258, otsekli glavu rimskom biskupu Siksustu
6 avgust t532 umro papa Homisadus
6 avgust 695 car maja Kavil pobedio kralja kalakmula
6 avgust 1806 zvanicni kraj svetog rimskog carstva
6 avgust 1825 deo perua se otcepio i postao bolivija
6 avgust 1890 izvrsena je prva kazna elektricnom stolicom
6 avgust 1902 rodjen ja mafijas dac sulcer

Кинезе са правом милион пута више поштујем и Кинези имају искрене симпатије према Србима, апсолутна већина Кинеза у Србији су сјајно интегрисани и вољени од Срба. Еј тај њихов вољени силиконац је доказано продао оружје укрофашистима који су убијали русе и они ипак га подржавају, знају итекако да је литијум смрт за земљу и да би значио катастрофу за Србију и они подржавају, ништа нису бољи од проклетог запада и њихових пулена. Што се тиче украјинског напада на Курск и масакре на цивилно становништво, неспособни руси дозволили да се окупљају украјински војници на хиљаде код руске границе и ништа нису предузели.

1) Ako Majdanpek ceo nestane u klizistu sa sve svim stanovnicima...Seti se Kineza koji su ga sahranili....

2) Ako Zrenjanin ceo pomre bez vode...i sutra bez zraka kad otvore Giga Ling Long fabriku guma...Seti se Kineza koji su ga sahranili...

...

6 avgust 258, otsekli glavu rimskom biskupu Siksustu
6 avgust t532 umro papa Homisadus
6 avgust 695 car maja Kavil pobedio kralja kalakmula
6 avgust 1806 zvanicni kraj svetog rimskog carstva
6 avgust 1825 deo perua se otcepio i postao bolivija
6 avgust 1890 izvrsena je prva kazna elektricnom stolicom
6 avgust 1902 rodjen ja mafijas dac sulcer
što Bog sveti spetlja, Grom bi da otpertlja... :mrgreen: :hahaha:

Back