NATO procena, Rusiju vise ne stiti zima

Ne mogu naravno, a pogotovo Putin ne može sad da se smeje.
iskreno dragi moj sizife tesko da se danas ijedan predsednik ili politicar na nekoj vaznijoj funkciji iskreno od srca smeje, osim ako nije retard kao napr. onaj solc sto ima facijalni nazzi grc, ili kao mnogo americkih i britanskih licemernih gowana kojima iz osmeha buja najpokvareniji cinizam.

za njih je pomenuti tata putin, tata mata po moralu.

iskreno dragi moj sizife tesko da se danas ijedan predsednik ili politicar na nekoj vaznijoj funkciji iskreno od srca smeje, osim ako nije retard kao napr. onaj solc sto ima facijalni nazzi grc, ili kao mnogo americkih i britanskih licemernih gowana kojima iz osmeha buja najpokvareniji cinizam.

za njih je pomenuti tata putin, tata mata po moralu.
Ne znam šta je moralno u napadanju susednih država...

Možda nisam dovoljno moderan.

Ne znam šta je moralno u napadanju susednih država...

Možda nisam dovoljno moderan.
nije naravno, ali itekako je moralno kad u susednim drzavama pale ruse i orgijaju od srece u njihovim kricima dok gore.

i to kazes TI, zastupnik americke politike koja je u stanju da sravni celu zemlju treceg sveta jer je neki njen levi gradjanin u njoj naebao...cinizam.

nije naravno, ali itekako je moralno kad u susednim drzavama pale ruse i orgijaju od srece u njihovim kricima dok gore.

i to kazes TI, zastupnik americke politike koja je u stanju da sravni celu zemlju treceg sveta jer je neki njen levi gradjanin u njoj naebao...cinizam.
Bacaju i kod nas Francuze niz stepenice pa nas Makron nije bombardovao zbog toga.

Navijači su poznati po ne baš preteranoj pameti u svakoj zemlji na svetu.

Bacaju i kod nas Francuze niz stepenice pa nas Makron nije bombardovao zbog toga.

Navijači su poznati po ne baš preteranoj pameti u svakoj zemlji na svetu.
nije nas bombardovao jer je makron pickica i eksponent amera koji ne sme nista sam da uradi, veselo kucenece koje ide sa gazdom a kad gazda nesto resi onda je uskurceno bezobrazno sto se dalo videti u libiji kad je kucence casceno delom gadafijevog zlata.

a sto je zanimljivo, zlato je prebaceno u tonama air fransovim avionom :lol:

nije nas bombardovao jer je makron pickica i eksponent amera koji ne sme nista sam da uradi, veselo kucenece koje ide sa gazdom a kad gazda nesto resi onda je uskurceno bezobrazno sto se dalo videti u libiji kad je kucence casceno delom gadafijevog zlata.

a sto je zanimljivo, zlato je prebaceno u tonama air fransovim avionom :lol:
Moja poenta je bila da navijači nisu baš najpametnija gomila i da se ne može započeti rat i ubistvo stotina hiljada ljudi zbog par budala navijača.

Ako mislis na cuveni dogadjaj gde je FSB hteo da izazove incident manjeg obima, ali im se oteglo kontrole jer su glupi, i jer ih Ukrajinci vise ne slusaju kao poslusni psi i ne plase ih se, to Putinu nije nista.

Putin je mnogo vise Rusa spalio u onim bombama po stanovima kada je dolazio na vlast, da bi zajahao na talasu borbe protiv cecenskog terorizma.

Putinu ruski zivoti nista ne znace, i on ne pokrece ratove zbog nekih ugrozenih Rusa.

Ako mislis na cuveni dogadjaj gde je FSB hteo da izazove incident manjeg obima, ali im se oteglo kontrole jer su glupi,i jer ih Ukrajinci vise ne slusaju kao poslusni psi, to Putinu nije nista.

Putin je mnogo vise Rusa spalio u onim bombama po stanovima kada kada je dolazio na vlast, da bi zajahao na talasu borbe protiv cecenskog terorizma.

Putinu ruski zivoti nista ne znace.
a niksonu, dzonsonu, bleru i kome sve ne, tudji zivoti su bili svetinja :lol:

terorizam stvara svaka velika drzava jer svaka jaka drzava mora da ima svog siptara, a to sluzi da se skrene paznja nacije sa znacajnih desavanja koje mogu srusiti utabani sistem lazi i prevara kojima zapad drzi poslusno svoj nakot zvani gradjanstvo...nikako narod jer narod je pojam vezan za slovenstvo kome oni nisu dorasli.

znaci zapadna izmisljotina nikako ruska...to sto su rusi i lokalni evropske drzave videli u toj americkoj prici elemenat vladanja do besvesti pa imas od britanije preko italije te sve do portugalije i spanije gomilu kobajagi anarhista koji su jel ko zna odakle pali, znak je da su svi ti sistemi otisli u 3 lepe jer da to jos fiunkcionise kako treba, ne bi bilo 9/11.

a to je prekretnica istorije...kad su sve lazi pale u vodu i kada se tocak istorije vraca njima kao kukavicje jaje sto se da videti svakog dana.

who-invented-the-atomic-bomb_2.jpg
sarmat.jpgsarmat_raketa60.jpg

Pravada uvek pobedi, nicija nije do gore gorela pa nece ni americki imperijalizam.
Drugo Amerika nije kompnena sila da moze uci u borbu sa Rusima sa zimomnili bez, plus motivacija bojnika koji se brani i nekog Mexikan a u Sibiru xD
Trece Rusiju cuva 6000 + nuklearki tako da zima ne mora.
Al realno niko nema logistiku za napad na Rusiju sa zapada, jedino kogu sa istoka i to je neizvodljivo
Zato mic po mic traže sudjelovanje kmetova koje su okupirali, poput nas npr.

Plenković je dobio menzis od uzrujavanja jer ga Milanović koči pa mora na saborsko glasovanje i to 2/3 većinom dobiti da bi mogao poslati sirotinju ginut po ukrajinskim pustopoljinama.

Ne znam da li je do mog TV ali po history chanelu , rusi su toliko puta popucali od nemaca na istocnom frontu da dok nije poceo da bude odnos 3 prema 1 , nisu mogli da se sastave....a i tada su znali da popucaju.....

Doduse brane ih , kazu za sve je kriv staljin i njegove cistke medju generalima u vojsci , jedino je voleo zukova, koji je isto isao po vojsci i ko mu se ne svidi upuca ga odmah revolverom....

Back