Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 84.969
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U svom najvecem jedinstvu nisu smeli da udju kopneno u jednu malu Srbiju jer bi im visokotehnolosku vojsku potukla nasa deca predskolskog uzrasta - ciglama.
Da li imas dovoljno obraza da napises svoju nacionalnost? To je privatno pitanje, ali je od znacaja za diskusiju.Добро.
Pametan si ti, u jednu ruku....a u drugu, sta ti se da....Опет си побиједио, друже, како се год узме.
Па обриши сузе.
Због чега се више оптерећујете НАТО савезом и Европском Унијом и само се надате њиховом распаду?
Мислим, није да мени не би било драго да се распадну....
Али чему та стална оптерећеност њиховим проблемима? Чему радовање око распада, кад се он неће ни десити?
(то кажем јер, судећи по овом форуму, распадоше се они барем 10 пута само ове године)
Ne uzbudjuj se drugar, ne znas ti jos naseg Pobby-ja.....Srbenda prava, samo odavno u pecalbi....a to ne dobro po mozak....Da li imas dovoljno obraza da napises svoju nacionalnost? To je privatno pitanje, ali je od znacaja za diskusiju.
Vidis, our dear Pobby, onom ko ponesto zna - to je sramotna okolnost po NATO, a ne Srbiju...valjda si kadar dokuciti zasto....bar se nadam....
O tome ti pricam. Nemas dovoljno obraza da napises ko si, bivsi Srbine. Bivsi si od kad je djed reko babi: Ako primimo katolicanstvo i maknemo Sv. Nikolu sa zida imacemo jeftinije brasno, secer i mleko. Evo nude nam novu srpsku nacionalnost, to zovu Hrvati.
Za shtovanu elitu je sramotna okolnost biti Srbin.
Zamisli, Srbija nije uspjela poraziti cijeli zapad. Bas su ti Srbi sramota.
Ako je on Srbin ja sam Taliban.Ne uzbudjuj se drugar, ne znas ti jos naseg Pobby-ja.....Srbenda prava, samo odavno u pecalbi....a to ne dobro po mozak....
Баба ти имала баш дугачке сисе?O tome ti pricam. Nemas dovoljno obraza da napises ko si, bivsi Srbine. Bivsi si od kad je djed reko babi: Ako primimo katolicanstvo i maknemo Sv. Nikolu sa zida imacemo jeftinije brasno, secer i mleko. Evo nude nam novu srpsku nacionalnost, to zovu Hrvati.
Baba se zamisli, prebaci sisu preko levog ramena i kaze: Hrvati? Bicemo hrvati.
Duze od tvog penisa.Баба ти имала баш дугачке сисе?
...protiv koga...jedini neprijatelj im je turska koja se ne zaustavlja..Videćemo uskoro. 70 godina se spremaju, ako sada nije vreme, ne znam kad će biti.
U svom najvecem jedinstvu nisu smeli da udju kopneno u jednu malu Srbiju jer bi im visokotehnolosku vojsku potukla nasa deca predskolskog uzrasta - ciglama.
Srbi kao narod i srbija kao država jedini su u historiji izdržali rat sa neprijateljem čiji jedan brod košta više nego buđžet čitave države a narod broji koliko jedan grad neprijatelja....nikada u historiji ratovanja omjer snaga napadača i napadnutog nije bio na štetu napdnutog......NIKADA...ne postoji rat u kojem je omjer toliko nepravedan...nikada u historiji narod pred sobom nije imao takvu silu...NIKADA...niti je izdržao dva mjeseca pred tolikom silom...to bi bilo kao da san marino ratuje sa kinom....i nikada uprkos tolikoj sili agresor nije uspio zadati konačni udarac vojsci te je ova poklekla tek kada su agresori namjeravali vršiti genocid nad civilima masovnim bombardiranjima.
nisu htjeli ući jer im trebaju srbi da ratuju za NATO...za 20god. u školama će se učiti da su rusi bombardirali srbiju .Epsko junačko guslanje