Kizanovic
Aktivan član
- Poruka
- 1.574
Oni su nevazni.A Japan i Crna Gora?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oni su nevazni.A Japan i Crna Gora?
Plašio je 2021,2022,2023 i sada 2024.Da, toliko su ih potrošili da Putin svako malo plaši nuklearnim odgovorom... pa se sad ja tu pitam, tko se boji koga i tko je ispucao konvencionalne adute...
Evropa bi trebalo da se boji i dronova jer sa svojom pzo nije u stanju da ih obori ni 5%. U slucaju da dodje do razmene takvih napada, u Rusiji bi sve bilo isto, jer vec postoji rutina, a u EU bi napravili istu stetu kao tomahavci.tko se boji koga i tko je ispucao konvencionalne adute...
mi, pa nasi, pa opet mi... mora da si neki veliki ***** tamo u juesejvreme im polako istice, jos 2 meseca, a kada nas covek preuzme efbiaj, ima da vise, cak i ako bi uspeli u nameri, nista ne bi dobili, jer nasi su vec na svim bitnim pozicijama... tako da ipak imas vlazne snove, nece se desiti, mi preuzimamo vlast i mnogi idu u bukagije, obecavamo, ali sad izistinski,a ne kao prosli put kada smo samo odmeravali snage
satana je svezana, a dogodine satiremo njene demone, demorats, niko i nista nam ne stoji na putu
pa, pratio sam samo i tako dam po neki tipmi, pa nasi, pa opet mi... mora da si neki veliki ***** tamo u juesej
do 20og januara ce se desiti barem jedno od ova 3 scenarija:da li ce se desiti to sto ti kazes? ja kazem da nece, nego ce da radi apsana za te tvoje, ovaj mekejb na primer sto kmeci
malocas kazes meni da sam ja neko mudo?do 20og januara ce se desiti barem jedno od ova 3 scenarija:
ubice trampa dronom
ubice maska i okriviti ruse
ili ce ubiti bajdena dok je na vlasti da bi se uvelo vanredno stanje (najverovatnije i za ovo okriviti ruse)
ne mogu korporacije da dozvole da dodje neki tramp,musk kenedi i da im pojebhe visedeceniski trud.
pohapsice neko deep state?malocas kazes meni da sam ja neko mudo?
pohapsicemo ih sve
ma sta je uopste dip stejt, neki marsovci?pohapsice neko deep state?
gud lak
da ja pretim, evo glancam snajperi sta ti radis?> i dalje pretis nekim atentatima?
a vatikan?Oni su nevazni.
Ostaje samo da prete praznom puskom, jer nakon ocajnickog odobrenja PR atacams udara (koji su i na novim teritorijama bili beskorisni i zato se vise nista ne gadja tim raketama) i genocidnih protivcivilnih mina jedina preostala opcija je da posalju vojske u mlin za meso sto im nakon francuskih i poljskih iskustava ne pada na pamet da urade.
Sve ekonomske mere su takodje isprobane, i osim nemacke recesije nismo videli drugi rezultat.
Dakle, Rusija nema cega da se boji i moze komotno da nastavi sa realizacijom postavljenih ciljeva (najbolje bi bilo da se to postigne mirnim putem, odnosno da dodje do pada ukrajinskog rezima zbog cega bi ceo svet odahnuo), a nakon toga ako bi Putin odlucio da recimo prosiri operacije na suvalki koridor i balticke zemlje NATO opet ne bi mogao nista vise da uradi od ovoga do sada, jer je potpuno nemocan.
Misliš na rutinu gdje ukrajinski dronovi niže kvalitete dolete do Moskve?Evropa bi trebalo da se boji i dronova jer sa svojom pzo nije u stanju da ih obori ni 5%. U slucaju da dodje do razmene takvih napada, u Rusiji bi sve bilo isto, jer vec postoji rutina, a u EU bi napravili istu stetu kao tomahavci.