NATO potrošio sve adute u Ukrajini?

Da, toliko su ih potrošili da Putin svako malo plaši nuklearnim odgovorom... pa se sad ja tu pitam, tko se boji koga i tko je ispucao konvencionalne adute...
Plašio je 2021,2022,2023 i sada 2024.

Kao što sam Medvedev rekao niko nije lud u Ministarstvu odbrane Rusije da lansira nuklearno oružje,a stručnjaci iz vojske kažu da Putin ne može sam da odluči da li da lansira ili ne,da ima neke procedure.

vreme im polako istice, jos 2 meseca, a kada nas covek preuzme efbiaj, ima da vise, cak i ako bi uspeli u nameri, nista ne bi dobili, jer nasi su vec na svim bitnim pozicijama... tako da ipak imas vlazne snove, nece se desiti, mi preuzimamo vlast i mnogi idu u bukagije, obecavamo, ali sad izistinski,a ne kao prosli put kada smo samo odmeravali snage
satana je svezana, a dogodine satiremo njene demone, demorats, niko i nista nam ne stoji na putu
mi, pa nasi, pa opet mi... mora da si neki veliki ***** tamo u juesej :per:

da li ce se desiti to sto ti kazes? ja kazem da nece, nego ce da radi apsana za te tvoje, ovaj mekejb na primer sto kmeci
do 20og januara ce se desiti barem jedno od ova 3 scenarija:

ubice trampa dronom
ubice maska i okriviti ruse
ili ce ubiti bajdena dok je na vlasti da bi se uvelo vanredno stanje (najverovatnije i za ovo okriviti ruse)

ne mogu korporacije da dozvole da dodje neki tramp,musk kenedi i da im pojebhe visedeceniski trud.

do 20og januara ce se desiti barem jedno od ova 3 scenarija:

ubice trampa dronom
ubice maska i okriviti ruse
ili ce ubiti bajdena dok je na vlasti da bi se uvelo vanredno stanje (najverovatnije i za ovo okriviti ruse)

ne mogu korporacije da dozvole da dodje neki tramp,musk kenedi i da im pojebhe visedeceniski trud.
malocas kazes meni da sam ja neko mudo?
pohapsicemo ih sve, samo budi strpljiv, ali oni vec kmece i zapomazu, slihtaju se itd

slava dezerterima, ima in na desetine hiljada po njihovom priznanju

Associated Press reported:

“Facing every imaginable shortage, tens of thousands of Ukrainian troops, tired and bereft, have walked away from combat and front-line positions to slide into anonymity, according to soldiers, lawyers and Ukrainian officials. Entire units have abandoned their posts, leaving defensive lines vulnerable and accelerating territorial losses, according to military commanders and soldiers.”

pohapsice neko deep state? :eek:

gud lak
ma sta je uopste dip stejt, neki marsovci?
jel pratis ti malo, ko je sve kleknuo do sada ispred trampa, i rekao okay care, bice kako ti kazes?
i sta ti radis?> i dalje pretis nekim atentatima? obrukaces se bre kao @комшија i samo ces da nestanes
ne postoji nikakav dip stejt, to smo mi samo izmislili kao paravan do 2025, strpi se i videces da ne postoji

vidi kako simpa zenu ima ovaj nas

‘STEAMY’ VIDEO: RFK Jr.’s Wife Cheryl Hines Posts Video of Him Showering to Promote ‘Make America Healthy Again’ Product Line

i sta ti radis?> i dalje pretis nekim atentatima?
da ja pretim, evo glancam snajper :roll:

dip stejt je popularan naziv pa ne bih da zbunim tvoju glavicu.

a mislis da ce tek tako da prepuste imperiju koju su 60+ godina gradili nekim novim momcima u bloku?

*naravno, osim u slucaju da tramp nije njihov trojanac.
ako ne odreaguju na ovaj prenost vlasti znaci da im i dalje odgovara situacija :)

Ostaje samo da prete praznom puskom, jer nakon ocajnickog odobrenja PR atacams udara (koji su i na novim teritorijama bili beskorisni i zato se vise nista ne gadja tim raketama) i genocidnih protivcivilnih mina jedina preostala opcija je da posalju vojske u mlin za meso sto im nakon francuskih i poljskih iskustava ne pada na pamet da urade.

Sve ekonomske mere su takodje isprobane, i osim nemacke recesije nismo videli drugi rezultat.

Dakle, Rusija nema cega da se boji i moze komotno da nastavi sa realizacijom postavljenih ciljeva (najbolje bi bilo da se to postigne mirnim putem, odnosno da dodje do pada ukrajinskog rezima zbog cega bi ceo svet odahnuo), a nakon toga ako bi Putin odlucio da recimo prosiri operacije na suvalki koridor i balticke zemlje NATO opet ne bi mogao nista vise da uradi od ovoga do sada, jer je potpuno nemocan.

Да тебе слуша морао би да нађе новог Кутузова јер би можда и Москву изгубио.

Back