NATO pakt pokrenuo operaciju unistenja Republike Srpske!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Тихи

Zaslužan član
Poruka
140.395
⚠️У обавештајној заједници се појавили фрагменти састанка који се односе на тајни план за укидање Републике Српске. Ради се о незваничним информацијама које смо дужни да презентујемо јавности.

Састанак је одржан у ,,Кампу Бутмир, Сарајево" где се налази Командни и обавештајни центар здружених снага „Task Force" (САД и УК), Најважнији његови делови се односе на следеће елементе:
🚩Бонским овлашћењима се планирају смене изабраних представника Српског ентитета (Републике Српске), укине законодавна и извршна власт и практично развласте органи управљања РС.
🚩У том циљу планира се стратешко позиционирање снага у саставу ЕУФОР-а на кључне тачке, које ће бити ојачане четом за брзо реаговање (НАТО).

>ЕУФОР тренутно има 17 тимова за везу и осматрање, 600 војника и приштабске делове који се налазе у Сарајеву.<

Оперативним планом се предвиђа позиционирање НАТО/ЕУФОР снага ранга чете до ранга батаљона у Дистрикту Брчко, ради пресецања РС на два дела, као и образовање војнополицијских снага велике мобилности у Сарајеву (попут Карабињера), које би имале способност да се у кратком временском року распореде на било ком делу БИХ ради конфронтације са паравојним јединицама,полицијским снагама РС и грађанском непослушношћу, односно побуном Срба.


O ovome je pricao Vucic jos jesenas. Pitanje je sta cemo mi na ovo uciniti?

Iz ovog razloga se prebacuje stotine vojnika Velike Britanjje, Nemackez Italije i drugih clanica u BIH.

 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.