НАТО је после напада на Србе постао агресорска алијанса?

Jami19

Elita
Banovan
Poruka
19.499
Evo poređenja Rusije i Brazila u pravoj razmeri
0-B1-AB47-A-8827-449-D-8-D5-C-3-F46-E1-AE1880.jpg

MOST6

Elita
Poruka
23.884
Sprzili stotine albanskih izbjeglica, unistili mostove, bolnice, porodilista i vlakove pune civila

Jako ucinkovita vojna alijansa, mole Boga da ne zarate protiv Rusije :D

Naravno. NATO je izgubio u "pokušaju" discipliniranja Srbije Slobodana Miloševića. Srbija je pobjedila i diktirala NATO-u uvjete predaje. Nakon toga je za glavni grad Srbije izabrana Priština. :lol:

MOST6

Elita
Poruka
23.884
Naravno! Hitler je za 15 dana pregazio i okupirao CELU Monarrhiju, a ovi su se kilavo za 78 dana izborili za neku bazu u vukohebini koja nikome nije zanimljiva! :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:

Naravno. Cilj NATO napada "je" bio da se uništi sva vojna infrastruktura Srbije i unište gradovi po principu spaljene zemlje. Ili je cilj možda bio da se vojska i policija Srbije povuku za Kosova? :think:

fosilvaso

Buduća legenda
Poruka
37.180
Naravno. Cilj NATO napada "je" bio da se uništi sva vojna infrastruktura Srbije i unište gradovi po principu spaljene zemlje. Ili je cilj možda bio da se vojska i policija Srbije povuku za Kosova? :think:
78 dana da se povuče vojska i policija koja je na Kosovu bila na pikniku? A koiiko dana bi trebalo za uništenje i kapitulaciju VJ?
Osim toga, da sam JA poslao vojsku i policiju na Kosovu, za 78 dana tamo ne bi više bilo živih ni šiptara, uključujući sa njihovim kućnim ljubimcima! :zcepanje::zcepanje:

MOST6

Elita
Poruka
23.884
78 dana da se povuče vojska i policija koja je na Kosovu bila na pikniku? A koiiko dana bi trebalo za uništenje i kapitulaciju VJ?
Osim toga, da sam JA poslao vojsku i policiju na Kosovu, za 78 dana tamo ne bi više bilo živih ni šiptara, uključujući sa njihovim kućnim ljubimcima! :zcepanje::zcepanje:

Znam ja da tebi ne bi ostalo ni jedno albansko dijete živo. Upravo zbog takvog mentalnog sklopa, NATO se odlučio za vojnu intervenciju. Razumiješ?

MOST6

Elita
Poruka
23.884
Znam, oluja, isti oni koji su genocid pocinili i prije toga u istom stoljecu

Da, Srebrenica, potvrđena presudama dvaju međunarodnih sudova. Lako za ono što se događalo u prošlosti, u vrijeme kada nije postojala svijest o genocidu, ali da se to dogodi u suvremenom svijetu kraja 20. stoljeća, kada su na snazi bila sva pravila i zakoni o ljudskim pravima i konvencija o genocidu, e to je monstruozno.

fosilvaso

Buduća legenda
Poruka
37.180
Znam ja da tebi ne bi ostalo ni jedno albansko dijete živo. Upravo zbog takvog mentalnog sklopa, NATO se odlučio za vojnu intervenciju. Razumiješ?
BINGO! Stigli smo do dileme koja se vuče još od Jasenovca! Lako je i logično sprašiti metak u potiljak punoletnih neprijatelja države! A šta napraviti sa njihovom decom?