NATO GRADI "ODBRANU" OD VANZEMALJACA: U zemlji u kojoj živi više od pola miliona Srba niče SVEMIRSKI CENTAR

Moja saznanja dolaze iz pouzdanih izvora.
Само кажем...ако постоје завере, обичан човек можда никад неће за њих сазнати.
Стварни свет није као филм, где лако процури нека информација о глобалној завери и где обични људи могу нешто да ураде поводом тога.

Само кажем...ако постоје завере, обичан човек можда никад неће за њих сазнати.
Стварни свет није као филм, где лако процури нека информација о глобалној завери и где обични људи могу нешто да ураде поводом тога.
Naravno da nije.
Vidiš da nas sa virusom zahebavaju skoro godinu dana i tek sada najava tužbi u Francuskoj i Nemačkoj.

Razumno je traziti izvore.

Nerazumno je pri trazenju da se navedu izvori nekog nazvati nerazumnim.
Eto ti izvora na temi bar nekoliko ... neke se potrudi i sam da nadješ.
Priprema se celo čovečanstvo već nekoliko godina.
Ako ti ovo nije dovoljno, pogledaj nacionalnu geografiju, diskaveri, histori, explorer ...

To su Srpska posla ništa vanzemaljci
Па Срби су ванземаљци.

i-vanzemaljci-su-srbi.jpg

srbin-vanzemaljac-2.jpg

https://www.novosti.rs/planeta/svet...nato-nemackoj-zeli-uspostavi-svemirski-centar

Drugovi i gospodo!

Ovo nije neka vest koja nema veze sa današnjom situacijom kako geopolitičkom tako i ekonomskom, zdravstvenom, socijalnom ...

USKORO ĆE NAS POSETITI VANZEMALJSKA CIVILIZACIJA!!! :rtfm:
Pošto priče o Crncima, Komunistima, Rusima & Teroristima više "ne piju vodu" ni kod najkrezubijeg Amerikanca, pribeglo se "Vanzemaljcima"

U narednom periodu posmatrajte nebesa jer - moderna teknologija dozvoljava vizujelno i zvuĉnjačke efekte...

Tejorecki "mož da postoji" praktično "ćunu moju mogu da stignu"
E a paz sad...
Ako i mogu da stignu onda je to teknologija van pameti i NATO tu ne može niśta da pomogne pa sve da ulete i Kremlj i ruski matematičari.
To su ipak oficirske samonapaljene glavudže daleko od svih zakona fizike i matematike.

Dok oni izračunaju ima da nam ovi siluju žene...

Back