А ти би баш знао о томе да се стварно спрема?Ja ovde neću da tvrdim da vanzemaljci postoje ali tvrdim da se priprema neka NOVA GLOBALNA PREVARA
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А ти би баш знао о томе да се стварно спрема?Ja ovde neću da tvrdim da vanzemaljci postoje ali tvrdim da se priprema neka NOVA GLOBALNA PREVARA
Moja saznanja dolaze iz pouzdanih izvora.А ти би баш знао о томе да се стварно спрема?
Само кажем...ако постоје завере, обичан човек можда никад неће за њих сазнати.Moja saznanja dolaze iz pouzdanih izvora.
Само је питање времена:Naci jedva cekam da ih vanzemaljac pljune i satre
Naravno da nije.Само кажем...ако постоје завере, обичан човек можда никад неће за њих сазнати.
Стварни свет није као филм, где лако процури нека информација о глобалној завери и где обични људи могу нешто да ураде поводом тога.
Bez obzira na veru, nacionalnost, religiju ... pismo ... zato se i zove GLOBALNA PREVARA.Да случајно ти ванземаљци не пишу ћирилицом и не пију вотку?
Ја подржавам само православне ванземаљце и рептиле.Bez obzira na veru, nacionalnost, religiju
Koji su to pouzdani izvori koji ti daju akreditaciju da najavljujes dolazak vanzemaljaca?Moja saznanja dolaze iz pouzdanih izvora.
O nerazumni čoveče ... ja najavljujem JA NAJAVLJUJEM PREVARU!Koji su to pouzdani izvori koji ti daju akreditaciju da najavljujes dolazak vanzemaljaca?
Eto ti izvora na temi bar nekoliko ... neke se potrudi i sam da nadješ.Razumno je traziti izvore.
Nerazumno je pri trazenju da se navedu izvori nekog nazvati nerazumnim.
Space center postoji na više mjesta to je jos jedan od mnogihOvo nije jutjub već vest svih velikih medijskih kuća
Oćeš još neki link?
Tako je, dobri moj Bošnjanine, tako je ... drago mi je da si i ti ukapiraoSpace center postoji na više mjesta to je jos jedan od mnogih
Ukapirao sam ja samo ti nisi kao i obično Space center se pravi najmanje za vanzemaljce.Tako je, dobri moj Bošnjanine, tako je ... drago mi je da si i ti ukapirao
Drago mi je da si došo do tog zaključka.Ukapirao sam ja samo ti nisi kao i obično Space center se pravi najmanje za vanzemaljce.
Hvala i pazi se vanzemaljacaDrago mi je da si došo do tog zaključka.
Za jednog Bošnjanina, 100%
Ти канали су ђубре у рангу Хепија и Пинка.... pogledaj nacionalnu geografiju, diskaveri, histori, explorer ...
А колико су ванземаљци направили геноцида над Бошњацима?Hvala i pazi se vanzemaljaca
Znači da imaju publiku a njima to treba.Ти канали су ђубре у рангу Хепија и Пинка.
To su Srpska posla ništa vanzemaljciА колико су ванземаљци направили геноцида над Бошњацима?
O neeeeА колико су ванземаљци направили геноцида над Бошњацима?
Па Срби су ванземаљци.To su Srpska posla ništa vanzemaljci
Ти канали су на нешто личили пре 20 година, а сада су обично срање.Znači da imaju publiku a njima to treba.
Računa se većina - to je demokracija (vladavina naroda)
Pošto priče o Crncima, Komunistima, Rusima & Teroristima više "ne piju vodu" ni kod najkrezubijeg Amerikanca, pribeglo se "Vanzemaljcima"https://www.novosti.rs/planeta/svet...nato-nemackoj-zeli-uspostavi-svemirski-centar
Drugovi i gospodo!
Ovo nije neka vest koja nema veze sa današnjom situacijom kako geopolitičkom tako i ekonomskom, zdravstvenom, socijalnom ...
USKORO ĆE NAS POSETITI VANZEMALJSKA CIVILIZACIJA!!!