NATO GRADI "ODBRANU" OD VANZEMALJACA: U zemlji u kojoj živi više od pola miliona Srba niče SVEMIRSKI CENTAR

A ovo će pre biti da će da isceniraju lažni napad vanzemaljaca kao izgovor za totalno uništenje čovečanstva.
To i ja mislim :ok:
Ovo je priprema ... izazvaće svetlosne i zvučne efekte pomoću onih satelita što vrve po orbiti, a onda će EXPERTI stupiti na scenu.

Ово је озбиљна тема?
Kako ouzbilno da komentarišemo ovako neozbiljnu temu?
Tema je vrlo ozbiljna.
Sigurno je ozbiljnija od ove covid prevare (ima više tema) ili bar podjednako ozbiljna!

Vidite da su počela apšenja i sudski procesi u vezi ovog nazovi virusa.
Sledi nova prevara a ova tema je UVOD!

Tema je vrlo ozbiljna.
Tema je neozbiljna jer navlači na dve pogrešne stvari

1. meša Srbe
2. insinuira na vanzemaljce

U realnosti je stvar ovakva:

October 19, 2020
"Zemlje članice NATO-a se spremaju da najave stvaranje svemirskog centra u visokoj komandnoj bazi vazduhoplovnih snaga u Ramštajnu, u Nemačkoj, navodi se u izveštajima. Nadgledao bi, i vremenom verovatno štitio, prijateljske satelite.

https://www.dw.com/en/nato-plans-new-space-center-in-ramstein-germany/a-55319344

Ili ovde

October 19, 2020
ŠTUTGART, Nemačka — Nato savez predvođen SAD trebalo bi ove nedelje da odobri planove za novi svemirski centar u vazduhoplovnoj bazi Ramštajn u Nemačkoj, koji će služiti kao čvorište protiv pretnji savezničkim vojnim satelitima, izjavio je u ponedeljak zvaničnik NATO-a.

https://www.stripes.com/news/europe/ramstein-air-base-to-house-new-nato-space-center-1.649112

Poslednja izmena:
Prošle godine u ovo vreme niste verovali u mogućnosti karantine i policijske časove?
Sada opet ne verujete?
E, uverićete se ...
---------------------------------------

TRAMP PROGOVORIO O VANZEMALjCIMA: Razmatra skidanje oznake tajnosti sa dosijea o misterioznom rozvelskom incidentu

Novosti online 12. 10. 2020. u 20:53

AMERIČKI predsednik Donald Tramp je tokom nedavnog intervjua rekao da će dobro razmotriti mogućnost istraživanja NLO-a, rekavši da se razmišlja o skidanju oznake tajnosti sa jednog od najkontroverznijih događaja – Rozvelskom NLO incidentu 1947. godine.

Tokom nedeljnog intervjua sa Marijom Bartimoro u emisiji „Sandej morning fjučers“ Tramp je rekao da će „dobro razmotriti“ mogućnost postojanja NLO-a.

- To ću morati da proverim - rekao je Tramp odgovarajući na pitanje o izveštajima po kojima je Pentagon osnovao radnu grupu za praćenje potencijalnih NLO-a.

„Mislim, čuo sam to. Čuo sam to pre dva dana. Dakle, proveriću. Dobro ću to dobro pogledati“.

Tramp je govorio o stvaranju do sada nepoznate vrste vojne jedinice.

- Ali reći ću vam ovo. Sada smo oformili vojsku kakvu nikada ranije nismo imali, u pogledu opreme, naoružanja koje imamo - dodao je Tramp.

Prošle godine u ovo vreme niste verovali u mogućnosti karantine i policijske časove?
Sada opet ne verujete?
E, uverićete se ...
---------------------------------------

TRAMP PROGOVORIO O VANZEMALjCIMA: Razmatra skidanje oznake tajnosti sa dosijea o misterioznom rozvelskom incidentu

Novosti online 12. 10. 2020. u 20:53

AMERIČKI predsednik Donald Tramp je tokom nedavnog intervjua rekao da će dobro razmotriti mogućnost istraživanja NLO-a, rekavši da se razmišlja o skidanju oznake tajnosti sa jednog od najkontroverznijih događaja – Rozvelskom NLO incidentu 1947. godine.

Tokom nedeljnog intervjua sa Marijom Bartimoro u emisiji „Sandej morning fjučers“ Tramp je rekao da će „dobro razmotriti“ mogućnost postojanja NLO-a.

- To ću morati da proverim - rekao je Tramp odgovarajući na pitanje o izveštajima po kojima je Pentagon osnovao radnu grupu za praćenje potencijalnih NLO-a.

„Mislim, čuo sam to. Čuo sam to pre dva dana. Dakle, proveriću. Dobro ću to dobro pogledati“.

Tramp je govorio o stvaranju do sada nepoznate vrste vojne jedinice.

- Ali reći ću vam ovo. Sada smo oformili vojsku kakvu nikada ranije nismo imali, u pogledu opreme, naoružanja koje imamo - dodao je Tramp.

Tramp vam se smeje, a vi se palite.

Vatikan: Vanzemaljci postoje, samo je pitanje trenutka kad ćemo ih naći! – VIDEO

„Samo je pitanje vremena kad ćemo naći život u svemiru“, ponovio je ovih dana jezuita Gaj Konsolmanjo, inače predsednik Fondacije vatikanske opservatorije na simpozijumu o otkrivanju života u svemiru, koji su u Vašingtonu organizovali NASA i Kongresna biblioteka.

-------------------------------------------------------
Kampanja je počela pre nekoliko godina i sad će da ubrzava

Papin savetnik: Vanzemaljci postoje!

Inteligentna živa bića postoje i na drugim planetama, kaže papin savetnik Gaj Konsolmanjo, dodajući da svako živo biće u univerzumu ima dušu.

Papin savetnik, čuvar pontifove kolekcije meteorita i predsednik Fondacije vatikanske opservatorije, Gaj Konsolmanjo, smatra da život van naše planete postoji i da bi drage volje krstio vanzemaljce, ukoliko bi oni to želeli.

Konsolmanjo je studirao astronomiju i planetologiju na Univerzitetu u Detroitu, magistrirao na MIT, a doktorirao na Univerzitetu u Arizoni. Zamonašio se 1991. godine i tvrdi da su religija i nauka komplementarne i da se dopunjuju.

Izgleda da i papa Franjo deli slično mišljenje, pošto je u maju ove godine na jednoj misi rekao bi Marsovcima vrata Katoličke crkve bila otvorena.

„Ukoliko bi se desilo da sutra na Zemlju dođe ekspedicija Marsovaca. Onako malih, zelenih sa dugačkim nosevima i velikim ušima. Baš kako ih deca crtaju. I onda vam kaže da želi da bude kršten. Šta bi se desilo?“, rekao je tom prilikom papa.

Dalje je nastavio rečima: „Ko smo mi da zatvorimo vrata svetom duhu“.

1603135474572.png

Papin savetnik objašnjava da svako biće, bez obzira na broj pipaka koje ima, ima dušu.

Konsolmanjo smatra i da eventualni pronalazak vanzemaljaca ne znači da bog ne postoji, ali da bi otkrivanje činjenice da nismo sami podstaklo ljude da se zapitaju o svojoj ljudskosti.

„Kažemo da smo ljudi. Ljudi u odnosu na šta?“, dodaje pontifov savetnik.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pripreme javnosti su odavno počele.

Samo razmislite, da sam vam pre godinu dana rekao da će celom planetom zavladati virus, da će biti karantina, policijskih časova ... da li bi mi verovali?

Postavi neki film o virusima, ima i takvih prilično :think:
--------------------------------------------------------------------------
NOVE PORUKE IZ SVEMIRA Vanzemaljci nam šalju signale

AUTOR: Tanjug DATUM I VREME: 15.06.2020. 16:39

1603136586392.png

Na Mlečnom putu postoji 36 civilizacija koje aktivno emituju radio signale u kosmos, tvrde britanski astrofizičari

Moguće je da na Mlečnom putu postoji 36 civilizacija koje aktivno emituju radio signale u kosmos, tvrde britanski astrofizičari.

Iako ne postoje direktni dokazi o postojanju inteligentnih vanzemaljskih oblika života, naučnici smatraju da bi pod pretpostavkom da je kao i na Zemlji za razvoj inteligentnih oblika života na drugim planetama potrebno oko pet milijardi godina, broj aktivnih civilizacija u našoj galaksiji trebalo da iznosi više desetina.

Do te pretpostavke naučnici su došli posmatrajući evoluciju na kosmičkom nivou, pomoću proračuna nazvanog "astrobiološka kopernikanska granica".

Međutim, oni tvrde da je, u slučaju da su takve civilizacije ravnomerno prostorno raspoređene u galaksiji, najbliža potencijalna vanzemaljska civilizacija koja učestvuje u takvoj komunikaciji od Zemlje udaljena 17.000 svetlosnih godina, pa bi komunikacija sa njom sa naše planete bila praktično nemoguća.

Isto tako, krajnje je mala verovatnoća da su kosmičke zvezde na kojima se možda odvija takav život po svojoj masi nalik Zemlji - većina bi mogle biti nestabilne zvezde koje se ubrajaju u takozvane "crvene patuljke", navodi Skaj njuz.

S obzirom da bi zbog toga vreme opstanka oblika života na njima bilo ograničeno, to ujedno znači i da je veoma moguće da je naša civilizacija jedina koja postoji u našoj galaksiji, kažu ovi naučnici.

Back