gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
Рукуј се са мном. Ја сам ванземунац.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Рукуј се са мном. Ја сам ванземунац.
To i ja mislimA ovo će pre biti da će da isceniraju lažni napad vanzemaljaca kao izgovor za totalno uništenje čovečanstva.
Пре ће ипак бити про*еравање.Pre će biti teoretičar zavere.
Ово је озбиљна тема?Ja bih Vas zamolio, samo ozbiljni komentari
Ja bih Vas zamolio, samo ozbiljni komentari
Ово је озбиљна тема?
Tema je vrlo ozbiljna.Kako ouzbilno da komentarišemo ovako neozbiljnu temu?
Tema je neozbiljna jer navlači na dve pogrešne stvariTema je vrlo ozbiljna.
Vanzemaljac ako dodje ima kaze dovedite mi infinitija sa krste da se rukujemo.Kada se budem rukovao sa njima onda ću prihvatiti činjenicu da postoje. Tebi su sektaši već isprali mozak.
Prošle godine u ovo vreme niste verovali u mogućnosti karantine i policijske časove?
Sada opet ne verujete?
E, uverićete se ...
---------------------------------------
TRAMP PROGOVORIO O VANZEMALjCIMA: Razmatra skidanje oznake tajnosti sa dosijea o misterioznom rozvelskom incidentu
Novosti online 12. 10. 2020. u 20:53
AMERIČKI predsednik Donald Tramp je tokom nedavnog intervjua rekao da će dobro razmotriti mogućnost istraživanja NLO-a, rekavši da se razmišlja o skidanju oznake tajnosti sa jednog od najkontroverznijih događaja – Rozvelskom NLO incidentu 1947. godine.
Tokom nedeljnog intervjua sa Marijom Bartimoro u emisiji „Sandej morning fjučers“ Tramp je rekao da će „dobro razmotriti“ mogućnost postojanja NLO-a.
- To ću morati da proverim - rekao je Tramp odgovarajući na pitanje o izveštajima po kojima je Pentagon osnovao radnu grupu za praćenje potencijalnih NLO-a.
„Mislim, čuo sam to. Čuo sam to pre dva dana. Dakle, proveriću. Dobro ću to dobro pogledati“.
Tramp je govorio o stvaranju do sada nepoznate vrste vojne jedinice.
- Ali reći ću vam ovo. Sada smo oformili vojsku kakvu nikada ranije nismo imali, u pogledu opreme, naoružanja koje imamo - dodao je Tramp.
Postavi neki film o virusima, ima i takvih prilično
лелемоодологtis ufolog ili eneloolog?