38imak
Poznat
- Poruka
- 9.539
Pocinje danas, tj. veceras
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadamo se ...Danas prva Red Zone u sezoni
NFL Redzone je najbolji sportski program u svetu sporta:Nadamo se ...
Pod ono nadamo se gore sam mislio da se nadam da ću uspeti da pogledamNFL Redzone je najbolji sportski program u svetu sporta:
Jel gledaš Miami - Jax ?NFL Redzone je najbolji sportski program u svetu sporta:
Ja gledam NFL Redzone u nedelju, tako da, gledam sveJel gledaš Miami - Jax ?
Pa to sam mogao da skontam preko tvog avataraJa gledam NFL Redzone u nedelju, tako da, gledam sve
Inace, navijam za Bafalo
Izvukli se skroz, odbrana je busna, ali to je i ocekivano, narocito protiv takvog QB-ka kao sto je Marej.Čudo u Sinsinatiju, veliki preoket Čikaga – Karolina "ubijena"
U prvom kolu NFL videli smo neke spektakularne stvari koje nas nisu ostavile ravnodušnim.
..........................
@38imak
Bafalo – Arizona 34:28
... izvukli ste se
Izvukli se skroz, odbrana je busna, ali to je i ocekivano, narocito protiv takvog QB-ka kao sto je Marej.
Sada u cetvrtak uvece divizijski derbi protiv Majamija u gostima.
Nice Wrighte, ti li si?Фаул је је био очигледан. А не помињеш да је пре тога црно-бели судија бацио жуту заставицу због Чифа који је нехотично окрзнуо кацигу Бенгалског гориле, узевши нам десет јарди?! Карма.
Трпаће све Махомс и екипа годинама. А поготово Билсе. Кил Бил.
Канзас Сити Чифси - Један тим, једна земља , шампиони заувек
Ако мислиш Nick Wright, нисам.. ни чуо за тог радио јт спортског водитеља.
Овде сам јер кризирам у недостатку Звездиних фудбал утакмица и правих ривала у српском спорту... Смор је више и да истерујем правду против гробарских судија.
Pogledajte prilog 1611231
Mislim da je za nekih 2 meseca, otprilike 10-11-o kolo.Гугл ради своје.
Кад у ком колу играмо против твојих билса? Видим убедљиво сте кренули.. . Начуо сам да ваш милијардер власник сипа паре и судијама...
Иначе поред навијања за КЦ поглавице симпатишем и Мајами ДЕЛфИНЕ.
Који су на 1:1 у два кола, али капирам лоши су, тешко ће се икад вратити славни дани Дан Марина.