kako je opustiti?Sve je pokusano,sve!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
do jaja pitanje al ne mogu da se setim odgovora ... a kakve veze ima orgazam sa patrijarhalnoscu?majstor:kako je opustiti?Sve je pokusano,sve!
Sara:jedino je dobro to sto ne brinu puno o tome i ne ocekuju orgazam, za takve su bitne neke druge stvari. najcesce im je sve jedno,
E ma nemoj.....
Pa po toj logici ni muskarci koji su patrijahalno vaspitavani ne znaju da uzivaju u sexu....
Kontam da je ovo sto si izjavio nevidjena glupost....
Neko moze da ne zna da uziva u sexu dok ga ne proba...ali cim to ucini...
Zar ne?
Pa ja sma patrijahalno vaspitavana i to extra.... ali znam da uzivam u sexu....
kosmopolit:pa zar nije sirotinjska zabava
"normalni ljudi" odlaze u pozoriste, idu na balove, koncerte i tome slicno
Anonymous:kosmopolit:pa zar nije sirotinjska zabava
"normalni ljudi" odlaze u pozoriste, idu na balove, koncerte i tome slicno
Pa se posle `ebu ops:
majstor:kako je opustiti?Sve je pokusano,sve!
posmatrac:"pomenuo pojam strogog patrijahalnog vaspitanja..."
c c c c, ponovo nisi pazljiva, previdela si ono "i".
nema veze!!
sto se tice tih tvojih drugara najbolje je da konsultuju bundevu povodom sirine kod njihovih devojaka. bundeva je jednom lepo objasnio razliku izmedju "razbusivanja i razvaljivanja rupe"
ocigledno, te devojke koje tvoji drugari nazivaju kurvama nisu ***** vec su razvaljene umesto razbusene!
ja se izvinjavam sto smo se ja i sara malo udaljili od teme! evo mozemo da pokrenemo novu temu: "patrijahalno razvaljene devojke koje se ne mogu dovesti do orgazma"?
sta kazes saro?
majstor:kako je opustiti?Sve je pokusano,sve!
Neki su od patrijahalnog vaspitanja presli na poljoprivredu.A sto se tebe majstore tice budi uporan i strpljiv, a ako to ne pomogne brechi je prosto o beton i zavrsi posao.Ovo zadnje je sala naravno.majstor:kako je opustiti?Sve je pokusano,sve!
Jos neceg sam se setio.Moj drugar je imao "problema" sa devojkom jer nije mogla da svrsi.Na kraju se isposavilo da je svrsavala ko sretna, ali je bilo sramota da to prizna.Uostalom ako se ispostavi da se folira da ne moze, a moze onda brate i ti foliraj,Svrsi u zavesu da ne vidi.majstor:kako je opustiti?Sve je pokusano,sve!
Usama Bin Shafting:Jos neceg sam se setio.Moj drugar je imao "problema" sa devojkom jer nije mogla da svrsi.Na kraju se isposavilo da je svrsavala ko sretna, ali je bilo sramota da to prizna.Uostalom ako se ispostavi da se folira da ne moze, a moze onda brate i ti foliraj,Svrsi u zavesu da ne vidi.majstor:kako je opustiti?Sve je pokusano,sve!