Natasa Kandic,Sonja Biserko

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nego mene cude zasto televizije ne stavljaju onaj znak da je zabranjenima mladjim od 18 da gledaju emisije gde su ti skotovi. Ono kao kad pustaju filmove,serije itd.
Ipak pogled na tu stoku moze da ima nevidjene posledice po decu od ruznih snova pa na dalje.
 
Evo nesto malo o Sonji Biserko kad vec pricamo o izdajicama

Sonja Biserko vlasnica je Helsinskog odbora za ljudska prava u Srbiji, sa sedistem u Beogradu, u Zmaj Jovinoj 7. Vec godinama Biserko na sva usta predstavlja Srbiju kao bastion mraka, a Srbe kao patoloske ubice i zlocince.

Pravo je Biserko da otvoreno iznosi svoja misljenja. Demokratija podrazumeva slobodu javnog istupa.

Ipak, vredi prelistati biografiju SOnje Biserko. Rodjena je 14 februara 1948 godine u Beogradu.. Iz mesovitog je braka, od oca Srbina i majke Hrvatice. Njen otac Djuro Biserko rodjen je 28 aprila 1925 godine u zaseoku Biserci kod Knina, a majka Marija (od oca Shime) rodjena je 4 septembra 1924 godine u selu Sutomisica kod Zadra. Zavrsila je osnovnu skolu i domacica je.
Djuro Biserko stanuje na Novom Beogradu, ulica Pariske komune broj 33 stan 20, na istoj adresi je prijavljena i Biserko.

Djuro radio je u saveznom ministarstvu unutrasnjih poslova, i bio je sluzbenik u ambasadama u Egiptu i Alziru, i po povratku sa sluzbe nastavio je da zivi u Beogradu.

Zeljko Biserko brat Sonje BNiserko, rodjen je 6 novembra 1950 godine, i bio je prijavljen na ocevoj adresi. Bio je ozenjen sa Ruzicom Trazivuk koja se odselila za Split. Njihov sin Marko, rodjen 1980 jos je prijavljen na adresi kod dede, na Novom Beogradu.

Brat Sonje Biserko poginuo je kao pripadnik Zbora narodne garde u borbama sa krajiskim Srbima. Njegova smrt tesko je pogodila Sonju Biserko, i ona na sva usta Srbe predstavlja kao patoloske ubice.
Njena rodjena sestra Ljiljana, jedno vreme nosila prezime Gligic, koja zivi na Novom Beogradu, zbog njene anti srpske histerije ne kontaktira sa Sonjom.

Biserko u svom helsinskom odboru vodi projekat "prikupljanje dokaza o ratnim zlocincima od strane srpskih i jugoslovenskih snaga".

U januaru 2000 godine zajedno sa Natasom Kandic, na skupu albanskih intelektualaca sa kosova i Zapadne Evrope, odrzala je govor u Zenevi kojima je okupljenim Albancima porucila da ''Albanci svoju perspektivu treba da vide van Srbije", sto je odusevilo sve prisutne.
U ambasadu Hrvatske ulazi kao u svoju kucu. Ima hrvatski pasos, a za potrebe ambasade njeni saradnici po Srbiji tragaju za izbeglim srbima iz Hrvatske, koji su pred tamosnjim sudovima optuzeni za ratne zlocine, i prikupljaju sve podatke o njima - gde zive, koji su im brojevi telefona, kuda se krecu, a sa ciljem da ih hrvatske obavestajne sluzbe likvidiraju. Od ambasade Hrvatske dobija znacajna sredstva za obavestajni rad.

Njen visegodisnji zastitnik bio je Dusan Mihajlovic.
Glavni saradnik Biserko u njenom odboru je Boris Delic, poreklom iz Drvara, po opredeljenju *****, koji je ujedno i sef organizacije "Izbeglicki servis za povratak", koji ima za cilj da optuzene Srbe namami na povratak, radi hapsenja.

Nacin na koji Biserko vrslja po Srbiji zaprepascujuci je, a direktora BIA Rada Bulatovica, cija sluzba tolerise njenu aktivnost treba izvesti na sud.

Biserko je lezbijka, i imala je vise veza, sa po 30 godina mladjim devojkama. V rlo je galantna prema svojim ljubavnicama, i trazi ih medju izbeglim Srpkinjama. Javno prica kako je osvetila bratovljevu smrt.



OVU ISKOMPLEKSIRANU BABETINU POD HITNO NA VEŠALA!!!
 
[/COLOR][/SIZE]


OVU ISKOMPLEKSIRANU BABETINU POD HITNO NA VEŠALA!!!

Kamen po kamen...

stoningAfghan.jpg
islam_stonings.jpg


:super::super::super::super:
 
Pre neko jutro u emisij studia B "dobro jutro Beograde" javlaju se gledaoci iz raznih krajeva Beograda zbog problema koji imaju zbog pasa lutalica. Bre ,srbin u Srbij ne sme ni obicnu dzukelu da ubije a kamoli ovakve dve kucke . Sramota je sto se srpske tv stanice tako jeftino prodaju NVO-ma.

ju, kako te nije sramota da govoris o ubijanju kucica u 21. veku, stidi se, bezobraznice jedan, toliko nehumanosti, omg
 
Kako je glupo stavljati ove dve rospije u isti kontekst sa Teofilom, Sonjom Liht i Borkom Pavićević... Ne morate njih da volite, ali, izvin'te oni nikad nisu rekli da eu treba da uslovi Srbiju priznajnem Kosova ili da je izveštaj Dika Martija smisleno stvoren da oblati novoosnovanu kosovku državu :roll:
 
Poslednja izmena:
Ljudi moji,da li je moguce da se na nasim tv stanicama pojavljuju ova dva cudovista i javno pljuju srpski narod?Da li je moguce da one zive u ovj zemlji,optuzuju nas za sve i svasta,rade pri Haskom tribunalu i niko nista?Trebalo bi ih bre proterati odavde a ne da im daju prostor na tv-u!!!

Matore babe gov..... motkom najuriti iz Srbije! Brukaju nam naciju pi... im materina.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top