Nataša Jovanović o odlasku iz radikala: Moje viđenje politike poklapa se sa stavovima vlasti!

stugots

Čovek
Poruka
37.274
Nataša Jovanović, jedno od najprepoznatljivijih lica SRS, pre oko mesec dana podnela je ostavku na sve funkcije i članstvo u stranci i to, kako tvrdi u razgovoru za Kurir, jer se njeno viđenje politike poklapa sa stavovima vladajuće koalicije.

Jovanovićeva smatra da je aktuelna vladajuća garnitura uradila mnogo po pitanju državnih i nacionalnih interesa, zaštiti Srba u regionu, a naročito po pitanju ekonomskog razvoja. Politikom će nastaviti da se bavi, tek će odlučiti u kojoj formi, ali, dodaje, veruje da će biti od koristi društvu i državi s obzirom na ogromno iskustvo koje ima u politici.

589236-natasa-jovanovic-seselj-docek-aerodrom-ff.jpg

- Moje viđenje politike, a nastaviću politikom da se bavim, u kojoj formi, tek ću odlučiti, najbliže je politici vladajuće koalicije u Srbiji, i po pitanju državnih i nacionalnih interesa, zaštite Srba u regionu, po pitanju ekonomije... Obilazim Srbiju, napredak je i više nego očigledan. Evo, recimo, u Kragujevcu su ogromna ulaganja i investicije, od "Simensa" do drugih direktnih investicija, to se meri stotinama miliona evra. O Beogradu da ne pričam - kaže Jovanovićeva i dodaje:

- Velika su ulaganja i u turizam, od juga, Zlatibora - koji je procvetao, planirane su gondole koje će se praviti u Bajinoj Bašti, na Goču... I Beograd će dobiti i gondolu i metro, i sva moja razmišljanja za buduće bavljenje politikom idu u tom pravcu, da se Srbija razvija i da se štite nacionalni interesi. Jovanovićeva tvrdi da i dalje sve najbolje misli o radikalima i lideru Vojislavu Šešelju i da nije napustila stranku jer nije dobila očekivano visoko mesto na (budućoj) poslaničkoj listi. - Nikada me nije interesovalo da li ću biti narodni poslanik i na kom mestu ću biti. Ostavku sam podnela pre mesec dana. Ja sam se pasivizirala, to je tačno, ali isključivo iz ovih razloga. Organizacionim pitanjima u stranci se ne bavim već šest godina - navodi, a na pitanje da li su je zvali iz vladajuće koalicije, kaže: - Nisam pregovarala ni sa kim. Posvećujem se onome što je moj poziv, a to je turizam, u skladu sa sloganom koji ima naša Turistička organizacija - biram srcem i biram Srbiju. Biram poredak koji će dati mir našem narodu.

https://www.kurir.rs/vesti/politika/3739989/moje-vidjenje-politike-poklapa-sa-stavovima-vlasti

Auh, izgleda da su ozbiljne nevolje u centralno-otadžbinskom raju kada je ova hard kor radikalka prinuđena da skine bedž. Krvav je taj opozicioni lebac kad si ispod cenzusa, nema socijalno, nema topli obrok.

Sad će morati da uđe u dvanaestopalačno crevo Vučiću da bi okajala svoju prošlost.

Још боље би било да је Наташу њен Вољени Вучић распоредио у редове Премијер лиге лажне опозиције. Била би боља у Странци Страха и Неправде од Маринике.

Poslednja izmena od moderatora:
Šešelj je ionako redovni član Pinka i Hepija.

Čemu onda postojanje uopšte SRS haha.

Onaj Šarović koji je jedini bio opozicionar je otišao.
Da,
Šarovic je jedini javno poznati radikal koji je bio i ostao opozicija 100%

Nije prodo obraz ko ostali

Edit : zaboravio sam na Dragana Todorovica, al on nije vise aktivan nigde ako me secanje ne vara.

Back