natasa i sergej

NE-Pismena

Zainteresovan član
Poruka
316
nije bas da me zanima
ali su lose vreme napolju i dosada ucinili da pogledam na youtubu i kada natasa bekvalac kaze sergeju
jedi govna...

sta je sa njom?
ja sam bas mislila da je ona ok zena,,,
a on bandit
..
sta je sa njom?
nije ni cudo sto je ikodinovic sav propado

Stvarno ju je bez veze najavio, cisto da je skine s vrata... Ali i ona pretera. Mada me Natasa oduvek nervirala, pa sam na njegovoj strani. Inace, sta je tu cudno? Psuju svi, sto ne bi i ona... To sto je poznata ne znaci da mora da bude kulturna...Inace, lepo joj je spustio na kraju.:lol:

ja sam 100% za sergeja
moze neko da te proziva kako hoce ali ti u mikrofon da kazes pred publikom- jedi govna..to je stvarno reakcija koja prilici kamiodziji- a ona to jeste
ne znam sta ko treba da mi uradi da bih tako reagovala
a jos i pred publikom i kolegama i snimateljima,,,fuj bas je fuj

• Podržavam
Reactions: DD
To stoji,integentan je on i sve,ali arogancija to sve anulira...Pritom se navodno ugleda na američke glumce,džems din fazon a ne ugleda se na njihovu opuštenost i spontanost,prirodnost nemanje potrebe da se izdižu iznad drugih, koju pokazuju u pojavljivanjima na medijima...

Druži se sa mojom bivšom komšinicom i njenim suprugom (neki scenarista) gde mi komšinica kaže da je Sergej glumac i u privatnom životu iliti pravi ljigavac od čoveka i prepotentan do srži.

pa tako i izgleda i ponasa se
kao da pati od frustracija poremecaja licnosti
...:)
mada on ne stvara drugu sliku o sebi u javnosti,ono je sto je
,,za razliku od natase..fuj

Ovo nisu baš moje teme, ali burazer mi je skrenuo pažnju na ovaj klip i iskidao sam se od smeha.

Trifunovićeva frljoka iz čiste obesti i reakcija dotične na istu samo je pokazala koliko je ta žena suštinski nesigurna i frustrirana zubom vremena i ostalih faktora.

Ali izgleda da to tako ide sa ženama koje čitavu svoju mentalnu konstrukciju izgrade oko svog izgleda.

Njoj treba sve više mejkapa a Serž nikada nestašniji i nikada uspešniji.

Zeznuto je to za sujetu... :cool:

p.s. onaj prilog koji je Georgejune donirala ovde je tako jadnički pokušaj de se cela stvar obrne u njenu korist da nemam reči.

Poslednja izmena:

Back