Nataša Bekvalac i Jelena Karleuša kao uzori ženama

Auuuu Jelena Đoković :hahaha: :hahaha:

De nju nadje jbt, riba je teški krindž, ono ni ne zna gde je šuplja, u biti jedan mediokritet i jedna praznoglava lujka i spoznoruša kojoj je jedino dostignuće to što se bogato udala, a i te priče kao podrška, mislim lako je biti "podrška" milijarderu ili liku koji je u najgorem slučaju "težak" nekoliko stotina miliona, baš me zanima dal bi mu bila podrška da lik možda radi negde za 500,600 evra ili da ne radi uopšte i da se umesto na jahti vozi gradskim prevozom.
Ono ništa ja ne vidim kod nje osim neku površnost, jurnjavu za luksuzom i socijalnim statusom, grebanje za neku "slavu" na račun muža i promovisanje nekih "new age" gluposti, nekog lažnog "minimalizma" (dok živi u izobilju i milionima odsečena od bilo kakve realnosti) i neke površne i lažne duhovnosti.
Znači riba je ono totalni fejk i krindž.

Što se tiče Jokićeve žene ne znam, ali ako ništa drugo barem se ne pojavljuje i ne pokušava da se grebe za neku jeftinu slavu na račun muža i da se predstavi tu kao nešto bitna već ono ćuti, uživa i gleda si svoja posla.

De nju nadje jbt, riba je teški krindž, ono ni ne zna gde je šuplja, u biti jedan mediokritet i jedna praznoglava lujka i spoznoruša kojoj je jedino dostignuće to što se bogato udala, a i te priče kao podrška, mislim lako je biti "podrška" milijarderu ili liku koji je u najgorem slučaju "težak" nekoliko stotina miliona
Kada je ona počela da se zabavlja sa Novakom on je bio niko i ništa. I verujem da mu je uz roditelje bila najveća podrška tokom cele karijere. Drugo ona je dosta aktivna u Novakovoj fondaciji. To je još jedna loša osobina ljudi da vole da nipodaštavaju druge ljude. Mnogo puta sam gledao Jelenu na televiziji i vidi se da je obrazivana i elokventna osoba. Stani ti pred kamerama pa odgovaraj na pitanja pola sata da ne pogrešiš ništa pa vidi kako je to.

De nju nadje jbt, riba je teški krindž, ono ni ne zna gde je šuplja, u biti jedan mediokritet i jedna praznoglava lujka i spoznoruša kojoj je jedino dostignuće to što se bogato udala, a i te priče kao podrška, mislim lako je biti "podrška" milijarderu ili liku koji je u najgorem slučaju "težak" nekoliko stotina miliona, baš me zanima dal bi mu bila podrška da lik možda radi negde za 500,600 evra ili da ne radi uopšte i da se umesto na jahti vozi gradskim prevozom.
Ono ništa ja ne vidim kod nje osim neku površnost, jurnjavu za luksuzom i socijalnim statusom, grebanje za neku "slavu" na račun muža i promovisanje nekih "new age" gluposti, nekog lažnog "minimalizma" (dok živi u izobilju i milionima odsečena od bilo kakve realnosti) i neke površne i lažne duhovnosti.

Što se tiče Jokićeve žene ne znam, ali ako ništa drugo barem se ne pojavljuje i ne pokušava da se grebe za neku jeftinu slavu na račun muža i da se predstavi tu kao nešto bitna već ono ćuti, uživa i gleda si svoja posla.
lupio si šakom o astal balkanski...:lol:

Ne mogu ni da zamislim da Bekvalac i Karleuša mogu biti uzor ženama
..bar meni ne mogu , o njima i ne razmišljam sve dok ne procitam neku temu ili tekst o njima
Meni je uzor moja komšinica koja ima troje dece,jkedno drugom do ušiju , muža, posao i kucu na grbaci i sve postiže
Neverovatna je kako ume da se organizuje i da pored svih obaveza ima vremena za sebe i za druge..i uvek je puna elana

Ne mogu ni da zamislim da Bekvalac i Karleuša mogu biti uzor ženama
..bar meni ne mogu , o njima i ne razmišljam sve dok ne procitam neku temu ili tekst o njima
Meni je uzor moja komšinica koja ima troje dece,jkedno drugom do ušiju , muža, posao i kucu na grbaci i sve postiže
Neverovatna je kako ume da se organizuje i da pored svih obaveza ima vremena za sebe i za druge..i uvek je puna elana
Da brte kolko Zena sljaka I na arbajt I gajbi I to kao se podrazumeva a ove sto se nakace nekome I lade da ne kazem cku trebaju bit uzorima

Šta žene misle da će postići u životu kada im Nataša Bekvalac i Jelena Karleuša služe kao uzori? Žene koje su poznate po sukobima sa svojim bivšim muževima i po svojim propalim brakovima nikako ne mogu i ne smeju biti uzori ženama. Uzori ženama trebaju biti Jelena Đoković i Natalija Jokić, uspešne žene koje su i podrška svojim partnerima.
Po čemu su JDj i Jokićeva uzori veci od JK i Nate qrate?

Pobednik ne najgluplje teme na internetu ove sedmice, vec najglupljeg posta ove sedmice, shto je impresivno s obzirom da je post. Khm. Ko je tebi uzor? Vuchic? Aca Lukas? Karleusha i Beklavcheva su upravo model koji treba mladim zhenama, sposobne, samostalne, i na prvi pogled ne trpe nikakva sranja. Ne samo zhenama, trebalo bi da su uzor svima, al oni koji su glupi ne vide dalje od "pevaljka", shto je i razumljivo s obzirom na kapacitet koji je potreban da se neka osoba koliko-toliko realno oceni/analizira.

ne znam odakle ti te informacije o Jeleni Djokovic, ali cinjenice su prilicno drugačije. zavrsila prestizni fakultet na univerzitetu u Milanu, bila je sa Novakom još dok nije bio poznat i bogat i jasno je da ga nije "jurila zbog para".

ona vodi "Fondaciju Novak Djokovic", koja je do sada izgradila i renovirala 50ak vrtica po Srbiji i humanitarni rad joj nije "gluma", vec konkretna dela. ucestvuje na raznim medjunarodnim konferencijama i da nije prepoznata kao uspesna poslovna zena, ne bi je pozivali tamo.

sto se tice "new age" i "minimalizma", tu promovise odrziv nacin zivota, zdravlje i edukaciju – stvari koje samo mogu da donesu dobro i ne vidim šta može neko da ima protiv toga. živi u luksuz koji joj je obezbedio muž, da sigurno da je tako, istovremeno Novak u svakoj prilici ističe da mu je ona podrška i da bez nje ne bi bio tako uspesan, pa ako je njenu dobra takva kakva jeste, šta ti tu imaš da komentarišeš?!
problem za Srbe (srbende) je verovatno što ona nije tipična žena nekog sportiste - manekenka sa 2gr mozga koja jedino ume da priča o tome od kog je dizajnera haljinu obukla, koliko koštaju cipele, koliko košta tašna itd.
Srbi jednostavno ne vole pametne i uspešne žene :rtfm:

možeš da je voliš ili ne, ali da je nazivaš "praznoglavom" ili "fejk" nije uredu...

Poslednja izmena:

Back