krvolok
Poznat
- Poruka
- 8.276
A iskustvo koje se stekne, prilikom tog MLAĆENJA ???jedem_skorpije_za_dorucak:Evo ja podizem cenu na 200 evra.![]()
Bolje da se mlatim sa jednim nego sa 20-toro njih.![]()
![]()
![]()

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
A iskustvo koje se stekne, prilikom tog MLAĆENJA ???jedem_skorpije_za_dorucak:Evo ja podizem cenu na 200 evra.![]()
![]()
![]()
Mady:e sad mi je lakse - ja vec dve godine drzim istu cenu od 25 eura i zaista, vec neko vreme razmisljam da podignem makar na 30.
Astrodita:Bebo,evo, ja te uzimam za ličnog PR ....kako ti to diobro radiš, žao mi je što nisi bliže!![]()
Sutra nastavljamo, želim vam svima lepu i laku noć!
svetlanke:hehehe, pa nece se vratiti, bre, vidis da ga nema...ostavio cenu i otisao na neke druge forume da pokusa da naplati svoje neprovereno znanje...zato sam napisala da nema smisla, jer se covek nece vratiti. a ako se uplasio od mog prvog posta (kako li ce tek preziveti uskrsnji?), onda je mnogo, brate, plasljive prirode, i ne treba nam ovde...
![]()
da odem ja kod mady na konsultaciju dok nije podigla cenu, sta kazes bebo, moj finansijski savetnice? ;-)
jedem_skorpije_za_dorucak:Evo ja podizem cenu na 200 evra.![]()
![]()
![]()
beba_toronto:Ma nema veze sto nisam blize, postoji Western Union:-D :grin: :grin: :-D
Banshee:bogami unosam posao te natalni horoskopi.
sad cu ja da pocnem da ih izradjujem al cu da naplacujem 'samo' 20 eura pa cu da vam preotmem sve musterije pa se vi mislite :razz:
a ja cu da se obogatim i da odem na kubu na odmor.
vuk_111:Drago mi je da je tema izazvala ovoliku paznju, voleo bih da ucestvujem ali stvarno nemam vremena.
Sto se cene tice svakako bi mogla biti niza ali bi to onda uticalo i na kvalitet samog tumacenja. Natalne karte i neka stura tumacenja mozete naci na dosta mesta na netu, ali ipak ako se radi savesno treba vremena da se sve to spoji u celinu i od par podataka koje dobijete napravite profil coveka. To nije ni malo lako. Stoga mislim da je cena sasvim realna. Pozdrav svima
p.s.uskoro(najdalje za nedelju dana) cu okaciti jedan primerak uradjenog horoskopa pa cete moci da vidite kako to izgleda i sta sadrzi
Astrodita:...a, onda ''jedačici'' i Astro daš po 20 ojrića da te izvedemo na piće!Hajd', kad ćeš u prestonicu?
![]()
vuk_111:Sto se cene tice svakako bi mogla biti niza ali bi to onda uticalo i na kvalitet samog tumacenja.
vuk_111:Drago mi je da je tema izazvala ovoliku paznju, voleo bih da ucestvujem ali stvarno nemam vremena.
Sto se cene tice svakako bi mogla biti niza ali bi to onda uticalo i na kvalitet samog tumacenja.