Natalni horoskopi 30 evra

svetlanke:
hehehe, pa nece se vratiti, bre, vidis da ga nema...ostavio cenu i otisao na neke druge forume da pokusa da naplati svoje neprovereno znanje...zato sam napisala da nema smisla, jer se covek nece vratiti. a ako se uplasio od mog prvog posta (kako li ce tek preziveti uskrsnji? :)), onda je mnogo, brate, plasljive prirode, i ne treba nam ovde...:)
da odem ja kod mady na konsultaciju dok nije podigla cenu, sta kazes bebo, moj finansijski savetnice? ;-)

TRCI O"MAAA !!!!!
:lol: :lol: :lol:

bogami unosam posao te natalni horoskopi.
sad cu ja da pocnem da ih izradjujem al cu da naplacujem 'samo' 20 eura pa cu da vam preotmem sve musterije pa se vi mislite :razz:

a ja cu da se obogatim i da odem na kubu na odmor.

Banshee:
bogami unosam posao te natalni horoskopi.
sad cu ja da pocnem da ih izradjujem al cu da naplacujem 'samo' 20 eura pa cu da vam preotmem sve musterije pa se vi mislite :razz:

a ja cu da se obogatim i da odem na kubu na odmor.

eto pametnog coveka:)
lepo sam ja govorila mom direktoru:smanji bre cenu,neces nista da prodas...
a on jok: ne ne nabi ti to, nabi cenu koliko mozes , sky high!!
e sto je pohlepa.....
i na kraju propala firma...ma niko ne zna ni gde je covek , verovatno u misjoj rupi negde:)))

neka neka...
ja svoj posao sama radim.
jel che guevara imao podrsku drugih forumasa kad je kretao na put po juznoj americi?!
nije.
ne treba ni meni.
ja se celicim.
ko che guevara.
pamtice me generacije.
po natalnim horoskopima i monkadi.:D

Drago mi je da je tema izazvala ovoliku paznju, voleo bih da ucestvujem ali stvarno nemam vremena.
Sto se cene tice svakako bi mogla biti niza ali bi to onda uticalo i na kvalitet samog tumacenja. Natalne karte i neka stura tumacenja mozete naci na dosta mesta na netu, ali ipak ako se radi savesno treba vremena da se sve to spoji u celinu i od par podataka koje dobijete napravite profil coveka. To nije ni malo lako. Stoga mislim da je cena sasvim realna. Pozdrav svima

p.s.uskoro(najdalje za nedelju dana) cu okaciti jedan primerak uradjenog horoskopa pa cete moci da vidite kako to izgleda i sta sadrzi

vuk_111:
Drago mi je da je tema izazvala ovoliku paznju, voleo bih da ucestvujem ali stvarno nemam vremena.
Sto se cene tice svakako bi mogla biti niza ali bi to onda uticalo i na kvalitet samog tumacenja. Natalne karte i neka stura tumacenja mozete naci na dosta mesta na netu, ali ipak ako se radi savesno treba vremena da se sve to spoji u celinu i od par podataka koje dobijete napravite profil coveka. To nije ni malo lako. Stoga mislim da je cena sasvim realna. Pozdrav svima

p.s.uskoro(najdalje za nedelju dana) cu okaciti jedan primerak uradjenog horoskopa pa cete moci da vidite kako to izgleda i sta sadrzi

IJU!!! i jos kostaju po $50 USA a neki i po 200, a sturi:)))
aj okaci pa cemo mozda da te zaposlimo:))))

e vuce, ja mislim da mi ovde svi kolektivno trebamo da dobijemo bar neki procenat od toga:))
jer drzimo ti temu vec 2 dana na prvoj strani, a tebe nigde.....da nije bilo nas niko ne bi ni video tvoj oglas:)))

plus ja dezuram nocu...trazim duplu platu:))

vuk_111:
Sto se cene tice svakako bi mogla biti niza ali bi to onda uticalo i na kvalitet samog tumacenja.

Znaci koliko para dobijes toliko se potrudis, ako spadam u siromasnije slojeve stanovnistva mogu da ocekujem malo detaljniji opis suncevog znaka, ako sam srednje-dobro stojeca, mozda cujem i o mesecevom znaku, a ako izdvojim preko 30 eura mozda nesto i pogodis?

Priznajem da prvi put cujem za cenkanje u astrologiji, zanimljivo priznajem.
A sta mislite da organizujemo astro-buvljak, pa nek se skupi masa, bice strava, pocetna cena 2000-3000 eura, pa da svi vide sta mi astrolozi znamo za tolike pare.

A šta bi vi za te pare ?!? :shock:
Za tri'es' evra može ti biti PROČITANA U ZVEZDAMA srećna veza sa kondukterom, limarem, eventualno i električarem ( ono : aljkav, pomalo pije, ali ima dobru dušu i voli decu ! ), a ako hoćeš nekog iz upravnih odbora, lokalnog guzonju ili osrednjeg BIZMISMENA, eeeeee to ne ide ispod 100 evra !!!
Tranzicija, bato, tranzicija i KAPITALIZAM !!! :lol:

vuk_111:
Sto se cene tice svakako bi mogla biti niza ali bi to onda uticalo i na kvalitet samog tumacenja.

a ako ti ja dadnem 200 eura, kakav ce meni kvalitet da bidne?:)
bogami zahtevala bih da zagrejes stolicu i zvezde besomucno 10 dana i 10 noci najmanje :)))))

Back