Natalne karte poznatih licnosti ...

• Začetnik teme Začetnik teme immph
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Otisao je nas Majki.

Jedino sto mi najvise bode oci pored opasnosti za zivot su cvorovi u primarnim direkcijama
Mesec dosao na juzni cvor a Sunce na severni.
Kada je tranzit u pitanju, ponovio mu se aspekt koji je imao u natalu: konj. Sunce -Pluton. Sa tim sto mu je ove tragicne godine tranzitni Pluton napravio trigon sa Suncem i ponovio sapekt iz natala. I kao sto vidite uopste nije bezazleno sto se u sve upetljao Jupiter na vladaru VIII- og Saturnu

Zašto je Ju u ovom slučaju tako "loš"? Ako može objašnjenje za laike :)

Jupiter je vladar je 9 polja ( ne mislim kod njega , nego uopste) pa samim tim ista se desava posle smrti sa osobom tj. dusom 9- polje je 2 od 8 - znaci posle smrti.

Zato sto daje oslobodjenje duse. Jupiter - sirina, otvaranje horizonta, vidika , prosirenje svesti - koje se neminovno , gotovo uvek desava posle smrti jer se prisetimo odakle smo dosli na zemlju , zasto smo dosli, drize nam se govorancije kakvi smo bili i gde smo grasili. ( To sam gledala u emisijama zivot posle smrti a i indijske vede govore da nam posle smrti 8 kuce prelazimo na drugo mesto astral - sto je 9 polje tamo na osnovu rezultata iz zivota koji smo napustili dobijamo novu karmu za naredni zivot. Ili ne ako za tim nema potreba - kod prosvetljenih, vec idu na vise nivoe astrala.

Jupiter se cesto moze videti medju ostalim aspektima koje govore o kraju, pogotovu kod ljudi kojima se zivot smucio.
Ili mnogo pate ili trpe jake bolove usled bolesti itd...

Zato Majki nadam se da si se napokon odmorio od svega, da si na mnogo boljem mestu od ovog.
Upravo onakvom savrsenom svetu o kakavom si pevavao, da bi Svet trebao biti u Earth song-u, Heal the World-u, Man in the Mirror-u... :heart: :zag:

Poslednja izmena:
Otisao je nas Majki.

Jedino sto mi najvise bode oci pored opasnosti za zivot su cvorovi u primarnim direkcijama
Mesec dosao na juzni cvor a Sunce na severni.
Kada je tranzit u pitanju, ponovio mu se aspekt koji je imao u natalu: konj. Sunce -Pluton. Sa tim sto mu je ove tragicne godine tranzitni Pluton napravio trigon sa Suncem i ponovio sapekt iz natala. I kao sto vidite uopste nije bezazleno sto se u sve upetljao Jupiter na vladaru VIII- og Saturnu[/URL]
Да, али ни ја не пронађох довољно за смтр.:confused: Мислим да је за прогнозу потребно више аспеката.:think:

Да, али ни ја не пронађох довољно за смтр.:confused: Мислим да је за прогнозу потребно више аспеката.:think:

I ima vise aspekata ali sam nabrojala one koji su na mene ostavili najveci utisak.
Tu je Saturn u njegovom znaku, koji uvek napravi neku vrsti problema. Posebno je interesantan Jupiter na samom MC-u ( javnost ) u znaku Vodolije ( iznenadjenje - sok ) Pa je Jupiter kao i uvek morao da uradi nesto ekstremno sokantno samoj licnosti i kroz njega i citavoj javnosti koju ostavlja izbezumljenima.
Poslednji put kada je Jupiter bio u Vodoliji Majkl je dobio prvo sdete Prince Michel Jackson-a. Ovakvi aspekti u uvek naveliko menjaju neciji zivot. Tu je i ponovljeni aspekt Plutona prema natalnom Suncu koje je natalno vec u konjukciji sa Plutonom. Mesec simbol dnevnih dogadjaja je u znaku u kome je imao stelijum u Lavu.
Po primarnim direkcijama mu je aktiviran Saturn ( vladar VIII ), a po sekundarnim mu je Sekundarni Mesec u VIII polju.

A Jupiter konjukcija Neptun na MCu prave trigon prema njegovoj natalnoj konjukciji istih planeta ... doduse vise prema Jupiteru ... sumnjam da ce bilo ko znati sta se stvarno desilo sa njim ...

Da taacno ! Ponovila se na nebu konjukcija izmedju Neptuna i Jupitera koju i on ima u natalnoj, al se ovaj put ponovila na Mc-u sto povlaci vaznost dogadjaja. da pa sa poznatima uvek ostane doza misterije, jer ima onih koji hoce da sakriju informacije, u njegovom slucaju porodica, da bi mu sacuvali ugled. Ipak tesko je priznati zavisnost od teskih lekova, prakticno - drogiranje :(

Pa i Neptun mu je vladar Meseca u trigonu sa Mesecom :) nisam ni mislio da je povezano to sa smrcu, vec sa medijskom propracenosti i konfuziji, jednostavno nesto bitno je moralo da se desi sa Neptunom i Jupiterom egzaktno na MC-u, u njegovom zivotu pogotovu, steta sto su ostali faktori bili za smrt ...

Da , a ja sam se pitala sta ce se desii kada Jupiter dodje u Vodoliju na MC- prevelika medijska paznja, nesto sto je iznenadjenje za sve. Prosli put kada je imao jupitera tu postao je otac po prvi put, i ceo svet se iznendio. Pa sam mislila sta ce sad? Kad ono :eek: to

3. jula sam postavila pitanje u Astro Caffe-u

"....ima li nekih aspekata nasilne smrti?
Mislim na ubistvo. S obzirom na vrlo čudne okolnosti i na izjave ljudi koji su s njim bili na probi veče pre smrti do 00.30h. Nešto se vrlo čudno izdogađalo u narednih 12 sati ..."

Niko mi nije odgovorio. Možda će neko sada da pogleda, s obzirom da je od juče to i zvanična verzija. Za mene to nije bila "breaking news" :(

Coroner rules Jackson’s death a homicide
http://www.msnbc.msn.com/id/32542682/ns/entertainment-music/

@Profit - ucinio bih ti ali zaista ne znam ...

@tema

astrow2gw05michaeljackssx8.gif
[/URL][/IMG]

8) :-o :o

Majkl Dzekson je rodjen u podznaku Strelca sa Saturnom na ascedentu, to bi bilo oko podne. Saturn - kozha u Strelcu - vatreni znak - upale... Takodje, raspored planeta bi bio iznad horizonta, a vlad 9. u 10., kao i vlad. 10 u zenitu - slava....

Majkl Dzekson je rodjen u podznaku Strelca sa Saturnom na ascedentu, to bi bilo oko podne. Saturn - kozha u Strelcu - vatreni znak - upale... Takodje, raspored planeta bi bio iznad horizonta, a vlad 9. u 10., kao i vlad. 10 u zenitu - slava....

po njegovim recima rodjen je nesto posle ponoci :) ...
A kada bi samo Saturn u Strelcu bio upala onda bi mnogo ljudi imalo upale ...
NJegova problematicna koza je zbog Venere (koza, pored Saturna) u konjukciji sa Uranom u kvadratu sa Marsom, takodje i problemi sa hormonima koje je imao.
Takodje ovde ima Mesec u desetoj kuci, a vladari desete mu aspektuje Venera (muzika).
Takodje kada bi bio tada rodjen Mesec ne bi pravio iste aspekte, a ovi aspekti ga savrseno opisuju. Mesec u desetoj se pobirnuo da bude svima poznat, a i vladar je druge kuce sto govori o velikim kolicinama novca koje kasnije nestaju pod cudnim okolnostima (aspekt sa Neptunom) Pogotovu egzaktna opozicija sa Suncem, problemi sa roditeljima, problemi sa vezama, cudna svest o svetu. A da ne spominjem simboliku : najveci uspeh u karijeri (MC) - Thriller night - pun Mesec za vreme njegovog rodjenja u opoziciji sa Plutonom (okultno, magija, zombiji itd.) ...
Zatim i Merkur kao vladar ASC-a na Regulusu, zvezda od malena, a sa kime, sa svojom porodicom (u cetvroj kuci) ... takodje Neverland ranch (njegov dom-4 kuca) napravljen za decu Merkur ...
Meni ova karta savrseno ima smisla ...

Poslednja izmena:
po njegovim recima rodjen je nesto posle ponoci :) ...
A kada bi samo Saturn u Strelcu bio upala onda bi mnogo ljudi imalo upale ...
NJegova problematicna koza je zbog Venere (koza, pored Saturna) u konjukciji sa Uranom u kvadratu sa Marsom, takodje i problemi sa hormonima koje je imao.
Takodje ovde ima Mesec u desetoj kuci, a vladari desete mu aspektuje Venera (muzika).
Takodje kada bi bio tada rodjen Mesec ne bi pravio iste aspekte, a ovi aspekti ga savrseno opisuju. Mesec u desetoj se pobirnuo da bude svima poznat, a i vladar je druge kuce sto govori o velikim kolicinama novca koje kasnije nestaju pod cudnim okolnostima (aspekt sa Neptunom) Pogotovu egzaktna opozicija sa Suncem, problemi sa roditeljima, problemi sa vezama, cudna svest o svetu. A da ne spominjem simboliku : najveci uspeh u karijeri (MC) - Thriller night - pun Mesec za vreme njegovog rodjenja u opoziciji sa Plutonom (okultno, magija, zombiji itd.) ...
Zatim i Merkur kao vladar ASC-a na Regulusu, zvezda od malena, a sa kime, sa svojom porodicom (u cetvroj kuci) ... takodje Neverland ranch (njegov dom-4 kuca) napravljen za decu Merkur ...
Meni ova karta savrseno ima smisla ...

DA. A da je podzank u Strelcu imao bi najvise planeta iznad horizonta, bio bi izuzetno otvorene prirode, nametljivog karaktera, pun sebe, gledao bi da bude svuda vidjen po poznatim zurkama po holivudu, na crvenom tepihu itd, itd.. a on je bio vrlo zatvorena osoba, stidljive i ne sigurne prirode sa samo par veoma bliskih prijatelja. Na zurke nije isao a kad bi se i pojavio na ponekoj od njih, domacin i sve zvanice bi ostale u senci. Njegovo prisustvo izazivalo je ogromnu paznju jer je bio izuzetno redak slucaj na takvim mestima, bio je velika zvezda i idol ostalim kolegama zvezdama i mnogi ga nisu licno poznavali.
Mesec u Ribama na MC-u, Saturn na Desc, Sunce konj. Pluton u IV, vL. Asc. Merkur na vrhu IV - sve to zajedno daje povucenost, asketizam.

Doduse Saturn na Asc i u 1. polju hoce da da takve osobe ali pored toga mora biti jos aspekata koji ukazuju na isto a to svakako nisu stelijumi u gornjem delu horoskopa.

PS. Devica/ Blizanac tj. dupli Markur - pisanje, i stelijum u III polju - takodje pisanje. Sam je pisao svoje tekstove tj. bio je kompletni kantautor ( imao je tek par tudjih pesama i nesto saradnje sa drugim muzicarima - uglavnom je radio usamljeno ). Pisao je i poeziju i prozu, kratke price itd,itd... izdao je 2 knjige.

Poslednja izmena:
Volela bih kad bi postavili recimo Hitlerovu natalnu kartu...
Znam da je bio Bik-Vaga,sto mi je intersesantno jer i Bikom i Vagom vlada Venera,neko bi pomislio da ce u istoriju uci kao umetnik a ne najveci ubica.Mada se u mladosti bavio slikarstvom ali nisu ga primili na akademiju,zato je i puko :?
Dobra tema!
pozz
Hitler je bio veliki slabic i licno (svojim rukama) nije ubio nikoga. Cak je simulirao u I. Svetskom Ratu, pretvarajuci se, da je bolestan. Njegov jezik je ubijao, drugi su to radili, ubijali (sa veseljem) za svojeg velikog "Fuehrera".
Bas citam knjigu o njemu i njegovom zadnjem lekaru, gde je sve opisano o njegovom skolovanju i zdravlju. Neznam, da li je imao 8 razreda skole. Moram proveriti.
Da je bio neki slikar, nije ni to bio. Pokusao je, a nije mu mnogo uspelo.

V.

Back