NecuZvaqHocuQsur
Aktivan član
- Poruka
- 1.619
Srecica moja ... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

na jednom od foruma nadjoh Majklovo vreme rodjenja po kepleru 29.08.1958 23h 53min
http://i43.tinypic.com/20jhd93.gif bas mi je zao,bio je veliki muzicar
Otisao je nas Majki.
Jedino sto mi najvise bode oci pored opasnosti za zivot su cvorovi u primarnim direkcijama
Mesec dosao na juzni cvor a Sunce na severni.
Kada je tranzit u pitanju, ponovio mu se aspekt koji je imao u natalu: konj. Sunce -Pluton. Sa tim sto mu je ove tragicne godine tranzitni Pluton napravio trigon sa Suncem i ponovio sapekt iz natala. I kao sto vidite uopste nije bezazleno sto se u sve upetljao Jupiter na vladaru VIII- og Saturnu

Да, али ни ја не пронађох довољно за смтр.Otisao je nas Majki.
Jedino sto mi najvise bode oci pored opasnosti za zivot su cvorovi u primarnim direkcijama
Mesec dosao na juzni cvor a Sunce na severni.
Kada je tranzit u pitanju, ponovio mu se aspekt koji je imao u natalu: konj. Sunce -Pluton. Sa tim sto mu je ove tragicne godine tranzitni Pluton napravio trigon sa Suncem i ponovio sapekt iz natala. I kao sto vidite uopste nije bezazleno sto se u sve upetljao Jupiter na vladaru VIII- og Saturnu[/URL]

na jednom od foruma nadjoh Majklovo vreme rodjenja po kepleru 29.08.1958 23h 53min
http://i43.tinypic.com/20jhd93.gif bas mi je zao,bio je veliki muzicar
Да, али ни ја не пронађох довољно за смтр.Мислим да је за прогнозу потребно више аспеката.
![]()
A Jupiter konjukcija Neptun na MCu prave trigon prema njegovoj natalnoj konjukciji istih planeta ... doduse vise prema Jupiteru ... sumnjam da ce bilo ko znati sta se stvarno desilo sa njim ...

u isto vreme 180 natalni Mesec?
Preveliki je orbis za taj aspekt.
@Neptunijanka - Da, zamisli ti to ... Jupiter konjukcija Neptun trigon Jupiter konjukcija Neptun ...
nisam ni mislio da je povezano to sa smrcu, vec sa medijskom propracenosti i konfuziji, jednostavno nesto bitno je moralo da se desi sa Neptunom i Jupiterom egzaktno na MC-u, u njegovom zivotu pogotovu, steta sto su ostali faktori bili za smrt ...Pa i Neptun mu je vladar Meseca u trigonu sa Mesecomnisam ni mislio da je povezano to sa smrcu, vec sa medijskom propracenosti i konfuziji, jednostavno nesto bitno je moralo da se desi sa Neptunom i Jupiterom egzaktno na MC-u, u njegovom zivotu pogotovu, steta sto su ostali faktori bili za smrt ...
to
Majkl Dzekson je rodjen u podznaku Strelca sa Saturnom na ascedentu, to bi bilo oko podne. Saturn - kozha u Strelcu - vatreni znak - upale... Takodje, raspored planeta bi bio iznad horizonta, a vlad 9. u 10., kao i vlad. 10 u zenitu - slava....
... po njegovim recima rodjen je nesto posle ponoci...
A kada bi samo Saturn u Strelcu bio upala onda bi mnogo ljudi imalo upale ...
NJegova problematicna koza je zbog Venere (koza, pored Saturna) u konjukciji sa Uranom u kvadratu sa Marsom, takodje i problemi sa hormonima koje je imao.
Takodje ovde ima Mesec u desetoj kuci, a vladari desete mu aspektuje Venera (muzika).
Takodje kada bi bio tada rodjen Mesec ne bi pravio iste aspekte, a ovi aspekti ga savrseno opisuju. Mesec u desetoj se pobirnuo da bude svima poznat, a i vladar je druge kuce sto govori o velikim kolicinama novca koje kasnije nestaju pod cudnim okolnostima (aspekt sa Neptunom) Pogotovu egzaktna opozicija sa Suncem, problemi sa roditeljima, problemi sa vezama, cudna svest o svetu. A da ne spominjem simboliku : najveci uspeh u karijeri (MC) - Thriller night - pun Mesec za vreme njegovog rodjenja u opoziciji sa Plutonom (okultno, magija, zombiji itd.) ...
Zatim i Merkur kao vladar ASC-a na Regulusu, zvezda od malena, a sa kime, sa svojom porodicom (u cetvroj kuci) ... takodje Neverland ranch (njegov dom-4 kuca) napravljen za decu Merkur ...
Meni ova karta savrseno ima smisla ...
Hitler je bio veliki slabic i licno (svojim rukama) nije ubio nikoga. Cak je simulirao u I. Svetskom Ratu, pretvarajuci se, da je bolestan. Njegov jezik je ubijao, drugi su to radili, ubijali (sa veseljem) za svojeg velikog "Fuehrera".Volela bih kad bi postavili recimo Hitlerovu natalnu kartu...
Znam da je bio Bik-Vaga,sto mi je intersesantno jer i Bikom i Vagom vlada Venera,neko bi pomislio da ce u istoriju uci kao umetnik a ne najveci ubica.Mada se u mladosti bavio slikarstvom ali nisu ga primili na akademiju,zato je i puko :?
Dobra tema!
pozz