Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Приликом анализе твог карактера, користићу три личне планете: Марс, Венеру, Месец.

moze li neko ukratko da protumaci moju karti zanima me pluton na ic koj e u skorpiji i dosta aspektiran i ovaj veliki vodeni trigon hvala vam odnapred Ime: astro_2gw_marina_todorovska.19338.145433.jpg
Pregleda: 0
Veličina: 84,3 KB
Pogledajte prilog 537559
Svaka cast sve je tacno opisao si me ko da me znas i hvala ti puno.Mozes li mi reci za brak?
O braku kao takvom ne mogu ti puno reći jer postoji ozbiljna opozicija Marsa i Neptuna, ali i kvadrata koji se vezuju za tvoje Sunce. Ma kakav brak će biti okarakterisan popriličnim turbulencijama.
Mogu ti biti privlačni ljudi rođeni u znaku Device i Ribe, sa izraženim atributima Riba. Recimo, da su sitnjičavi, ali da vole da oproste.
Nažalost, postojaće konflikt jer ćeš u osobi koju voliš ponekad videti i osetiti kukavičluk, a kukavičluk te može izuzetno nervirati ponekad.
Čuvaj se ogovaranja, moguće je da ''osoba iz kraja'' u koju se zacopaš posle počne da širi glasine. Tebi stoji poznanstvo i afera sa nekom osobom ''iz kraja'', prvi put na nekoj žurci ili okupljanju, možda čak i u okviru tvoje porodice.
Sa VII u Ribama, tebe privlače sanjari, ljudi koji su popustljivi, koji su u stanju da budu ''negde daleko'' o kojim možeš da maštaš do mile volje. Ceo odnos prema braku je, blago rečeno, mutan. Ne može se dobro videti šta ti zaista želiš, ali po svemu sudeći to može biti dosta starija osoba ili te to može privlačiti na neki način.
Nemoj da te bilo šta od ovoga obeshrabri da konstantno pokušavaš da pronađeš svoju sreću, ali tvoje pozicije ne dozvoljavaju da budeš neko ko će da iskazuje i pokazuje svoja osećanja olako drugima.
Tokom 28-29-30 godine bi trebalo da sagledaš opcije koje se vezuju za vid, ali isto tako i da paziš na vid ili mogućstvo visokih temperatura. U svakom slučaju predeo od nosa do čela (možda čak i ušiju).
Tebi je Saturn relativno naklonjen kada budeš bila u braku, ali zahtevaće izuzetno napora da se održi sve na svom mestu. To će za tebe biti izazov i pristupaćeš mu kao izazovu.
Da li bi mi mogli videti u natalnoj kada mi stoji trudnoća?Bila bih veoma zahvalnaa sta je problem?
15.07.1993 10:30h N.Sad