DjuraMornar
Iskusan
- Poruka
- 5.284
Alo bre Bebo ,nije ti oivo "tesna koza" 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

))) ludilo!! fala bebo a boga mi i djuro!!
NevenaBGD:i daznate ne zaposlena sam .![]()
beba_toronto:Misijo svaka ti cast na ovom odgovoru))
MISIJA:Kada naucimo da se ponasamo kao ljudi prema LJUDIMA onda reci idu same bez uputstva za upotrebu...Pomogla si mi da produzim svoj smisao zivota, a ja to cenim i ne zaboravljam...
AKO postoji nesto gde mogu pomoci >>>TU SAM>>>

))beba_toronto:pa skroz je moguce da ce raditi u bolnici, ja mislim da ce raditi na nekom mestu koje ima veze sa hemikalijama...plus puno ljudi, rad sa ljudima....
apoteka, bolnica, kozmetika, kozmeticki salon ili prodavnica kozmetike, hemijska industrija, restoran, kafitj [alkohol}..tako nesto, i nesto od toga ili nesto slicno joj je mozda i profesija![]()
8-)DjuraMornar:pa kad si non stop u kafitju![]()
NevenaBGD:Ma ljubav bebo sestro slatka- pusti hemikalije sad!!!8-)
))
))
A nisam ni zahtevna mnogo, interesuje me samo ljubav. 
ops: beba_toronto:a PROTIV KOGA....?? mislim ta ljubav?))
daj da ga pregledamo))
ma znam to ali htela sam da mi neko kaze odokativno...ne da ja gledam.....razumes...beba_toronto:Djuro, imas opciju na astro com, da napravis kartu sinastrije, tvoje planete unutra, njegove spolja
stavi prvo sebe,
na Extended chart selection , izaberi na type of chart - synastry
A i on je neki zivahan tipNevenaBGD:@ Djura: Cekaj zeno pa njemu je 7 kuca u vagi.... Kako nemate veze maju mu. Ja mislim da ste bas super par. Cini mi se da niste zableseni od ljubavi nego onako lepo svesno znate sta radite i svesno birate jedno drugo. To je bas super. A i on je neki zivahan tip...coool.
DjuraMornar:ma znam to ali htela sam da mi neko kaze odokativno...ne da ja gledam.....razumes...