Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
NevenaBGD:
i daznate ne zaposlena sam .;)

pa skroz je moguce da ce raditi u bolnici, ja mislim da ce raditi na nekom mestu koje ima veze sa hemikalijama...plus puno ljudi, rad sa ljudima....
apoteka, bolnica, kozmetika, kozmeticki salon ili prodavnica kozmetike, hemijska industrija, restoran, kafitj [alkohol}..tako nesto, i nesto od toga ili nesto slicno joj je mozda i profesija;)

beba_toronto:
pa skroz je moguce da ce raditi u bolnici, ja mislim da ce raditi na nekom mestu koje ima veze sa hemikalijama...plus puno ljudi, rad sa ljudima....
apoteka, bolnica, kozmetika, kozmeticki salon ili prodavnica kozmetike, hemijska industrija, restoran, kafitj [alkohol}..tako nesto, i nesto od toga ili nesto slicno joj je mozda i profesija;)

Ma ljubav bebo sestro slatka- pusti hemikalije sad!!! :lol: 8-)

Da li bi neko bilo ljubazan da mi pogleda ovu kartu.Vreme ne znam...pa sam stavila proizvoljno....
Znaci samo se gledaju planete gde su i njhovi medjusobni odnosi...Nista kuce...
I jos nesto....u korelaciji sa mojom kartom kako stvari stoje....Mislim bacila sam oko i ocajno...ali ima li tu ovog Trogona Njegov Mars moja Venera ili mi se cini...?
Hvala

neznam postaviti natalnu kartu.. :oops:

ali:
sunce - škorpion
mjesec- strijelac
merkur -strijelac
venera - škorpion
mars - bik
jupiter -škorpion
saturn - strijelac
uran - lav
neptun -škorpion
pluton -djevica
ascendent - bik
medium coeli- jarac

ja.jpg

@ Djura: Cekaj zeno pa njemu je 7 kuca u vagi.... Kako nemate veze maju mu. Ja mislim da ste bas super par. Cini mi se da niste zableseni od ljubavi nego onako lepo svesno znate sta radite i svesno birate jedno drugo. To je bas super. A i on je neki zivahan tip...coool.

NevenaBGD:
@ Djura: Cekaj zeno pa njemu je 7 kuca u vagi.... Kako nemate veze maju mu. Ja mislim da ste bas super par. Cini mi se da niste zableseni od ljubavi nego onako lepo svesno znate sta radite i svesno birate jedno drugo. To je bas super. A i on je neki zivahan tip...coool.
A i on je neki zivahan tip

kad bi samo znala ko je ...videla bi koliko istine ima u ovome sto si rekla ;)

DjuraMornar:
ma znam to ali htela sam da mi neko kaze odokativno...ne da ja gledam.....razumes...

ma znam, samo ovako je mnogo tesko da se vidi...
bolje da su planete zajedno na jednoj karti:)
ostavi mi njegov datum rodjenja na priv,da poredjam njegove planete oko tvojih...
mislim da imas kvadrat njegovo sunce i tvoj mesec....a to ne valja
ali nisam sigurna ovako....a drugo ima tu mnogo sto sta da se gleda:)

Back