Natalne karte - analiza

Dakle za Milena 26..napisao sam ti nešto dok sam bio odsutan iz Beograda, ali s obzirom da sam danas lično upoznao Wima Wendersa i slikao se - još sam pod utiskom..tako da ..nadam se da se nećeš ljutiti ako tvoj horoskop bude ličio na "Nebo nad Berlinom"..!!! :)
 
Za Milena26..preporučujem toplo»Schiller-I feel you»..
..anđeo se polako spušta sa neba, sa osmehom ali opet i sa toliko neke iskonske tuge on posmatra tebe – duplu bičicu sa mesecom u vagi, dete rođeno da se raduje i uživa u životu..I priseća se kako je nekada i on kao sada ti bio takav, sve dok nije.. Spušta se lagano – jer on može da lebdi, na krov obližnje zgrade i posmatra kako odlaziš u samouslugu i kupuješ neke sitne stvari..gleda te, kako meriš pogledom svojim mekim – vekne, tražeći onu koja je nekako punija i lepša od ostalih..kako pred kasom dodaješ u korpu poneki čokoladni slatkiš..kako se osmehuješ momku iz kraja ispred prodavnice i veselo mu otpozdravljaš..kako kod kuće sediš ispred ogledala i dugo, dugo se gledaš..kako kasno uveće dok ležiš u krevetu razmišljaš..(jer anđeli to mogu!)..o svom lepom momku(duploj vagi), tako slatkom..o tome šta ste sve prošli i kako..On koji je anđeo, ali pritom nije u belom – prilazi tvom krevetu i prolazi svojom rukom po obodima tvoje lepe kose..Ti osećaš nekakvo prisustvo u zraku – ali ne znaš čije i ne znaš kakvo!I ..onda nastavljaš da razmišljaš o svom sadašnjem dečkiću sa kojim si već 3 godine (dakle krajem 2002 godine i početkom 2003 dva veoma jaka aspekta –progresivna, Sunce kvadrat Saturn radix njihov je trigon,Jupiter kvadrat Čvorovi radix je isti aspekt ali je 9.XI 2002 on egzaktan, i ono što sve to okida Mesec u trigonu sa Suncem između 16.XI 2002 i 14.I 2003 i Mesec sekstil Jupiter od 4.XII 02 do 3.II 03, kao i ono odlučujuće Venera sekstil saturn radix kvadrat koja traje tokom cele 2003godine – dakle predpostavljam da je momak barem 4 godine stariji, ako ne i više), ali sa kojim ti je u poslednje vreme sve više nekako neodređeno..još od kraja avgusta prošle godine si počela da se pitaš – da li je to onaj pravi?, jer na seksualnom planu si otkrila..a i počelo je da ti smeta..
..anđeo se odaljava od misli i polako dodiruje te naglašene obline, taj «cvijet od blata»(venera kvadrat saturn radix), to simpatično, umiljato i mazno, ali preterano samoživo stvorenje – koje bi stalno kao mačka želelo da prede,..prelazi prstom preko usana kao stvorenih za ljubljenje..
..zatim, pošto je prošlo mnogo vremena, anđeo odlučuje da se udalji jer ima i drugih ljudi kojima je potrebno pomoći i odlazi..
...nastaviće se...
 
Možda sam lud ili mi nije dobro, ali moram nešto da ti saopštim..
Ustvari da ti objasnim šta je opasnost svega, a ti to shvati kako hočeš:
- da ti digneš sve četiri u vis jer je to pobogu - gotova stvar!
- da ti pomisliš da moraš da uradiš ovo..da bi došlo to što se tebi sviđa da čuješ!
- da počneš da prenebregavaš mnoge druge stvari znajući za ovo!!!
- da počneš da se smeješ i ne možeš da se zaustaviš, pa bi samim tim i umrla sretna..
Dakle, ipak nastavljam a ti se snalazi..
Izvukao sam delić slike iz kaleidoskopa..Venera je tvoj konačni dispozitor i nalazi se u prelepom, čulnom znaku Biku – ona vlada svim što možeš da zamisliš..ona je bog i batina(Saturn je tu uz Marsa samo da pripomogne) i odlučuje o večini stvari..ona gospodari i vladarem druge kuće(koja je bitna za novac i novčana pitanja) tj. Merkurom preko Sunca-Marsa..ona gospodari i vladarem VIII kuće(koja je bitna za pitanja nasleđa i novca dobijenog od drugih) tj. Jupiterom preko Meseca iz šeste kuće..isti taj Jupiter se nalazi u II kući i daje u nekom trenutku bogatstvo i kuću preko posla jer je Mesec u konj. sa vrhom VI kuće – koja je opet u znaku Vage, tj prikazuje pravo!!Konj. Meseca sa Severnim mesečevim čvorem- orbis manji od stepena(samo u takvim slučajevima ozbiljno razmatram čvorove), koji daje pa daje i pri tom je u konj. sa vrhom VI kuće – daje veliku dobit preko posla..
Malo samo da dam još jednu digresiju..ja smatram, ma siguran sam da nisi rođena u 6h – već stavljam korekciju od jedno 6 minuta, i onda su Mesec i Severni mes.čvor u egzaktnoj konjukciji sa vrhom VI kuće!!
..prema tome – dabome!! Ma o kakvom siromaštvu ti to meni govoriš – ubeđen sam i stojim iza toga da ćeš imati novca i to setićeš se ovih mojih reći u periodu od 37 – 39 godine, znači u vreme konj. Venere sa Merkurom i zatim Jupiterom!!!
S obzirom na sve prethodno rečeno – molim te izigravaj Šerloka i reci nam svima koji zabezeknuto čekamo da nešto gukneš ( a imaš ipak malo dublji glas povremeno i obožavaš muziku!), šta će biti sa tvojim poslom ove godine kao i sa pravosudnim..??
Ma neću više ništa da ti pričam..mislim da zaslužuješ da večeras nastaviš da razmišljaš u krevecu o ovome i onome..a ja ti obečavam da ću ako sretnem anđela da mu šapnem da te ponovo poseti i to posebno tamo negde – kada ti to bude baš potrebno!!!
 
S obzirom da se Usamljena mala ne javlja čak ni na privatnu poruku - možda ću ubaciti još nekog u raspored, ali to ću da ostavim do sutra u 23h59m..
Znači ako se .već znate ko ne javi do sutra u to vreme uleće KVISKO..
Pozdrav svima i toliko za večeras!!
 
Moram i ovim putem da se zahva.im Silku. Nadam se da svi shvatamo da on "trosi" svoje slobodno vreme na nas, dokone, iako mozda na taj nacin u izvesnoj meri usavrsava sebe i vezba svoja znanja. Svejedno, on to radi i za nas i ja sam mu veoma zahvalna sto je odvojio delic vremena i pozabavio se konstalacijom zvezda u vreme mog rodjenja. Hvala Silko!
 
Silko:
S obzirom da se Usamljena mala ne javlja čak ni na privatnu poruku - možda ću ubaciti još nekog u raspored, ali to ću da ostavim do sutra u 23h59m..
Znači ako se .već znate ko ne javi do sutra u to vreme uleće KVISKO..
Pozdrav svima i toliko za večeras!!
Ma ne brini se javiće se devojka nemoj da budeš tako nagao ;) Ne verujem da bi propustila ovakvu prilku,verovatno je zauzeta.
Ne znam zašto sam vam ovo rekla,ali ne moze da škodi ;) :-D
 
Silko:
Mala rekapitulacija – sledeći redosled: Milena26, Usamljena mala , daVinci, Kissable, Tasha_bg, Truman, Acof, Neptunijanka, LUDICA, Zelena_zabica ,Alexb, Cecaa, Baki 75, Enigmas, Kao Kraba, Leptir01, Love_girl , Crocodile, Biklav,Ljubicaaa,TMX,Anchi 97, Jewel , TuznaBeba ,Max Rockatansky...i
normalno u zadnjem trenutku to jest poslednji će biti Majoneza - to je kraj liste za sad!
Zamolio bih Usamljena mala i daVinci da mi se jave na private sa opštim podacima ako ih interesuje nešto detaljnije da čuju o sebi..
..ako ne, onda recimo imam nove opservacije o DaVinčijevom kodu - pa recimo mogu i o tome da pišem, je li? Ili o tome kako je teško biti usamljen dok se nekom piše horoskop!
Pozdrav svima!!

A,zasto mene nema na listi?:((((Zanima me ,da li cu posle kada zavrsis sa njima,odnosno uopste hocu doci na red ili ne,da znam ako ne da se onda ne nadam?:(((((


POzdrav:)

Oliji
 
*Zvoncica*:
Ma ne brini se javiće se devojka nemoj da budeš tako nagao ;) Ne verujem da bi propustila ovakvu prilku,verovatno je zauzeta.
Ne znam zašto sam vam ovo rekla,ali ne moze da škodi ;) :-D

Vrlo si u pravu - svaka čast, Zvončica prava..!!!
Ovo je još jedan dokaz da ima vidovitih ili u najmanju ruku veoma osetljivih ljudi..koje sve što se događa u okolini - jako,ali baš jako pogađa!!

dakle, da..Usamljena mala se javila..i to bi bilo to!!!
 
jewel:
Eto sad....pa ja treba da cekam jos mjesec dana a vidi sta si napisa'o....do sad sam dnevno 10 puta gledala dokle se doslo s analizama a sad ne preostaje nista drugo nego da visim na ovom forumu :(([/QUOTE

Pa pravo da ti kažem baš nešto razmišljam o tvojoj poruci..i odlučio sam - ako ti ne odgovara to a ti lepo se otkaži a onda ćemo da izaberemo nekog drugog!!!

P.S. ja sam u hodu između brzine i kvaliteta odlučio ono drugo..
P.P.S. jes da si mi miljenica ali ću ti reći i ovo..ako hoćeš brže tu ti je recimo AstroWorld ili vuk11..
 

Back
Top