Gost
uopsteno, s obzirom da do sada nisam nikada radiladip3:Ako neko zeli da mu pogledam horoskop, neka napise sta ga zanima i datum, vreme i mesto rodjenja.
natalnu kartu i horoskop,
27.02.1978.
16.00
Kraljevo
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uopsteno, s obzirom da do sada nisam nikada radiladip3:Ako neko zeli da mu pogledam horoskop, neka napise sta ga zanima i datum, vreme i mesto rodjenja.
17.08.1978.dip3:Ako neko zeli da mu pogledam horoskop, neka napise sta ga zanima i datum, vreme i mesto rodjenja.
dip3:Ako neko zeli da mu pogledam horoskop, neka napise sta ga zanima i datum, vreme i mesto rodjenja.
Ninanina:za 09.07.1972. Beograd, 09:15, zdravlje, ljubav najpre
Hvala unapred
dip3:Ako neko zeli da mu pogledam horoskop, neka napise sta ga zanima i datum, vreme i mesto rodjenja.
Molim vas da se ogranicite na jedno pitanje - npr. ljubav ili posao.
A mesto rodjenja?kaya:bas bi bilo lepo kada bi mi odgovorio,uobicajeno,ljubav,posao,zdravlje
09.05.1978 10:55
Podznak na 29 stepeni Vodolije, Venera u Lavu, Mars i Merkur u Devici, Mesec u Jarcu.petra:dip3:Ako neko zeli da mu pogledam horoskop, neka napise sta ga zanima i datum, vreme i mesto rodjenja.
Ovo je super ideja!
Dakle: interesuje me ljubav i brak i zdravlje
6.08. 1976.
Beograd
19.30h
A pitanje je?Crnka:28.05.1970
8:20
Beograd
Koje godine?Elena:Ti stvarno genije!
Molim te ja sam rodjena 6 decembra,a on 16 marta iste godine. dali imamo uspeha kao par slicnosti razlike... unapred hvala
dip3:A mesto rodjenja?kaya:bas bi bilo lepo kada bi mi odgovorio,uobicajeno,ljubav,posao,zdravlje
09.05.1978 10:55
Ti si dakle Strelac-Lav, Mesec u Strelcu, Venera u Strelcu, Mars u Vagi, Merkur u Skorpiji...Imas cak sest planeta u polju ljubavi, sto je ujedno i polje srednje skole, nije ti dosadno, i ove dve stvari jesu vrlo vazne u tvom zivotu.Bilo bi dobro sa ovim planetarnim rasporedom da se bavis sportom i nekom umetnoscu.Izlasci su takodje bitni za tebe.U ljubavi ti je bolji stariji muskarac (bar 8 godina razlike) i neformalna veza.Svoje ljubavi upoznavaces na mestima za zabavu.Mozes imati tajne ljubavi i paralelne veze.Odgovaraju ti osobe u znaku Vage i Vodolije, zatim Blizanci.Povoljan period za novo poznanstvo je prva polovina oktobra meseca.Posto ti tranzitni Jupiter prelazi preko podznaka pazi da u ovom periodu ne nabacis koji suvisni kilogram.JaH_G|rL:Jel mogu i ja?
21.11.1987.
21:07
London
Ribe-Lav, Mesec u Skorpiji, Venera i Merkur u Ribama, Mars u RakuAnonymous:uopsteno, s obzirom da do sada nisam nikada radiladip3:Ako neko zeli da mu pogledam horoskop, neka napise sta ga zanima i datum, vreme i mesto rodjenja.
natalnu kartu i horoskop,
27.02.1978.
16.00
Kraljevo
Generalno, imas srece u ljubavi.Venera ima lepe aspekte, a i vladalac polja ljubavi.U nekom trenutku mozes imati i dve paralelne veze, i tajnu ljubav.Prvi brak moze se zavrsiti razvodom, tj. moguce su neke svadje i sukobi.Drugi bi onda bio mnogo srecniji.Odgovaraju ti Blizanci i Ribe, zatim vazdusni i vatreni znaci uopste.Saturn je u tranzitu na tvoju natalnu Veneru, sto nije povoljno za ljubav, ali od jula, avgusta meseca stvari ce se poboljsati.Vec sredinom juna moze pasti neko novo poznanstvo.bella:01.08.1977.
Kraljevo,07.30.AM
Ljubav malo konkretnije
I sa kojim znakom se najbolje slazem