orhideja777
Zainteresovan član
- Poruka
- 227
Posle sta covek da misli 
♀
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako nastaviš da se baviš ezoterijom bukvalno si ćaos. Sa ovim šatro ''paklom od života'' teško da je ASC Vaga...
Vremenom ta zanimljiva šašava devojčica kojoj treba pažnja i znanje pretvoriće se u dotrajalu olupinu kojoj nema spasa.
E to ti je taj MO-SA u 8, i magični vitez u 5 je već gotov. Juri pare, leči se od tih silnih oboljenja i to ti je to...Umereno sa lažima...
Za ovo zum u glavu ako te vidim![]()

Informacija je stigla do tebe. Poz![]()
Razmišljam kako se ne vidi epilepsija u karti
Čak nemaš ni jedan aspekt sa Algolom koji ume da je uzrokuje
Kao i Uran afliktovan sa Marsom jer to je vrsta električnog pražnjenja
Ali zato vidim karmičke dugove i porodične kletve
ne mislim da ti išta u glavi faliNe znam sve je moguce,pa mozda jer imam samo parcijalnu a ako se vec tako razmislja mozda jer me demoni opsedaju i hoce da se igraju u tim momentima hahakao Isterivanje djavola iz Emili Rouz. A i nemam je dijagnostikovanu citav zivot mozda je i zbog toga niti imam epilepsiju uzrokovanu povredama i abnormalnostima mozga kao sto je to uglavnom u dosta slucajeva. Moguce da je pokazano kroz neku drugu fiksnu zvezdu jer ih ima kod mene s aspektima i u konjukcijama i na pozicijama planeta bas dosta, ili to sto su pojedinci naveli problemi s glavom ili nervima itd.
ne mislim da ti išta u glavi fali
Pod karmičkim dugom predaka mislim na nezaslužene probleme koje imaš i koji se tako manifestuju
Nije to opsedanje demona
možda je njima neko nešto uradio pa se prenosi na potomkeJa sam iz sale napisala opsedanje demonaJer neki epilepsiju povezuju sa tim kao onaj film Isterivanje djavola iz Emili Rouz.. Moguce da su karmicki dugovi takodje ali ne znam kakvi to dugovi mogu biti? Niko nista bas bas lose nije uradio,mada sad kad bih tako gledala onda moguce i neka reinkarnacija nekog bivseg predaka jer je dosta njih neposteno stradalo u nesrecama,nasilju ili ratu itd..
karmom sve objašnjavamo,bar mi budistiJalov je to posao ako ćemo karmom da objašnjavamo takve stvari.
možda je njima neko nešto uradio pa se prenosi na potomke
Ali samo MOŽDA
To su samo nagađanja i eventualni potencijali

pa sama si u prethodnom komentaru objasnila, to su nagađanja i potencijali. Na to sam i mislila.karmom sve objašnjavamo,bar mi budisti
E sad mnogi pogrešno tumače taj termin kao neku sudbinu
Karma se menja,to jest mi je stalno stvaramo, a sudbina ne
Razmišljam kako se ne vidi epilepsija u karti
poslusaj ga