Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo sta imas Djuro
2 sunca u opoziciji

Sun opposed Sun
This comparative combination is not unusual in marriages. Opposites do attract and this opposition is basically a relationship aspect. You balance each other and complement each other's deficiencies. There is a strong attraction and you are important to each other. However, there can also be a clash of wills and egos, and you must respect the other's personal autonomy if you are to get along. Any attempt for either to be the boss will meet with opposition. Nonetheless, this is a good aspect for sexual and romantic connection.

znaci nije lose, dva suprotna sveta koja se privlace i ako su dovoljno pametni da to shvate i pocnu da se dopunjuju umesto da svako vuce na svoju stranu, mogu mnogo da nauce jedno od drugog i da popune jedno drugom praznine u umu i dusi..
a ovo kad su dve suprotnosti u pitanju je i najlepse jer ako opstane veza onda ucenju nikad kraja , stalno ucis nesto novo, i stalno je zanimljivo, nikad dosadno kao kad su 2 jako slicne osobe u vezi:)

Njegovo sunce i tvoj mesec nisu u kvadratu....sto je dobro..nisu ni u kakvom aspektu..
da su u konj. to bi bila fatalna privlacnost..a to nije bas dobro :)

Tvoj mesec i njegov merkur su u kvadratu

Moon square Mercury
This aspect produces difficulty in communication and with general understanding one another regarding everyday practical domestic affairs and family matters. There may be disagreement over diet, personal hygiene, neatness and order in the home, and the handling of personal affairs. Mercury tends to operate on a more intellectual and rational level, while the Moon responds on an instinctual and emotional level. Mercury is likely to view the other as over-emotional and unreliable, while the Moon person sees the other as overly critical and insensitive. A good deal of time may be spend discussing these differences with little resolve.

Evo ga moj solarni za godinu dana, do sledeceg rodj. pa neka neko pogleda ako hoce:))

jok nije ovaj dobar, zaboravila na mesto:)))

evo ga, pravi:))

BebaSolarToronto17_40.gif

Truman:
u prevodu fora je u tome koliki ti je iq. Sta tu ima da se otvara um, il si telegentan il nisi?!

postoji mnogo razlicitih dimenzija inteligencije...npr tehnicka i prakticna
postoje ljudi koji su inteligentni na nacin da imaju odlicnu memoriju i mogu da zapamte mnogo informacija i formula....i da su npr sposobni da tehnicki rese mnoge zadatke...
ali nemaju prakticnu inteligenciju, ono sto bih ja nazvala inteligencijom osecaja....
da sve te informacije povezu u celinu ili jednu s drugom po potrebi i da to akumulirano "znanje" odnosno samo gomilu nepovezanih informacija primene u zivotu, na nekom problemu,
neki ljudi to ne umeju, akumuliraju informacije ali to je sve...
neki ljudi su visoko inteligentni u tom smislu, ali nemaju onaj osecaj da stvari mogu da saznaju i sopstvenom spoznajom , da ne moraju da ih uce iz nekih knjiga, i da slepo samo prihvataju i slede tudja otkrica i misljenja,
postoje i razni nivoi inteligencije...npr covek je super inteligentan u odredjenoj oblasti sta god da je, ali ima "plafon" u razumevanju nekih drugih ili visih stvari...
tako da je inteligencija diskutabilna..

I postoji jos jedna jako tuzna stvar kod ljudi, mislim posebno nasih....
predrasude, koje im ne dozvoljavaju ni da "pridju" nekom znanju, filozofiji ili itd....jer ce biti ismejani od strane porodice, sredine u kojoj zive, ljudi s kojima se druze...i onda ta primitivna okolina formira njihov stav prema svemu, time sto usadjuje dogme u njihove umove...to je strah od osude...
a primitivna sredina se obicno podsmeva svemu sto je vise i dublje, sto potice iz vise svesti...jer to ne razume...a podsmeh se radja i iz mrznje prema svemu sto im je strano i nedokucivo...jer je na mnogo visem nivou svesti od njihove...
primer su npr. ovi sto dolaze sa strane i sto se podsmevaju astrologiji i nama ljubiteljima astrologije..
a ustvari sami ispadaju smesni....

PA DA POKUSAM I JA
uporedni horoskop sa sledecim aspektima
sunce kvadrat sunce
sunce trigon jupiter
mesec trigon merkur
mesec opozicija venera
mesec trigon mars
mesec konjukcija saturn
sunce kvadrat venera
venera trigon jupiter
sunce kvadrat mars
mars trigon jupiter
sunce konjukcija uran
nadam se da nisam nesto preskocila,nije strasno i ako jesam...Bebo sta mislite ,ti i Djura o ovome?

Bebo, nije bas odlican, ali ni strasan, mozes da zaradis trgovinom vezanom za star nakit koji dolazi sa istoka(antikviteti), onaj Neptun se namestio na dsc, jako je interesantno da te ove godine Bog cuva, narocito sv. Nikola... a i sv. Petka...

Jamacha:
Bebo, nije bas odlican, ali ni strasan, mozes da zaradis trgovinom vezanom za star nakit koji dolazi sa istoka(antikviteti), onaj Neptun se namestio na dsc, jako je interesantno da te ove godine Bog cuva, narocito sv. Nikola... a i sv. Petka...

Ako sam ga ja napravila dobro uopste:)
jer ja sam u torontu, i moram solar da napravim za mesto u kome sam, pa sam onda pomerila vreme da bih dobila Sunce i ostale aspekte na tacnim pozicijama u znaku kao u natalu.....
zato gore pise born in Toronto:))
inace sam rodjena u bgd:)))

Back