DjuraMornar
Iskusan
- Poruka
- 5.284
Misija....odlicno,evo sada cu da pogledam kartu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Truman:Vauuuuuuuu, pa ja sam prosvetljen8-) Jeste bio sam lenj iz prostog razloga sto prosli put kad sam pratio neka uputstva nije funkcionisalo. Lako je to reci - idi izvan predrasuda ils. tj. lako je teoretisati ali u stvarnosti je to mnogo teze uraditi jer prosto nisi svestan toga dok delas. Lako je tebi da ovde mudrijasis ali mogu da se kladim da bi prva pala na nekom prvom licnom iskusenju
Ili bi mi rekla kako si se ti "prosvetlila". Ne znam, razmisljam ko bi i kako od mene mogao traziti na faxu da otvorim um, tamo profani samo traze da naucis gradivo nemaju bas vremena za metodiku. Doduse, mozda mi neka fina koleginica pomogne
p.s. hvala na postavljanju natalne

)))
))
...fora je u otvorenom umu..ne u nekom znanju koje nabubas , vec u "klikerima", a kad ih imas ne moras da bubas
MISIJA:Misija,tumacenje ti je na "Tum. natalnih karata "....![]()
DjuraMornar:Misija,ako imas jos nesto detaljnijew da me pitas ja sam tu![]()
I molim te ne zameri ako sam nesto pogresila![]()
MISIJA:Oprosti, morala sam malo da nestanem - obaveze...Nisi pogresila -KOD MENE NEMA LJUTNJE,svi smo ljudi i trebamo biti LJUDI i u greskama-razumes? Ljubim TE,
hvala na svemu, sutra TI ponovo pisem...CMOK - lepe snove ...
))beba_toronto:Trumane, ja polazem ovde iz taka bez problema...prosli put sam jedina polozila iz prvog od 15, a jedina ja i 14 rodjenih kanadjana kojima je maternji engleski....da ti ne kazem sta sam polagala...
pa engleski jezik))
ostali su morali da polazu ponovo...fora je u otvorenom umu..ne u nekom znanju koje nabubas , vec u "klikerima", a kad ih imas ne moras da bubas
![]()
jeste. A sad mi treba ti meni opet ako moze?DjuraMornar:Ja se secam.Pa tumacili smo zajedno...ti meni ja tebi ...?
![]()
cekaj da probam ja jos jednom. ako ne uspem javljam.
)))) pa ja sam genije!!! Cak nije ni ona dzambo dimenzija!
)))
izvini tj jeste samo jemalo pomereno sve u stranu ja cu da stavim ponovo, ali ako ti je dosta razumecu
DjuraMornar:Ti mora da se salis...![]()
)
))
))
))
_a i ne radu u Bolnici 
DjuraMornar:Pa dobro ,sve ostaje isto,samo nece u Australiju_a i ne radu u Bolnici
![]()
))DjuraMornar:Pa dobro ,sve ostaje isto,samo nece u Australiju_a i ne radu u Bolnici
![]()
))