Djuro a bas sam htela nesto da mu kazem na tu temu

) kad sam pogledala u njegovu kartu ima Plutona iz Prve u trigonu sa Merkurom iz 9....
htela sam da mu kazem da ce u toku fakulteta od njega biti "trazeno"[moguce] na ovaj ili onaj nacin, kroz ucenje ili mozda nesto drugo da OTVORI UM, da se oslobodi dogmi i predrasuda, i bolje da to uradi ako to bude "zahtevano od njega" jer bez toga nema razumevanja stvari, a ako nema razumevanja stvari nema ni razumevanja fakulteta

))
A jedna velika predrasuda ljudi je da su ove neke "operacije" na netu ili na kompu mnogo teske ....i da oni to ne umeju da urade jer je tesko a da nisu ni probali, da nisu ulozili ni pola mozdane celije u to

)) a ustvari je tako prosto ko pasulj

Tako da ja mislim da Truman ima isti problem, on misli da je ovo nesto komplikovano i samo na blagi pogled je uvrteo sebi u glavu da on to ne ume a nije ni probao

)
e pa da, tako nece nikad zavrsiti fakultet
Trumane, zavrsices, ne znam da li u roku , ali zavrsices, samo ako otvoris um, ako nastavis da ubedjujes sebe da su stvari teske i da ti jednostavno to ne razumes, e tako neces nikad zavrsiti

kazem ti to ce biti trazeno od tebe....tako da ocisti um sad od svih predrasuda i dogmi....i idi umom IZVAN svega sto ti je do sad uprogramirano u mozak kao krajnja i nepromenljiva istina...i kreni dublje u univerzum...i neces imati problema

ako ti zaskripi potrazi pomoc prijatelja i ljudi koje poznajes i nemoj da te obeshrabri ako ti neko odbije pomoc, jer mnogi ce ti pomoci, posebno prijatelji iz detinjstva....
imas veliku energiju povezanu sa 9. kucom .....i iskoristi je , ne budi lenj i zavrsices, i nikad nemoj da mislis o sebi da si GLUP i da nesto ne mozes, i ne umes, i ne umes da shvatis....jer nisi glup, to su samo dogme cvrsto ucaurene u tvoj um, a dolaze sa strane, ucaurene od strane drugih a da toga nisi svestan, pa ocisti sve to, i pocni sam da istrazujes i faks i sve ostalo...i bices OK