NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Pa ovako, ima problem s bubrezima(ima neku cistu) i nogama. A sto se tice posla dal' da ostane na poslu na kojem je sad(radi na teniskim terenima;sluzi pice, zakazuje termine, itd...), il' ce doci neki bolji, iako je u srednjim godinama? Karta na 113. str!

Poslednja izmena:
E, konacno sam ti je "nacrtala" ponovo..da ako je ponovo zaturim negde :dash:
Vidi, nisi mi rekla kada planiras to odn. uslov su pare koliko sam skapirala..Ja ovako gledano, povrsno, sa tranzitima, ne znam koliko to mogu da budu pare uskoro u nekom vecem obimu. morala bi da mi naglasis odakle, sa koje strane ocekujes novac, da povezem to sa planetama, da vidim kad to moze pa tek onda gde da se to "prosledjuje" dalje, moze li da ima veze sa nekim poslom dodatno. Promene koje planiras treba da budu na dugorocnije vreme, a to jos nije sazrelo, rekla bih, treba da prodje bar dve godine za nesto vise, smisaonije, kako bih rekla, sada je nesto samo u planu ili nije konacan oblik dobilo ni u tvojoj glavi. Tebi ce svakako Jupiter u Vodoliji da bude pozitivan u nekom momentu, pocetkom 2009 godine, mozda je to neko najbrze, da kazem tako ili najrealnije vreme za neki pocetak "sirenja" ali mi ne lici na konacan i dugotrajniji oblik ni tada..kao da je samo uvod kroz koji prolazis..

pa lovu na koju mislim bi trebalo da kasiram tokom juna, ne verujem da se moze oduziti dalje od pochetka il ev. sredine jula...to je plafon, po meni, poshto je pitanje papirologije na kojoj se vec uveliko radi... inache, imam par ideja u glavi ali kao shto ti vec reche konachnu odluku josh nisam donela niti zelim pre zavrshetka stvari koje se rade...

Sve su mlade i tako mnogo ih ima, i ne vidim da je neko napisao kako ima divnu vezu s nekim deckom ili devojkom i kako su srecni, ovo je da se covek ubedaci skroz:((((

Pa vremena su se promenila, nije kako je nekada bilo, mnogo burniji zivot se vodi nego kada je bilo nase vreme, mi smo tu negde slicnih aspekata..stavovi i pogledi su drugaciji kod njih, u globalu o svemu, "rastu" u ludo i promenljivo vreme, posebno ovde kod nas, sve to ima svoje..mladi i nedovoljno zreli, neispunjeni, sa osecajem da su vec spremni za zivot i da je on vec prosao pored njih u 2o-tim..sve to ima svoje..Obicno ovakve forume i posecuju oni koji ili imaju interes za novim znanjem ili interes da razumeju i rese neke svoje probleme, tesko da ce oni koji imaju ispunjen emotivni zivot da se beve pitanjem "reci mi..." sem ako ih bas astrologija kao astrologija ne interesuje posebno..Mislim da ima i onih koji se nadju ispunjeni, bar delom u mladjim godinama ali i sama znas koliko smo "karmicki duzni" bar do 28,36 neke stvari da odradjujemo ,da odredjene stvari prolazimo, a zaista je surova istina da covek jedino uci kad ga "muci" ili "boli" kad mu se nesto ne da na tacni, kad ulozi trud i rad da nesto ostvari i tada to postuje..sve sto dobije na "tacni" nekako brzo zaboravi...Bar tako mislim ja posle toliko godina i mnostva ljudi i njihovih sudbina pred ocima..

pa lovu na koju mislim bi trebalo da kasiram tokom juna, ne verujem da se moze oduziti dalje od pochetka il ev. sredine jula...to je plafon, po meni, poshto je pitanje papirologije na kojoj se vec uveliko radi... inache, imam par ideja u glavi ali kao shto ti vec reche konachnu odluku josh nisam donela niti zelim pre zavrshetka stvari koje se rade...

Iskreno duso, sem Marsa u tvom 2 polju ja ne vidim vece novcane transakcije do kraja meseca , cak ce saturn da bude u kvadratu sa Merkurom a i Suncem koje vlada 2 poljem novca pa ti papiri mogu da se malo oduze..verovatno da bi solar pokazao konkretniju situaciju ako tranziti na to ne ukazuju direktno ali ja sada, ovog momenta nisam u prilici da radim sve to odjednom..U svakom slucaju, poznata ti je situacija izmadju 5-20.6.2008.

Iskreno duso, sem Marsa u tvom 2 polju ja ne vidim vece novcane transakcije do kraja meseca , cak ce saturn da bude u kvadratu sa Merkurom a i Suncem koje vlada 2 poljem novca pa ti papiri mogu da se malo oduze..verovatno da bi solar pokazao konkretniju situaciju ako tranziti na to ne ukazuju direktno ali ja sada, ovog momenta nisam u prilici da radim sve to odjednom..U svakom slucaju, poznata ti je situacija izmadju 5-20.6.2008.

ok vip, hvala ti puno...:D

evo da nije sve da se ubedacite..ja sam i sama i nisam,ali se osjecam ok:)ima vremena za sve,kao sto vip kaze mladi smo mi:)) mene zanima hocu li uspjeti da upisem planirani fax?i sa ovim deckom sa kojim sam sad..da li mogu ocekivati neku normalniju vezu (duzu od mjesec dana bar:))ili ce i to da pukne )
hvala unaprijed i vip nova fotkica je preslatka,pravi je andjeo...

a ovi usamljeni,polako...ima vremena,sreca se ne trazi,ona dodje sama,a sam zivot je sreca samo treba da ga gledamo i gradimo tako;)

Zamolila bih ako neko moze da postavi moju natalnu kartu na forum,nemam konkretno pitanje sada,mozda cu nekada nestoi pitati samo bih htela da nesto sada da uporedim.Elle je procitala moju zalbu:twisted:.Ako neko zeli moze i sam da procita na temi iskustva sa astrolozima i ne opece se kao ja i pre toga proveri sta konketno za kog astrologa podrazumeva tumacenje natalne karte.Ja ne mogu da otvorim na astro.com. jer imam ogranicenje od administratora firme,otvorimi prvu masku,ali nece i sliku.Hvala unapred:heart::heart::heart: 1.06.1982. u Trsteniku u 6 i 45

Pa ovako, ima problem s bubrezima(ima neku cistu) i nogama. A sto se tice posla dal' da ostane na poslu na kojem je sad(radi na teniskim terenima;sluzi pice, zakazuje termine, itd...), il' ce doci neki bolji, iako je u srednjim godinama? Karta na 113. str!
Pogledacu cim nadjem malo vremena slobodnog
evo da nije sve da se ubedacite..ja sam i sama i nisam,ali se osjecam ok:)ima vremena za sve,kao sto vip kaze mladi smo mi:)) mene zanima hocu li uspjeti da upisem planirani fax?i sa ovim deckom sa kojim sam sad..da li mogu ocekivati neku normalniju vezu (duzu od mjesec dana bar:))ili ce i to da pukne )
hvala unaprijed i vip nova fotkica je preslatka,pravi je andjeo...

a ovi usamljeni,polako...ima vremena,sreca se ne trazi,ona dodje sama,a sam zivot je sreca samo treba da ga gledamo i gradimo tako;)
videla sam pitanje..

Moze li neko da mi izradi natalni horoskop, 07. 10.1973. Sarajevo, 8:30 ujutro. Hvala! :confused:
kao sto rekoh, to tesko da neko moze, sem da ti izradi kartu umesto tebe i odgovori na neko jasno i konkretno pitanje

Poz svim forumasima Krstarice. Vip mozes li da mi kazes nesto u vezi braka i posla, posto ne znam sta ce na kraju biti sa mojom firmom. Unapred hvala:)

Brak je u krizi ..vrlo, vrlo..za kompletniju sliku treba i karta partnerke, javi se sa njom na pp pa semo o detaljima, nije bas sve za javni deo, a o poslu ..firma je tvoja ili samo firma u kojoj radis..budu jasniji pa cu pogledati..

Cao,Vip,htela bih da te zamolim da mi kazas nesto o bracnom partneru,ako mozes.Interesuje me licnost,njegov opis ukratko,eto,ono koliko moze da se vidi iz moje karte.Hvala ti puno na trudu i svakom odgovoru.Pozdravljam te.Ja sam postavila kartu,ranije,ali na temi NATALNI HOROSKOP,ako treba postavicu i ovde.

Mars u 5 je bas po tvom zapao za oko..no, ja bih rekla..vidi, cuvaj se trudnoce jos neko vreme, sem ako to ne radis planski, ovo je godina u kojoj mozes da zatrudnis a i da se udajes, siris porodicu..glupi faks..kad je vec on glup, potrudi se da ne odlazes, moze da se otegne vise od planiranog ako dodje i porodica na svoje mesto

hvala ti mnogo... citala sam na par mesta da mars u petoj moze da donese probleme sa porodjajem?

a ako imas vremena, evo ti i njegova karta... volela bih da cujem sta mislis, da li je to ono pravo...

a btw. udajem se ove godine... samo ne bih jos uvek decu...

Back