NATALNA KARTA - U SLIKAMA

pa nemam sreće u ljubavi i gotovo, taman nađem razvedenu + još ima i decu i ne vredi....o sudbo kleta :rida:
e ja mislim da ćemo vrištati kad modovi dođu i vide spam:(

moj natal podržava spam... :lol:

baš me zanima koji me je tranzit radio onog dana kada sam došla ovde. mora biti da se nešto očešalo o uran.
:zcepanje: repriza reprize...i eto dve devojcice

:sad2:

scaled.php

evo jednog konkretnog pitanja, hocu li pronaci pare da odem na koncert smaka 29. decembra? :think:

imam ja molbicu.
interesuje me da izračunam po horoskopu godinu venčanja.
Sad malo sam guglo i svašta iščito, ali baš svašta.
Jel može meni neko ovde da postavi linkove gde bi ja mogao više da čitam o tome a da su kvalitetni tekstovi?
ovo što sam našao su pisanja i iskustva ljudi po raznim forumima i tu ima svega i svačega.

imam ja molbicu.
interesuje me da izračunam po horoskopu godinu venčanja.
Jel može meni neko ovde da postavi linkove gde bi ja mogao više da čitam o tome a da su kvalitetni tekstovi?
ovo što sam našao su pisanja i iskustva ljudi po raznim forumima i tu ima svega i svačega.

ne može linkove, obično su to blogovi... zabranjeno pravilnikom. :lol:
džaba čitaš tuđa iskustva, proučavaj svoj natal, tranzite, progresije, solar... sva tri bi trebalo da potvrde priču.
počni prvo sa tranzitima. treba najmanje 3 pokazatelja da bi se nešto krupnije ostvarilo. tranzit spore planete na vladara 7 polja, ili planetu u sedmom polju, posmatraj i uticaj na asc i 4 polje. tranzite sporih planeta na sunce i veneru, jupiter, uran, satur.
ako u natalu imaš aspekt, recimo vladar 7 merkur u trigonu sa saturnom, tranzit saturna može aktivirati brak. trigon. ako je kvadrat, trebalo bi da se ostvari isti aspekt i u tranzitu. ili prelazak saturna preko asc... može biti i neka druga sporija planeta, automatski oponira vrhu 7. konjukcije su najjače.
kada gledaš sekundarne direkcije, obrati pažnju na progresivnu veneru. u solaru asc obično pada u 7, ili venera. spore će biti prikazane na isti način kao i u primarnim progresijama, odnosno na približnim pozicijama, prati ose uglova; asc, dc, ic, mc.
ne znma da li si šta skapirao, najbolje da proučiš svoja natal i da pokušaš da povežeš... pazi samo da se ne spetljaš. :lol:

au brate pa što sve mora biti komplikovano? :(
solar, progresija...jel mogu ti linkovi na pp?

svaku od opcija imaš na www.astro.com
tamo gde piše natal chart imaš strelicu na dole, i tranzite i progresije, ali na natalni čart pregled, ne zasebno. pa onda i solar, najbolje opciju sa kućama.
a kad izađe karta iznad slike imaš 2 opcije, klikni na drugu; pdf format, izaći će u drugom prozoru u vidu tabele uticaj tranzita (solarnih, primarnih ili sekundarnih, šta već karta pokazuje) na planete u natalu.

Ja sam isto isprepadao kad sam procitao da Venera u Devici moze da donese impotentnost.:eek:... ne znam da li je to tacno, ali sam tako procitao na jednom forumu, a s obzirom da sam daleko od onoga sto se opisuje kao Venera u Devici, moram da priznam da sam se malo uplasio da me nesto od toga ne strefi u buducnosti. Medjutim, posle sam na astrodienst procitao da je ta Venera u aspektu sa Plutonom, pa to valjda menja stvar. Nemam pojma, meni je sve to komplikovano...

I nikako ne mogu da provalim sto je toliko vazna ta konjukcija?

Poslednja izmena:
nema veze pluton sa potencijom. :)
trebalo bi gledati relaciju mars/venera.
inače sama ve u devici je nemaštovita, perfekcionista, ima strah od vezivanja... ako vidiš usedelicu koja živi s mačkama, znaj da ima ve u devici.
ve u kontaktu sa plutonom daje fatalizam, zavisno od aspekta može simbolisati i nepristupačnost... nepokazivanje emocija. ako se radi o konjukciji previsoki kriterijumi.

Back