Standard jedne drzave je u obrnutoj proporciji sa natalitetom: sto je natalitet veci - standard je manji i obrnuto!
Kome to treba veci natalitet u Srbiji kada i ovako svi zele da odu, a nezaposlenost je velika?
Sta bi bilo da ima duplo toliko ljudi koji traze posao, kakav bi onda bio standard u Srbiji?
Kao u Bangladesu, gde je natalitet veoma visok ili u nekim africklim drzavama....?
Pa KOME onada i ZASTO treba veci natalitet u Srbiji?
Popovima, pod broj jedan, da imaju vise ovaca za sisanje...
I agresivnim nacionalistima kojima uvek treba sveze topovsko meso.
Normalnim ljudima je vazniji STANDARD KOJIM SE ZIVI,
Svidja mi se tema zbog nekih desetih stvari , koje nisi ni napisao, ali si ubo...
Ako se iskljuci inovacija....a to imas u Srbiji....
onda ne vazi sistem manji broj ljudi jaca ekonomija....osim ako pod ekonomijom ne gledas trgovinu , a i to se moze srediti...
Pod topovskim mesom racunas i glasace....u sustini to treba Srbiji , fantom ljudi koji ne trose nista 4 godine a onda malo pred glasanje i glasaju i onda ih opet nema....Licno slusao Vucica dok je to pricao.....Covek se ponasa kao da je Srbija njegovo imanje....neko mu rekao da je to domacinski odnos....pobrkao sto posto sta znaci dobar birokrata, dobar politicar, i sta znaci dobar domacin....
Ne bi me iznenadilo da politicari shvate da im trebaju samo sluge, a da ostalo samo donosi stetu kao konkurencija ili kao osobe koje trose pare iz budzeta....
Kaze covek, slabo mu pune budzet seljaci, kad posle treba da im iz tog budzeta da pare za dotacije....mnogo unosnije je izdati zemlju arapima i onda nemas dotacije a troskaris ono sto si dobio ispod ruke za tu zemlju, razliku u ceni.....svake godine...
I slusaju ljudi na TV i opet im se to svidja, glasase i pobedi covek...
Ja ne gledam TV jer nemam TV i mirnija mi glava, a ovo sam video dok sam bio gost negde...
Ko zna sta je jos izjavio sto moze samo da zacudi coveka sto narod onda glasa za onog ko kaze da mu narod samo smeta i predstavlja trosak za zdravstvo i skolstvo...
Znam da je izjavio da je Srbija sutrasnjice Srbija bogatih i veleposednika....tj da svako u kasu drzave uplacuje bar 15.000e godisnje na ime poreza, a toliko ne moze da kosta njegovo lecenje....