Nastradao radnik u Skupštini! "Pritisnuo pogrešno dugme!" Oglasilo se tužilaštvo o nesreći u Skupštini Srbije

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
28.446
...

Ukleta Skupština Srbije na mestu Batal Džamije...treba biti zatvorena ili pretvorena u muzej...
U svakom slučaju treba je okaditi...

Vodoinstalater "pritisnuo pogrešno dugme"...
Mediji i naslovi...
Dovoljno je bilo napisati stradao/poginuo

Ali ne...klošarski satanistički mediji moraju napisati "pritisnuo pogrešno dugme" ili još gore sad vec pišu "Lift mu otkinuo glavu"...

Pri cemu mozda porodica jos nije upoznata...a i da jeste, ovakvo nepoštovanje porodica stradalih od strane medija je za svaku osudu...i kaznu!

OTKRIVENO KAKO JE NASTRADAO RADNIK U SKUPŠTINI! "Pritisnuo pogrešno dugme!" Oglasilo se tužilaštvo o nesreći u Skupštini Srbije​

https://www.kurir.rs/crna-hronika/4...lo-se-tuzilastvo-o-nesreci-u-skupstini-srbije

...

Gde je tu pamet da se glava gura u otvor lifta a da pre toga nisi obezbedio isključivanje el. energije ili blokadu mehanizma lifta...
Ko zna...vrv je neko greškom uključio isti ali su krivicu svalili na nastradalog...

Ali šta će vodoinstalater tamo??

No... Ja ne idem ni kad stoji watertight door poluotvoren, kad je otvoren onda brzo prođem...
Na vrhu kabine liftova sam bio... Uvek posle onog ko ga je i zaustavio...

Opreznost ti čuva glavu. Prevencija i život sačuva...

Gde je tu pamet da se glava gura u otvor lifta a da pre toga nisi obezbedio isključivanje el. energije ili blokadu mehanizma lifta...

Bilo koju vrstu takvih poslova generalno nikad ne bi trebalo da obavlja jedan covek radnik...a koliko sam ovde razumeo samo je jedan radio...

Da sramota onoga ko ga ja nepripremljenog angažovao bude veca...ovo se ne desava u nekoj straćari u Marinkovoj bari...već u SKUPŠTINI SRBIJE...

...

Back