Nastavnik pedofil?

Malla-Sllatka

Primećen član
Poruka
581
Naime,sta me je navelo da otvorim temu,danas je u jednoj srednjoj, skoli u novom sadu koju pohadja moj dobar drug, uhapsen nastavnik,koji je 15-ogodisnjeg ucenika terao da se skine,oralno ga zadovoljava,jer ce,ako to ne uradi imati 1 iz njegovog predmeta......pa sad,sta vi mislite o svemu ovome i da li ste se nekad susreli sa nastavnikom-pedofilom?

Fini su ljudi pedofili , mene je jedan "muvao" kad sam imao 12 god , zvao me da idemo u mek :D , ja ga lepo odbio i on posle vise nije pominjao , ali sam i dalje igrao Generals sa njim , jer je mnogo dobro igrao ! Posle nekog vremena poceo je da muva pogresne i dobio je ciglu u glavu ... posle toga ga nisam vidjao..

Nemam nastavnika pedofila, ali zato 1 profesor sto ne predaje meni, predaje kuvarstvo nam je pricao kako je ebo babu jednu kad je bio manji inace on ima oko 40 godina, nema zenu i decu, priznaje da je ciganin, zatvarao je djaka u zamrzivac, jednog je i bio i gadjao ga stolicom, psuje djake redovno... Sad se svi pitate kako ga niko nije tuzio? Pa nece niko, daje ti 5 kad mu doneses cokoladu kod njega niko nema manje od 3, a kuvarima je to puna kapa, i oni njega biju, psuju ga, zajebavaju. UGlavnom ima raznih profesora i nastavnika...:). Al ovakav se retko gde moze videti.

Naime,sta me je navelo da otvorim temu,danas je u jednoj srednjoj, skoli u novom sadu koju pohadja moj dobar drug, uhapsen nastavnik,koji je 15-ogodisnjeg ucenika terao da se skine,oralno ga zadovoljava,jer ce,ako to ne uradi imati 1 iz njegovog predmeta......pa sad,sta vi mislite o svemu ovome i da li ste se nekad susreli sa nastavnikom-pedofilom?

Pa, ako je sladak, sta fali? Mozda je taj decko ucenjivao tog nastavnika?! Ja imam iskustva sa nastavnicima pedofilima, ali oni su vecinom bili rimokatolicki svestenici, a medju njima je bio i Benijev brat.

Pa, ako je sladak, sta fali? Mozda je taj decko ucenjivao tog nastavnika?! Ja imam iskustva sa nastavnicima pedofilima, ali oni su vecinom bili rimokatolicki svestenici, a medju njima je bio i Benijev brat.

pravicu se da ovo nisam procitala.........

nego,nije ga ucenjivao,za profesora se uvek tvrdilo da je gay....ali ozbiljno,nisu mu ucenici dali nadimak,nego je stvarno bio gay,ali nisu znali da je i pedofil

Jesam sa vise njih,pa sta ti mislis kako ja prolazim godinu .. :hahaha:

Back