- Poruka
- 36.328
a dete drugih profesora?Moje dete zna gde i kako se obući jer sam JA vaspitala svoje dete a ne nastavnici .
a dete drugih profesora?Moje dete zna gde i kako se obući jer sam JA vaspitala svoje dete a ne nastavnici .
nema veze, svesni su svog bezobrazlukaNisu sama postala takva![]()
Svako je odgovoran za svoje dete , da ponovim, nevezano ko mu je i šta mu je roditelj .a dete drugih profesora?
Razumem ja revolt roditelja koji su imali loše iskustvo sa nastavnicima, ali ne možemo da zbog par njih celu profesiju pljujemo .Primera radi, moje pristojno i primerno dete je u osmom razredu moralo da se bori protiv samovolje nastavnika i normalno da cu da je podrzim...
Pa zato sto je odgovoran, da bi zadrzao svoj uticaj na dete mora da ga brani....Svako je odgovoran za svoje dete , da ponovim, nevezano ko mu je i šta mu je roditelj .
Morate da uskladite ponasanje i nacin rada i da izbacite sami kukolj, a ne da to rade roditelji....Razumem ja revolt roditelja koji su imali loše iskustvo sa nastavnicima, ali ne možemo da zbog par njih celu profesiju pljujemo .
Ali ne po svaku cenu. Ako vaspitaš dete da zna koje su moralne i etičke granice , ne dolaziš u situaciju da braniš svoje dete kada drugu slomi ruku ili polije profesora vodom ,.Pa zato sto je odgovoran, da bi zadrzao svoj uticaj na dete mora da ga brani....
Izgleda da se ne razumemo, ne znam da li me shvataš da ne postoji način na koji mi to možemo da uradimo, posebno ako nemamo podršku roditelja .Morate da uskladite ponasanje i nacin rada i da izbacite sami kukolj, a ne da to rade roditelji....
Svojevremeno su i iz bioskopa izbacivali.Нема шта да се потписује, то се подразумева. Не потписујеш да ћеш поштовати саобраћајна правила, кућни ред...
И у биоскоп да уђеш и почнеш да правиш хаос какав децас данас праве у школама, избацили би те.
Samo što ga nastavnici nisu donosiliI raspustiti nastavni kadar koji nije u stanju da promeni ponasanje. Zakoni svakako definisu da je svaki vid omalovazavanja ucenika i dece zabranjen, pa ako mogu roditelji, a i nastavnici su roditelji cija deca idu golog stimaka, znaci da mogu i nastavnici da usklade svoje ponasanje sa zakonom koji su sami donosili zaboravljajuci da su i oni roditelji.
Ne radi se o revoltu, vec o principu, ako roditelj mora da nauci da pristojno kontrolise dete, zasto bi trpeo da to radi onaj ko treba da bude primer? Nasilje je odraz nepristojnosti, a za pristojno vaspitavanje je zaduzen nastavnik.Razumem ja revolt roditelja koji su imali loše iskustvo sa nastavnicima, ali ne možemo da zbog par njih celu profesiju pljujemo .
Naravno da jesu....Samo što ga nastavnici nisu donosili
Šteta što nisi nastavnik
Ti stvarno nemaš pojmaNaravno da jesu....
O cemu to? Pa ne strajkujem ja svake godine triputa, nego prosveta....sto niste strajkovali dok su decu ubijali....Ti stvarno nemaš pojma
Al ozbiljno
Из колико предмета се то десило?Primera radi, moje pristojno i primerno dete je u osmom razredu moralo da se bori protiv samovolje nastavnika i normalno da cu da je podrzim...
Mi nismo nijedne godine štrajkovali u našoj školi od kad radimO cemu to? Pa ne strajkujem ja svake godine triputa, nego prosveta....sto niste strajkovali dok su decu ubijali....
Потпис родитеља да прихватају услове школе, да се тиме не бави закон.Нема шта да се потписује, то се подразумева. Не потписујеш да ћеш поштовати саобраћајна правила, кућни ред...
И у биоскоп да уђеш и почнеш да правиш хаос какав децас данас праве у школама, избацили би те.
Mislim da si zaista zalutao. Ponavljaš moj post u kome potpuno isto kažem, ja nadograđujem znanje . Ne prevaspitavam dete jer to nije naš posao .Dokle ce nastavnici da glume obrazovane svetske reformiste bez poznavanja svetskih trendova i nacina rada?
Nastava i rad sa decom podrazumevaju obrazovanje i nadogradnju znanja.
Pa i nacina komunikacije sa decom....ako to ne znaju onda roditelji s pravom prijavljuju maltretiranje dece.
Poenta zemo.Ako se uvede kao pravilo u svim skolama, na drzavnom nivou, nece se tu roditelji previse pitati...
Ne, znaci opominjanje devojcice na nacin oblacenja nije tvoj posao i prijava je opravdana?Mislim da si zaista zalutao. Ponavljaš moj post u kome potpuno isto kažem, ja nadograđujem znanje . Ne prevaspitavam dete jer to nije naš posao .