- Poruka
- 60.715
Jel si razmisljala ikad o sexu u gondoli?Što se mene tiče I te teme, ja sam uvek za podelu. Meni ovde ne odgovara četvoro. Nisam još spremna za grupnjak 😁😂
Jel si razmisljala ikad o sexu u gondoli?Što se mene tiče I te teme, ja sam uvek za podelu. Meni ovde ne odgovara četvoro. Nisam još spremna za grupnjak 😁😂
Meni bi odgovarala negde van centra, među borovima. Koliko da košta nek košta, samo da je dobro društvo 😊30 evrica je bre ukupno podelis to sa 4 ima i hidromasazna kada bre.. i sve.
Kako će da budu zainteresovani kada su oko njih aždaje?Ne znam, moji dečaci su još uvek nezainteresovani.. Valjda imaju igrice, anime gledaju stalno, devojčice im nisu ni na kraj pameti 😄
https://www.zlatiborapartmani.rs/apartman-gorski-kristal/konj nasao objekat u izgradnji
kuvanje na plin tusiranje na olukhahah
Jel u gužvi ili bi bio spreman da izdvoji novac za samostalnu turu?Jel si razmisljala ikad o sexu u gondoli?
Dobro, kada su nas jurili dečaci bilo je skoro pa kao silovanje. Eto, devojčice su ipak nežniji pol ❤️Kako će da budu zainteresovani kada su oko njih aždaje?
Jednom sam zatekla gomilu devojčica kako pokušavaju da razvale
vrata od muškog wc-a. Kad vidiš istrčava moje dete sa četkom.
Ni da se brani, ni da se ne brani.
Kaže razredna da ne brinemo. One kad ga doteraju u ćošak samo
ga gledaju i smeju se. Neće mu ništa.![]()
devojcice su postale nasrtljive agresivne i preuzimaju ulogu muskaracaDobro, kada su nas jurili dečaci bilo je skoro pa kao silovanje. Eto, devojčice su ipak nežniji pol ❤️
A nije to za zezanciju. Takve stvari se dešavaju.Zamisli muškarca da dođe u policiju da prijavi silovanje.Ko bi tu
ostao ozbiljan?
A nije to za zezanciju. Takve stvari se dešavaju.
Evo jedan od primjera.Kako? S pistoljem?
Da znam da se takve stvari dešavaju i verujem da se u većiniA nije to za zezanciju. Takve stvari se dešavaju.
Jel lik rekao ne? Rekao je, više puta. To što ima denis a ne 3,14čku nema nikakve veze. Silovanje je odnos bez pristanka. Pravno ti okači mačku o rep.Suti dobro je, nije silovanje. Seksualno zlostavljanje. Bas bi se iznenadio da ga je stvarno silovala.
Pravno, silovanje. se moze desiti ako je on pijan, ne zna se sebe, ili negdje u bolnici recimo, ne moze se pomjeriti.
Objasni mu još detaljnije. Sa takvom idejom o silovanju, mogao biJel lik rekao ne? Rekao je, više puta. To što ima denis a ne 3,14čku nema nikakve veze. Silovanje je odnos bez pristanka. Pravno ti okači mačku o rep.
Evo sad ću, samo da zavežem kikice 😋 Ako nema u vugla nek pita gugla, odgojih djecu i nikog više ništa ne podučavam, mogu samo da ga kaznim.....ako ga to vozi 🤷♀️Objasni mu još detaljnije. Sa takvom idejom o silovanju, mogao bi
da nadrlja..
Fazon.. Jel ušla u auto? Šta se posle folira da neće..
Kod muškaraca je još komplikovanije. Oni zbog društvene uslovljenostiEvo sad ću, samo da zavežem kikice 😋 Ako nema u vugla nek pita gugla, odgojih djecu i nikog više ništa ne podučavam, mogu samo da ga kaznim.....ako ga to vozi 🤷♀️
Nesam silovavala još od vremena 🤗 Niko se nije otimao i vrćao se za još 🤔Kod muškaraca je još komplikovanije. Oni zbog društvene uslovljenosti
možda moraju i da se prave da hoće..
dal sam ja nekoga silovala, majku mu..![]()
Jel lik rekao ne? Rekao je, više puta. To što ima denis a ne 3,14čku nema nikakve veze. Silovanje je odnos bez pristanka. Pravno ti okači mačku o rep.
sto to ne bi bilo moguce ?? :OZamisli muškarca da dođe u policiju da prijavi silovanje.Ko bi tu
ostao ozbiljan?
Trebalo bi da bude moguće.sto to ne bi bilo moguce ?? :O