Nasrtljive žene i ružni Zlatibor

mrvica17

Primećen član
Poruka
701
ja nisam rekao da zena ne treba da cini prvi korak
i nisam mislio na flert
vec na napadno trljanje dupetom o hurac i otvoreno spopadanje zarad seksa
Zov divljine? :namcor: Hahaha šalim se.
Neznam odakle takvo tvoje opažanje, ali mislim da nije to baš tako.
Činjenica jeste da u nekoj skorijoj prošlosti da žene i pored davanja signala muškarcu da joj se dopada, da bi rijetko koja prišla prva. Tad su žene više "čekale", pravile kombinacije preko prijatelja kako da dođe do "slučajnog" upoznavanja, opipavanja pulsa osobe koja ti se dopada itd. Danas opet su se granice pomjerile i žene jesu slobodnije u tom nekom prilazu. Ja bar nisam primjetila neku posebno izraženu navalentnost kod žena a ni kod muškaraca.

Ono što jesam primjetila je taj neki nedostatak maštovitosti u osvajanju, u vezama, generalno u životu. Svi bi nešto instant i svodi se na hoćeš-nećeš.

a bre Milun

Buduća legenda
Poruka
27.243
Ne znam za druge ali ja sam primetio da su zene postale jako napadne,nametljive i nasrtljive.
Sto mi donekle pricinjava jednu karakteristicnu neugodnost a recicemo i da me malo nervira.
Naravno mislim na sehs.
Nemam konkretno nista protiv nasrtljivog zenskog bitja ali posle odredjenog vremena od upoznavanja
sto je postalo prava retkost da se recimo sretne zena koja je blago distancirana i umereno stidljiva
da tu ima sta da se osvaja i da ne bude eto tako sve na izvoli dodji i konzumirajj, sto sa sigurnoscu mogu reci da malo obesmisljava ceo koncept.
Dodacu jos da sam te osobine primetio kod ostvarenih zena dakle obrazovanih,situiranih i kulturnih. da ne bi neko pomislio da ja izvrsvam sehs
sa nekim kalasturama ...
Mozda je prava rec za to laka zena' sto po meni jedna samosvesna odgovorna i moderna zena nikako ne bi smela da dozvoli.

Jos jedna stvar koju sam stekao dubljim uvidom u zene je ta da takve zene brzo i dosade jer kako sam napomenuo gore
tu nema sta da se osvaja :( no gejm plej samo finis i logicno to je onda slab skor kada se sve svede tako na izvoli

Razmisljao sam da li sam ja samo ultra fin i da li je mozda problem u tome i zakljucio sam da ja nikako nisam ultra fin vec samo fin
ali dosledan i vodim racuna o postovanju zena
Problem je u tome cini se sto su zene usled tolikog forsiranja zenskih prava inkluzije i takozvanog izjednacavanja i onih fora zena moze zena hoce zena sme
zapravo zene prestale same sebe da postuju.
ja svakako nameravan da ostanem gospodin kao i do sada

zanima me misljenje drugih dragih kolega i koleginica forumasa i forumasica a i sire

btw ovo ruzni zlatibor sam stavio iz nekog razloga koji jos nije utvrdjen

dakle sto su zene postale nametljive, nasrtljive i napadne ?

Prakticna zena zna sta oce a zna i sta ti oces i...........gde je problem?

mrvica17

Primećen član
Poruka
701
to samo znači da su muški zakazali ;)
Nisu samo muški zakazali, zakazalo nam je kompletno društvo.

Izađem sa prijateljicom na kafu u kafić i ima šta da vidim. Nekoliko MŽ parova koji sjede zajedno a svako od njih bulji u svoj telefon. Ovaj primjer stalno navodim jer to stalno viđam na svakom ćošku.
Onda te priče kako djevojke/žene samo jure lovatore, pa djevojke nagrđene od ranog jutra teškom scenskom šminkom, taj neki poriv za korigovanjem tijela raznoraznim estetskim zahvatima još od mladosti, sve mi je to rezultat nakrivo nasađenog društva.Ja imam nekoliko teorija zašto je to tako, ali možda nije tema za "o tome".
Ono što meni ide na živce i što se vuče od davnina je procjena kvaliteta ženske osobe u odnosu na vrijeme za koje će "da ti DA".

Ganfajter

Stara legenda
Poruka
75.486
Nisu samo muški zakazali, zakazalo nam je kompletno društvo.

Izađem sa prijateljicom na kafu u kafić i ima šta da vidim. Nekoliko MŽ parova koji sjede zajedno a svako od njih bulji u svoj telefon. Ovaj primjer stalno navodim jer to stalno viđam na svakom ćošku.
Onda te priče kako djevojke/žene samo jure lovatore, pa djevojke nagrđene od ranog jutra teškom scenskom šminkom, taj neki poriv za korigovanjem tijela raznoraznim estetskim zahvatima još od mladosti, sve mi je to rezultat nakrivo nasađenog društva.Ja imam nekoliko teorija zašto je to tako, ali možda nije tema za "o tome".
Ono što meni ide na živce i što se vuče od davnina je procjena kvaliteta ženske osobe u odnosu na vrijeme za koje će "da ti DA".
a sta mislis o napadnim i nasrtljivim zenama koje cimaju muskarce za seks

mrvica17

Primećen član
Poruka
701
a sta mislis o napadnim i nasrtljivim zenama koje cimaju muskarce za seks
Pa nema šta tu posebno da se misli. Stalo im je do provoda,daju ti to otvoreno na znanje.
U takvim postavkama stvari, koga i briga kakav je ko. :mrgreen:
Glede vas muškaraca koji ste jako praktične osobe...ako ti se ženska sviđa i do toga ti je prihvatiš igru za to veče, a ako nije iskuliraš.

Danas ti je takvo vrijeme znaš i sam,pomjeraju se granice u mnogo čemu,ljudi si svašta dozvoljavaju. Svakakvih nas ima a ja lično takve osobe ne volim.

Jasna

Legenda
Moderator
Poruka
71.823
Равноправност?

Алудираш на 'дар' социјалне 'слободе' робовања за 'газдарице и газде ' ?
Ravnopravnost pre svega u porodici, a onda i u društvu. Ravnopravnost,
a ne jednakost, jer muškarci i žene ne mogu biti jednaki. Razlikuju se i
to je tako.
Robovanje je druga tema.

Jasna

Legenda
Moderator
Poruka
71.823
Nekako po navici radimo nešto što će društvo da prihvati, da pohvali.
Pa sam primetila da žena za muške osobine bude pohvaljena, dok bi se
muškarac uvredio ako mu se ukaže da ima neku žensku osobinu.

I onda dobijamo nasrtljive žene, koje se ponašaju kao balavi turci.
Zevaju, dobacuju, samo što te ne skinu na sred ulice.

bmaxa

Buduća legenda
Poruka
41.767
Ne znam za druge ali ja sam primetio da su zene postale jako napadne,nametljive i nasrtljive.
Sto mi donekle pricinjava jednu karakteristicnu neugodnost a recicemo i da me malo nervira.
Naravno mislim na sehs.
Nemam konkretno nista protiv nasrtljivog zenskog bitja ali posle odredjenog vremena od upoznavanja
sto je postalo prava retkost da se recimo sretne zena koja je blago distancirana i umereno stidljiva
da tu ima sta da se osvaja i da ne bude eto tako sve na izvoli dodji i konzumirajj, sto sa sigurnoscu mogu reci da malo obesmisljava ceo koncept.
Dodacu jos da sam te osobine primetio kod ostvarenih zena dakle obrazovanih,situiranih i kulturnih. da ne bi neko pomislio da ja izvrsvam sehs
sa nekim kalasturama ...
Mozda je prava rec za to laka zena' sto po meni jedna samosvesna odgovorna i moderna zena nikako ne bi smela da dozvoli.

Jos jedna stvar koju sam stekao dubljim uvidom u zene je ta da takve zene brzo i dosade jer kako sam napomenuo gore
tu nema sta da se osvaja :( no gejm plej samo finis i logicno to je onda slab skor kada se sve svede tako na izvoli

Razmisljao sam da li sam ja samo ultra fin i da li je mozda problem u tome i zakljucio sam da ja nikako nisam ultra fin vec samo fin
ali dosledan i vodim racuna o postovanju zena
Problem je u tome cini se sto su zene usled tolikog forsiranja zenskih prava inkluzije i takozvanog izjednacavanja i onih fora zena moze zena hoce zena sme
zapravo zene prestale same sebe da postuju.
ja svakako nameravan da ostanem gospodin kao i do sada

zanima me misljenje drugih dragih kolega i koleginica forumasa i forumasica a i sire

btw ovo ruzni zlatibor sam stavio iz nekog razloga koji jos nije utvrdjen

dakle sto su zene postale nametljive, nasrtljive i napadne ?
Mora da si natprosecan lik kada tako nasrcu, nase su takve... nema mesta za drugo mesto...

Jasna

Legenda
Moderator
Poruka
71.823
Moja deca su dolazila iz škole izgrebana, sa razvučenim majicama.
Jednom dođem mlađem sinu da donesem nešto što je zaboravio i
na hodniku sretnem starijeg. Stane dete pored mene, a devojčica
prođe, uhvati ga za doope i cereka se. Njemu su se uši providele
koliko se zacrveneo.
U moje vreme, dečaci su hvatali devojčice za doope, a u njihovo
vreme je postalo obrnuto.

Paula

black cat
Moderator
Poruka
16.912
Moja deca su dolazila iz škole izgrebana, sa razvučenim majicama.
Jednom dođem mlađem sinu da donesem nešto što je zaboravio i
na hodniku sretnem starijeg. Stane dete pored mene, a devojčica
prođe, uhvati ga za doope i cereka se. Njemu su se uši providele
koliko se zacrveneo.
U moje vreme, dečaci su hvatali devojčice za doope, a u njihovo
vreme je postalo obrnuto.
Ne znam, moji dečaci su još uvek nezainteresovani.. Valjda imaju igrice, anime gledaju stalno, devojčice im nisu ni na kraj pameti 😄