devojka je TEBI maznula vibrator...?..aa..i chime se sad zadovoljavash?g-rock:meni je bivsa devojka maznula vibrator, pa sada moram sve sam da odradjujem...pa proceni, mozda pere prozore sa njim :?
edhtry:kada god imamo odnos ne mogu nikako da dozivim orgazam bez moje rukice.da li je to nenormalno???
====================================================Margott:devojka je TEBI maznula vibrator...?..aa..i chime se sad zadovoljavash?g-rock:meni je bivsa devojka maznula vibrator, pa sada moram sve sam da odradjujem...pa proceni, mozda pere prozore sa njim :?
![]()
![]()
![]()
zanima te,a?...zelish da znash?Zak:====================================================Margott:devojka je TEBI maznula vibrator...?..aa..i chime se sad zadovoljavash?g-rock:meni je bivsa devojka maznula vibrator, pa sada moram sve sam da odradjujem...pa proceni, mozda pere prozore sa njim :?
![]()
![]()
![]()
Mene samo zanima cime se hranis i koliko ih imas na dusi?![]()
![]()
![]()
Margott:zanima te,a?...zelish da znash?Zak:====================================================Margott:devojka je TEBI maznula vibrator...?..aa..i chime se sad zadovoljavash?g-rock:meni je bivsa devojka maznula vibrator, pa sada moram sve sam da odradjujem...pa proceni, mozda pere prozore sa njim :?
![]()
![]()
![]()
Mene samo zanima cime se hranis i koliko ih imas na dusi?![]()
![]()
![]()
Zak,pazi shta zelish,mozda ti se i ostvari...
![]()
![]()
![]()
g-rock:za sve neupucene: najbolje je devojku napaliti vibratorom, pa kada jos je najlepse uletis sam i posle pricas kako si opasan j* 8)
Hmm, da zbilja, ova kombinacija zna biti veoma uzbudljiva...g-rock:za sve neupucene: najbolje je devojku napaliti vibratorom, pa kada jos je najlepse uletis sam i posle pricas kako si opasan j* 8)