Naslov u žutari: Miljana ide u ludaru

Sekund svog života ne bih poklonila na ovo, ali izgleda da ću pokloniti ipak malo više od sekunda, ne gledajući, nego komentarišući.
Ne znam ko je Miljana, ne znam ko su ljudi koji učestvuju u priči, ne znam jer-ja za to nemam vremena, a trudim se da imam dosta slobodnog vremena. Dakle, od dosta slobodnog vremena ne bih odvojila ni mali deo da naučim ko su ti ljudi.
Aplaudiram Žeksu jer je od sra*a napravio neku priču i od sra*a zaradio, i sad... Žeks je biznismen. Žeks ima i druge aktivnosti, druge projekte... svideli nam se ili ne.
Ti kad traješ od početka 90'ih i nema ti kraja u 2023', to je ipak za poštovanje.
Plesao od politike do politike, simpatičan čovek, tera kosu, svira gitaru, ima ukusa i talenta za muziku, pređe od crvenih preko plavih, žutih... nema boja koju ne voli, ali je PINK...
Da li mi se dopada? Ne. Da li ga podržavam-Da, podržavam ga 100%.

Podržavam ga jer intelektualna elita ove države ćuti sve vreme. Nema je... svi otišli u podrum.
Who is the Boss?
Ne dopada ti se, lepojko, ali ga podržavaš?
Zašto?

Zato što traje?

Intelektualci su rekli svoje, ali se ne pojavljuju na cenzurisanim ekranima, niti se u žutarama objavljuje kazano...
Ipak su kazali... i govore neprekidno... godinama... decenijama...
Who is the Boss?
Ne znaš?
Onaj koji za ni za mrvicu intelektualnog razvoja ne da prostor...

Ne dopada ti se, lepojko, ali ga podržavaš?
Zašto?

Zato što traje?

Intelektualci su rekli svoje, ali se ne pojavljuju na cenzurisanim ekranima, niti se u žutarama objavljuje kazano...
Ipak su kazali... i govore neprekidno... godinama... decenijama...
Who is the Boss?
Ne znaš?
Onaj koji za ni za mrvicu intelektualnog razvoja ne da prostor...
Ne prostor...Slobodu. ;)

Back